Sveikos mamos Mano 8 metų dukrytė mokykloje lanko chorą ir dar eina į privačias pianino pamokas, bet ji pati norėtu ko nors rimčiau ( ne muzikos mokyklos).Domina ją tiek muzika tiek šokiai ( pramoginių sakė nekenčia), kas ką galėtumėt pasiūlyti Kaune, labai Jums ačiū.
QUOTE(flight @ 2010 02 06, 10:30)
Ieškau Vilniuje vaikų dainavimo studijos ar panašaus būrelio, kur priima vaikus nuo trejų metų. (domina tik būreliai, kur vaikai dainuoja ne kartu su mamomis, o patys).
Gal kas ką parekomenduotų
Gal kas ką parekomenduotų
Mane irgi domina būreliai ikimokyklinukams Vilniuje.
Gal žinot ką nors super super ???
QUOTE(viktner @ 2011 11 05, 07:04)
Sveikos mamos Mano 8 metų dukrytė mokykloje lanko chorą ir dar eina į privačias pianino pamokas, bet ji pati norėtu ko nors rimčiau ( ne muzikos mokyklos).Domina ją tiek muzika tiek šokiai ( pramoginių sakė nekenčia), kas ką galėtumėt pasiūlyti Kaune, labai Jums ačiū.
Galite i DND pabandyt, ten tikrai profesionaliai,rimtai dirbama.
mane domina sokiu, dainavimo bureliai 2m mergaitei Vilniuje, gal kas gali ka nors SUPERINIO pasulyti .
QUOTE(viktner @ 2011 11 05, 07:04)
Siulau lankyti vaiku pop chora "Perliukas", VsI "Pramogu karalyste"
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 02 17, 17:16)
Sveikos, gal kurios atzalele lanko cia? svarstome apie M.E.S studija... Is vis, kokie atsiliepimai apie Rumuose vykstancias veiklas?nerandu niekur info
QUOTE(snizka @ 2012 01 24, 15:51)
Siulau lankyti vaiku pop chora "Perliukas", VsI "Pramogu karalyste"
Galiu ir aš rekomenduoti Pramogų karalystę, lankom trečius metus. Tikrai daug pasirodymų, dalyvaujam konkursuose ir pakankamai sėmingai .
QUOTE(hela77 @ 2012 08 27, 17:22)
Sveikos, gal kurios atzalele lanko cia? svarstome apie M.E.S studija... Is vis, kokie atsiliepimai apie Rumuose vykstancias veiklas?nerandu niekur info
Sveikos.Ir man įdomu?
Siulau Vokaline studija "Campanella" Lietuvos vaiku ir jaunimo centre.
QUOTE(hela77 @ 2012 08 27, 16:22)
Nieko gero is tos M.E.S.
Pradziai reiketu pakeisti vadove (bet ji rumu direktore) o paskui ir kompozitoriu (o jis direktores vyras), nes visos dainos viena melodija.
Iseina uzdaras ratas...
Papildyta:
QUOTE(Fen-berry @ 2012 09 03, 10:05)
Galiu ir aš rekomenduoti Pramogų karalystę, lankom trečius metus. Tikrai daug pasirodymų, dalyvaujam konkursuose ir pakankamai sėmingai .
Taip, Kaune tikrai nedaug geru kolektyvu.