Įkraunama...
Įkraunama...

Pop, estrados studijos

QUOTE(Chloe @ 2007 08 27, 13:52)
labai šauniai papasakojai, gaila mes dar maži, mums tik 5 metai.  4u.gif
Bet gal gali rekomenduoti kokią dainavimo studiją mūsų amžiaus vaikams.  blush2.gif

Vilniuje sunkiai - apskritai su mažiais labai sunku, jie nekoncentruoja dėmesio, tad nelabai kas imasi, bandykit gal į HEY, nors ten priima tik labai gabius ir įdomius vaikus. 4u.gif
Atsakyti
gal kas zino dzimbos mokykleles telefona
Atsakyti
Pagelbekit. Mano maziukui tuoj bus 3 metukai. Tik nesakykit, kad jis per mazas. Jis super klusnus ir mok sukoncentruot demesi. Dar labai klauso ir viskuo domisi. Uzrasiau i saviraiskos mokyklele ir galvoju gal i Noviko, bet ten kaina apie 200Lt doh.gif

Jei kas patars, parasykit prasau ir kaina ir kada uzsiemimai vyksta ir telefoniuka. mirksiukas.gif

Is anksto DIIIIIIDZELIS DEKUI thumbup.gif
Atsakyti
Kiek aš domėjausi tai Novikas renka vaikus tik nuo 4 m. Bet gal pasikeitė šiemet kas nors.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 01 19, 10:39)
thumbup.gif  thumbup.gif Ir vadovė su tokia meile save atiduoda...kad neturiu ką ir pridūrt....mažai tokių žmonių.... thumbup.gif  thumbup.gif

Ir mus labai domina kaip patekti i sia grupe, jei galima butu gauti kontaktus i az, butume labai dekingi 4u.gif
Atsakyti
O gal kas zinote, kokios kainos Noviko mokyklelej?
Atsakyti
Gal kas kokių atsiliepimų apie Džimbą turi? Ką ten vaikučiai veikia, kokias dainas dainuoja. Ar ten rimti mokslai kaip pas Noviką ar labiau mokyklėlės tipo, kur įvairius vaikus priima ir jie savo malonumui dainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Dorimeja @ 2007 09 10, 20:34)
O gal kas zinote, kokios kainos Noviko mokyklelej?

Mėnesiui 200 lt. doh.gif
Atsakyti
Na, džiazuoti galima ne tik pas Novika smile.gif
Atsakyti
Nuo trijų metų dar per anksti, aš savo buvau nuvedusi, nors jis muzikalus, bet dar nesugeba sutelkti dėmesio, nebent jūsiškis labai disciplinuotas smile.gif Susidarė įspūdis, kad ten daugiau jau profesionalus muzikinis ugdymas, o jei norite tiesiog padainuoti, patariu rinktis ką nors paprastesnio, mes taip ir padarėm, mano trimečiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leuleu @ 2007 10 30, 16:44)
Nuo trijų metų dar per anksti, aš savo buvau nuvedusi, nors jis muzikalus, bet dar nesugeba sutelkti dėmesio, nebent jūsiškis labai disciplinuotas smile.gif Susidarė įspūdis, kad ten daugiau jau profesionalus muzikinis ugdymas, o jei norite tiesiog padainuoti, patariu rinktis ką nors paprastesnio, mes taip ir padarėm, mano trimečiui  thumbup.gif

o kas yra "kas nors paprastesnio"? smile.gif
Atsakyti
Mes lankom Nykštukų mokyklėlę Lietuvos vaikų ir jaunimo centre. Ten ir šokam, ir dainuojam, ir šventės gražios būna. Mano vaikinui labai patinka smile.gif
Atsakyti