Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlių įpakavimas

QUOTE(Leita @ 2008 11 12, 13:46)
naujute, žaisliuką gali pririšti, kad ir su žaliu siūlu, vielute ar karštais klijais (jų galima rasti Senukuose, Ermitaže. Tai vadinamas karštų klijų pistoletas. Jų ūna įvairių modelių ir Reikalingi klijų strypeliai būna įvairaus skermens (priklauso nuo pistoleto) ir ilgio bei spalvos kainuoja įvairiai)

o kazin neprisiklijuotu su super glue?arba tais tokiais smirdinciais klijais, pamirsau pavadinima blush2.gif nes del keliu dovanu kazkaip man to pistoleto nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 11 12, 13:53)
del keliu dovanu kazkaip man to pistoleto nereikia g.gif
galima apseiti ir be klijų pistoleto, bet kai turi, tai labai patogu biggrin.gif jie nėr tokie brangūs, kaip gali pasirodyti, pvz., kainos
žinoma, galima ir moment'u, ir superglue wink.gif
Atsakyti
Bent jau man, tai karšti klijai nepakeičiamas dalykas dovanų pakavime thumbup.gif
Atsakyti
mantai momentas ta didle pakuote tie smirdantys klijai, yra nepakeiciami dovanu pakavime, nes pitoletas truputeli per brangu tad ieskau pigesnio varijanto tik gal tau pradzioje rieketu viena puse sakeles biski spyglius apgeneti nes tie spygliai vis vien nukrenta o jau kai klijuosi prie plikos akeles tada ji geriau prisklijuos biggrin.gif
Atsakyti
Na stai,siandien jau ipakavimui ieskojau visokiu niekuciu,radau visokiu kaspineliu,kaip visada tokiu paprastu,bet kartu nesusilaikiau nenupirkus medziaginiu juosteliu,tokios grazios....ale ir brangios gyvates doh.gif bet ko nepadarysi del Kaledu... smile.gif gal zinot kur popieriaus grazaus yra?gal kokio blizgancio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 11 12, 18:46)
Na stai,siandien jau ipakavimui ieskojau visokiu niekuciu,radau visokiu kaspineliu,kaip visada tokiu paprastu,bet kartu nesusilaikiau nenupirkus medziaginiu juosteliu,tokios grazios....ale ir brangios gyvates doh.gif bet ko nepadarysi del Kaledu... smile.gif gal zinot kur popieriaus grazaus yra?gal kokio blizgancio rolleyes.gif

Kukuruze7, o kur pirkai medziagines juosteles?
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 11 12, 17:46)
gal zinot kur popieriaus grazaus yra?gal kokio blizgancio rolleyes.gif

jei esi vilnietė, tai vakar atradau šaunią parduotuvę, p/c panorama - tiimari, 1a.
priemonių pakavimui ypač daug bigsmile.gif tik dar kelias dienas palauksiu, nes jie nėra iki galo išsidėlioję visų prekių salėje. ax.gif
QUOTE(pienoupe @ 2008 11 12, 18:05)
kur pirkai medziagines juosteles?
didžiausias pasirinkimas būna siuvimo reikmenų parduotuvėse wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pienoupe @ 2008 11 12, 18:05)
Kukuruze7, o kur pirkai medziagines juosteles?

akropoly,maximoj,bet uzgrustos buvo,nu dar ne viskas tvarkingai sudeliota,tai todel kol radau,teko pavargt:)
o popieriaus radau mandarne,rimi,labai netoli kasu pastatyta ir atsimenu,akd dar pernai juos maciau ir buvau nusiziurejusi,bet nenusipirkau ir gailejausi,o va siemet ju dar buvo,tai ir paciupau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuruze7: 13 lapkričio 2008 - 16:37
Keletas idėjų smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 11 12, 16:46)

Labai gražių dovanų popierių yra Schetelig sodo centre, Žirmūnuose wub.gif . Aš prisipirkau tiek ir visokio, kad ir kitoms Kalėdoms drąsiai užteks ax.gif
Blizgių tiksliai mačiau ir kelių spalvų thumbup.gif
Atsakyti
Nzn as tai dovanas tik i dovanu maiseli idedu ir viskas bigsmile.gif kam vargintis vynioti i popierius jai i ji beveik nekreipia diemesio ir supleso tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilkutea @ 2008 11 18, 22:13)
Nzn as tai dovanas tik i dovanu maiseli idedu ir viskas  bigsmile.gif  kam vargintis vynioti i popierius jai i ji beveik  nekreipia diemesio ir supleso tongue.gif
Aš tai vargstu dėl to, kad man patinka vynioti, dėl to, kad jaučiasi, kad Kalėdos, dėl to, kad gražu...
Atsakyti