Įkraunama...
Įkraunama...

Pop, estrados studijos

QUOTE(DuDU @ 2010 08 23, 16:03)
Mano nuomone rezultatai - tai grupių pasirodymai konkursuose, festivaliuose, koncertuose ax.gif Kai kurių grupių vaikų niekur nesu mačius kur reikalavimas būna dainuoti gyvai, tai peršasi išvada, kad tik pagal fonogramą kraipytis jie mokomi  g.gif

Pritariu.
Labai nesunku patikrinti ir nueiti i kelis Kaune vykstancius festivalius ar konkursus. Ir tikrai ten ne karto nesutikau Giulijos, Morozovaites, Evelinos, Laseliuku, Svajoniu gijos (galeciau dar daugiau vardinti) kolektyvu ar bent solistu.
Tikrinkite mielosios mamos, tai tikrai paprasta.
Atsakyti
Sveiki,gal kas man pasakytu kokios kainos Dzimboj ?
Atsakyti
man kiek matau viesai sio burelio vaikus - truksta ir sokyje ir dainavime (jei taip galima pavadinti ziopciojima skambant irasui) isbaigtumo - viskas ne iki galo, ne kartu, nedadaryta (atsiprasau uz issireiskima). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2010 09 10, 22:24)
Sveiki,gal kas man pasakytu kokios kainos Dzimboj ?

kaina menesiui kiek zinau 200 lt..

o ar yra lankanciuju kokie atsiliepimai apie DZIMBA...?
Atsakyti
Noreciau apginti laseliukus ir Crazy Friends. ax.gif Vadovai ten tikrai geri. Vaikai siltai bendrauja tarpusavyje. Per siuos metus padare dideliu pasiekimu. Vyriausieji gavo daugiausia ivairiu apdovanojimu, bet mazesnieji neatsilieka. biggrin.gif Vadovai labai gerai paruosia vaikus. Irasineja dainas tiek su tevais teik su vadovais. Idejos jiem niekada neisenka. Konkursuose solistai dainuoja gyvai ir tiek sokejai tiek solistai skina laurus ne tik Lietuvos konkursuose, bet ir tarptautiniuose konkursuose. thumbup.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu.

Idomu kur nuo sio rugsejo planuojate vesti savo vaikus. Ar paliksite senose bureliuose, ar ieskosite nauju. Pasidalinkite kas kur gero, o kas blogo verysad.gif , gal najom mamom bus lengviau apsispresti kur vesti atzalas.

Mes tai pasiliekame prie patikrinto seno: Pramogu karalyste ir pop choras "Perliukas" thumbup.gif
Atsakyti
Laba, o DZIMBA tik kaune ar ir Vilniuje yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2011 08 12, 14:37)
Laba, o DZIMBA tik kaune ar ir Vilniuje yra?  ax.gif

TIK Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
Kiek ieskojau internete kazkaip kauna meta g.gif gal zinot ar lengva ten papult? Kur jie randasi? blush2.gif
Atsakyti
sveiki o mano dukryte lanko pop grupe ,,meduciukai'' Kaune tai me labai patenkinti ir vadovais ir veikla labai gerai paruosia 4u.gif ir uzsiima su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2011 09 29, 09:36)
sveiki o mano dukryte lanko pop grupe ,,meduciukai'' Kaune tai me labai patenkinti ir vadovais ir veikla labai gerai paruosia 4u.gif  ir uzsiima su vaikais.

Čia darželyje? Meduciukus tik is Lazdiju zinau.
Atsakyti
QUOTE(snizka @ 2011 10 06, 17:58)
Čia darželyje? Meduciukus tik is Lazdiju zinau.

Lazdyjose medutis ir ten ju tevu kiek zinau Pernai metais sukure Kaune pop grupe sita ju vaikai thumbup.gif
Atsakyti