Įkraunama...
Įkraunama...

Pop, estrados studijos

Mokykla yra Jakšto g. 9, o pasiklausyti dainų galima bus š.m gruodžio 7 d. Kongresų rūmuose - bus šios mokyklos mokinių koncertas.

Žadu nuvest savo merginą pasiklausyt, tikiuosi, kad ateity jai džiazas pradės patikti, nes dabar tai Yvos fanė biggrin.gif

Atsakyti
as tiesiog uzsiregistravau cia nes noriu visoms mamytems pranesti apie vaiku muzikos studija dzimba.man yra tik 12 metu,bet tiesiog noriu,kad zinotumet,kad is vaiku puses atsiliepimai apie sia vaiku studija yra labai geri.as ja lankiau pries kelis metus ir tikrai nenusivyliau.sioje studijoje gali uzsimirsti apie bloga ora ar problemas vien iejes,nes vadovu sypsenos tirkrai tave susildo,maloni atmosfera ir nuostabus vadovai aplink.tiesiog tos mamytes kurios nori,kad ju vaikai dainuotu apsupti labai siltu ir mielu zmoniu tegul veda vaikucius i dzimba. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2005 06 05, 22:49)
Jei turit daug pinigų, patarčiau leisti į Noviko džiazo mokyklą, nes ten vyresniems kaip muzikos mokyklos muzikinį išsilavinimą galima gauti. biggrin.gif Pop chorų lygis Vilniuje man bent jau pasirodė vidutinis. 4u.gif

Is tiesu, pop choru lygis yra nekoks. Nors man is viso sunkiai suprantamas noras leisti vaika i pop chora. Juk juose mazos mergaites tampa mazomis keistomis moterytemis, kurios kartais atlieka judesius, tinkamus tik naktiniams klubams. Zinoma, jei vadovai turi skoni ir supranta vaiko raidos ypatumus, tuomet - kitas reikalas. Noviko visi kolektyvai man labai patinka. Jis yra auksciausios klases pedagogas. Vaikai ten nerekia, o dainuoja, muzikuoja. Taip pat ir Kivi. Manau, ne be reikalo sitie kolektyvai taip ispopuliarejo. Pvz. kokiame nors rimtos muzikos kolektyve mazi vaikuciai taip pat dainuoja lengvas, ritmiskas, net popsines daineles, tik tai daro labai skoningai.
Na, bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2006 04 21, 10:12)
"Tu ir as" tuo ir skiriasi, kad garsiai apie save nerekia, bet paprasciau skiria demesi ir meile vaikui. Ir tevai tarsi kokia sekta negali vieni be kitu. Visur kartu, visi draugiskai ir lygiai. Ne tai, kad cia solistai, o cia antrarusiai.
O jei profesionalumo irodymu, tai ziurekit ka uzeme tos grupes konkursuose, kur dainuojama gyvai, o ne su irasais.

thumbup.gif thumbup.gif Ir vadovė su tokia meile save atiduoda...kad neturiu ką ir pridūrt....mažai tokių žmonių.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 01 19, 10:39)
thumbup.gif  thumbup.gif Ir vadovė su tokia meile save atiduoda...kad neturiu ką ir pridūrt....mažai tokių žmonių.... thumbup.gif  thumbup.gif

Gal galetum parasyti kontaktus sios grupes ? Kur jie renkasi ?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 09 29, 12:10)
Mes lankom Eldorado, esam patenkinti  ax.gif

Gal galėtumet ką nors daugiau papasakot apie Eldorado studiją? O gal žinot ką nors panašaus Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 02 28, 14:29)
Gal galėtumet ką nors daugiau papasakot apie Eldorado studiją? O gal žinot ką nors panašaus Kaune?

Kad nežinau ką pasakot, klausk - atsakysiu, geriau per AŽ, nes retai čia būnu ax.gif
Atsakyti
mano vaikai lankė A.Peniko POP šou, tai tikrai ne kas, nors dažnai koncertuoja mokyklose ir darželiuose, kad vaikai neturėtų scenos baimės, bet pats vadovas nelankstus ir nesimpatiškas, griežtas, o ir mokymas kaip dabar matom ne koks buvo, kitur pradedama nuo normalių kvėpavimo pratimų ir pan. ir ne tokios lėkštos dainos. Ir nėra taip jau pigu, 100lt. į mėn. berods.Vyresnę norėčiau leisti į džiazo studiją, bet kad būtų šeštadienį, reiks pagalvot į kurią, ar yra daugiau pasirinkimo Norvilaitės, Noviko ir LVJC?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2007 01 19, 22:15)
Gal galetum parasyti kontaktus sios grupes ? Kur jie renkasi ?

Vytauto pr. 79..... Kultūros rūmuose.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O nuo keliu metu priima i sia grupele?
Atsakyti
Gal galima daugiau informacijos? 4u.gif

Kaip vyksta užsiėmimai, kiek kartų per savaitę, kokiom dienom ir laiku.
Kiek vaikučių grupėje, ar visus priima ir nuo kelerių metų?
Ar vyksta atranka? Ar planuojama kažkokia koncertinė veikla ir reikės vėliau susimesti kostiumams?
Kokias daineles dainuojama - jūsų rašytas ar kitų vaikiškų kolektyvų hitus.

**

Mamos, ar kas lankė LVJC džiazą mažiesiems? Gal galite papasakoti?
Atsakyti
labai šauniai papasakojai, gaila mes dar maži, mums tik 5 metai. 4u.gif
Bet gal gali rekomenduoti kokią dainavimo studiją mūsų amžiaus vaikams. blush2.gif
Atsakyti