Sveikos,
Atnaujinti uzsiemimai Saules zuikuciuose. Naujos programeles. Tik ka pradetos rinkti naujos grupes .
Daugiau infdormacijos ju puslapyje www.sauleszuikuciai.lt
Lankem mes iki nauju metu,patiko, dabar vel lankysim, Kvieciu prisijungti...manau,kad patiks
Meduliuk, o gal plačiau kontaktinę info gali parašyt ir kada formuojamos naujos grupės Jūsų lankomame chore? Mokestis? Užsiėmimų dažnumas?
Ačiū
Ačiū
O tai yra kokiu naujienu, ar nebuvote pas Zuikucius
Visai sudomino, tik tolokai mums
Gal yra planuojančių nuo rugsėjo lankyti Saulės zuikučius?? Mes kaip tik planuojam, būt smagu pabendraut iš anksto
Pradėjau aš čia skaitinėt-ir labai sudomino. Bet...atsiverčiau jų puslapį-jie tik vaikų priežiūra užsiima? ,mane domina būreliai vakarais. taip ir nesupratau-iš jūsų pasisakymų susidarė įspūdis, kad tai mokyklėlė (būreliai), iš jų tinklapio, kad kaip darželis-vaikus saugoja..Tai kaip ten yra?
Mane tai domina kurie iš šių choriukų vykdo užsiemimus ir vasarą? Mažylių pop choras mačiau registruoja nuo rugpjūčio 5 d. Gal galit informuoti, kurios lankote minėtus DND, Tu ir aš, Rites Bites?
QUOTE(Linana @ 2010 06 29, 11:56)
Mane tai domina kurie iš šių choriukų vykdo užsiemimus ir vasarą? Mažylių pop choras mačiau registruoja nuo rugpjūčio 5 d. Gal galit informuoti, kurios lankote minėtus DND, Tu ir aš, Rites Bites?
O domina tik vasara?
Seniau buvo ir mokyklėlė, užsiėmimai. Dabar liko tik vaikų priežiūra.
Gal rudenį vėl užsiėmimus padarys?
Gal rudenį vėl užsiėmimus padarys?
QUOTE(Auryte Sh. @ 2009 11 30, 01:55)
Sveikos, maciau kalbejote apie grupe DND, tai va galiu paliudyt kad ten pati geriausia ir puikiausia vieta vaikui lavint savo muzikinius gabumus, igaut pasitikejimo, susirast nauju draugu ir net pakeliaut, ne tik po Lietuva! As pati ten dainavau nuo pat susikurimo '97 metu berods, vadove Nijole Švagždiene, mano mamos bendradarbe, jos dirba Kauno Valstybiniam, zodziu moteris su issilavinimu, pati ilgus metus dar dainuoja tokioj grupej Aida Band, superine moteris, visi ja vadina Nijolyte. uz savo balsines galimybes esu dekinga jai. Puikiai parenka daina pagal vaiko-jaunuolio balso tembra ir t.t. kaip sakant galeciau pilt ir pilt medu apie DND bet reikia patiems isbandyt
Va mano mergyte dabar 1,8men. laukiu nesulaukiu kol sueis kokie 3-4, tikrai keliausim ten. Geriau uz visokias Yamahas ar suzukius
P.s. taip is patirties jei snekant mano nedideles tai perejau gera mokykla, tiek dainavimo prasme tiek bendravimo. Tekdavo vest renginius vaikams 7dieniais, persirengus ivairiausiais personazais, kas pridave tikrai daug pasitikejimo savimi. na zodziu.. net susigraudinau.. hehe, tikrai geri laikai ten prabego
Va mano mergyte dabar 1,8men. laukiu nesulaukiu kol sueis kokie 3-4, tikrai keliausim ten. Geriau uz visokias Yamahas ar suzukius
P.s. taip is patirties jei snekant mano nedideles tai perejau gera mokykla, tiek dainavimo prasme tiek bendravimo. Tekdavo vest renginius vaikams 7dieniais, persirengus ivairiausiais personazais, kas pridave tikrai daug pasitikejimo savimi. na zodziu.. net susigraudinau.. hehe, tikrai geri laikai ten prabego
Bet sioje grupeje labai labai truksta gero elgesio pamoku vaikams - Laumes juostos parado metu teko nelaime musu "Rites Bites" vaikams zygiuoti priekyje sio kolektyvo. Mergytes buvo ir apdauzytos su skeciais, ir apspardytos, pasakius pastaba tos merinos visiskai nereagavo, ju tevai mate, kas dedasi, ne puses zodzio nepasake, ir toliau su skeciais per nugaras ir galvas tranke, o musu vaikai nuo 3 iki 6 metuku zygiavo, o ten panos kaip reikiant, nu labai jau negrazu - geda turetu buti.
Papildyta:
QUOTE(Linana @ 2010 06 29, 10:56)
Mes lankome Rite Bite - vasara atostogu metas, darbeliai nuo rugsejo 1d. Sezonas baigiasi birzelio menesi, paskui, jeigu dalyvauja vaikai dar koncertuose, buna papildomos pamokos.
Papildyta:
QUOTE(snizka @ 2010 04 08, 16:07)
Keliu tema i virsu.
Pasidalinkite kas kiek kokiame pop chore moka i menesi.
Ar kas atpigino savo paslaugas, kai "krize"?
Pasidalinkite kas kiek kokiame pop chore moka i menesi.
Ar kas atpigino savo paslaugas, kai "krize"?
Nu kad nemanau - juk kainuoja patalpu nuoma, priemones, irasu studijos, aranzuotes, kai isigilinau daugiau i visa veikla - mes tikrai labai normaliai mokame, siek tiek virs 100lt menesiui. Juk musu vadove pati kuria visas dainas - jos muzika, zodziai. Pirma karta dainavo vaikai kito autoriaus daina - nes festivalio tema buvo tokia, bet vadove pati zodzius parase.
Rite Bite as tikrai patenkinta - ir vaikai labai, abu lanko, tiesa mazius uzsispyres sako - "nedonuosiu" , bet piesia ir namie visas dainas isdainuoja - reiskia viska i galvyte dedasi.