Dainininkė Evelina kviečia visus
vaikus ir jaunuolius (3-16 m.),
norinčius išmokti dainuoti,
patobulinti vokalinius įgūdžius,
nugalėti scenos baimę ir gerai
praleisti savo laisvą laiką.
Dainavimo pamokos vyks vakarais du
kartus per savaitę.
Į perklausas kviečia atvykti
rugsėjo 2, 7, 9, 14, 16 d. 18-20
val. Dainavos vidurinėje
mokykloje (Partizanų g. 118,
Kaunas).
eveliukas@gmail.com
QUOTE(panteryta @ 2010 08 19, 12:32)
Dainininkė Evelina kviečia visus
Dazniausiai visu "zvaigzdziu" (Giulijos, Meskauskaites ir t.t.) panasaus pobudzio mokykleles baigiasi tik pinigu is tevu surinkimu.
Geriau vaikus vesti i kolektyvus kur yra tikri pedagogai (turintys issilavinima) o ne pas zvaigzdes.
Aisku cia tik mano asmenine nuomone. Kiekviena padarys kaip jai atrodys geriau.
Sveikos.
kaip ir kiekvieną rudenį mamoms ta pati aktuali tema: kur leisti mergaitę dainuoti? Mergaitei 5. Gyvename centre.
kaip ir kiekvieną rudenį mamoms ta pati aktuali tema: kur leisti mergaitę dainuoti? Mergaitei 5. Gyvename centre.
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 08 20, 13:39)
Sveikos.
As rekomenduociau Mazyli, jei neklystu organizacijos pavadinimas VsI Pramogu karalyste.
QUOTE(snizka @ 2010 08 19, 12:40)
Dazniausiai visu "zvaigzdziu" (Giulijos, Meskauskaites ir t.t.) panasaus pobudzio mokykleles baigiasi tik pinigu is tevu surinkimu.
Geriau vaikus vesti i kolektyvus kur yra tikri pedagogai (turintys issilavinima) o ne pas zvaigzdes.
Kodėl jūs sprendžiate apie žmogų, kai jūs nežinote kaip dirba?
Išankstinė nuomonė nevisada pasitvirtina
QUOTE(panteryta @ 2010 08 23, 10:21)
Kodėl jūs sprendžiate apie žmogų, kai jūs nežinote kaip dirba?
As sprendziu ne pagal darba, bet pagal rezultata.
QUOTE(snizka @ 2010 08 23, 12:18)
As sprendziu ne pagal darba, bet pagal rezultata.
iškur žinote jos rezultatus?
Galite nebent kalbėti apie tai ką žinote.
QUOTE(panteryta @ 2010 08 23, 14:20)
iškur žinote jos rezultatus?
Mano nuomone rezultatai - tai grupių pasirodymai konkursuose, festivaliuose, koncertuose Kai kurių grupių vaikų niekur nesu mačius kur reikalavimas būna dainuoti gyvai, tai peršasi išvada, kad tik pagal fonogramą kraipytis jie mokomi
Čia netaikau jokiai grupei konkrečiai, pati ieškau savo penkiametei gero kolektyvo, todėl jau metus stebiu įvairių Kauno grupių pasirodymus, nes norisi pasirinkt teisingai
QUOTE(snizka @ 2010 08 21, 00:36)
As rekomenduociau Mazyli, jei neklystu organizacijos pavadinimas VsI Pramogu karalyste.
Gal kas turite atsiliepimu apie sia mokyklele?
QUOTE(DuDU @ 2010 08 23, 16:03)
Mano nuomone rezultatai - tai grupių pasirodymai konkursuose, festivaliuose, koncertuose Kai kurių grupių vaikų niekur nesu mačius kur reikalavimas būna dainuoti gyvai, tai peršasi išvada, kad tik pagal fonogramą kraipytis jie mokomi
Čia netaikau jokiai grupei konkrečiai, pati ieškau savo penkiametei gero kolektyvo, todėl jau metus stebiu įvairių Kauno grupių pasirodymus, nes norisi pasirinkt teisingai
Tai taip, bet nereikia lygint visų, kiek žinau ši studija dar tik praeitais metais susikūrė, yra dalyvavusi festivalyje ir turėjo koncertų, tačiau jie dar jauni(neseniai susikurę) tad galbūt dar nėra žinoma.
Dėl "Mažylių" geri atsiliepimai, šaunūs vadovai, tačiau niekad negirdėjau vaikų dainuojančių gyvai, galbūt man nepasitaikė taip išgirst, gal ir dainuoja.
Dar yra DND, kuri man labai labai taip pat patinka, kai mano dukrytė paaugs, ateityje galbūt vesiu ją ten.
Man irgi labai įdomu
O gal yra lankiusių Rūtos Morozovaitės studiją? Labai domintų atsiliepimai