Įkraunama...
Įkraunama...

Pop, estrados studijos

Sveikos susidomejau vesti savo dukra i bureli ir ka radau:
„Kelias į žvaigždes“ dalyvė, atlikėja Evelina kviečia dainuoti visus vaikus į naują dainavimo studiją, gal verta pabandyt...

----------
komentaras redaguotas supermama.lt administracijos:
Reklaminiai skelbimai iš šio skyrelio bus trinami be perspėjimo! Temose nepageidaujami: užsiėmimų kainų aptarinėjimai, reklaminiai tekstai ir m-kėlių/būrelių skelbimai, kviečiantys ateiti į užsiėmimus, apklausos, kontaktinių telefonų nuorodos.
Išimtis - legali reklama, dėl kurios kreipkitės el.paštu: reklama@supermama.lt

Šio skyrelio temose pasakojame apie mūsų vaikučių lankomas mokyklėles ir būrelius: mūsų įspūdžiai iš pamokėlių/treniruočių, patarimai iš patirties, pliusai-minusai, vaikučių reakcija, pažanga, pasiekimai ir pan.
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors galėtumėt parašyti atsiliepimus apie estrados studiją "M.E.S, pradėjom lankyti ir norėčiau sužinoti ar neapsirikom pasirinkdamos šitą studiją 4u.gif
Atsakyti
Mano vyresnioji lanko Džimbą jau pora metų. Jai labai patinka, sako, kad labai smagu ir labai gražias daineles ten moko. Nuo savęs galiu pridurti, kad dirba nuostabūs mokytojai (ypač vadovė Agnė). Šiemet bandysiu vesti ir mažąją, nors sakė, kad jau nelabai vietos yra. Bet kažkaip bandysim... Rekomenduoju visoms pasiklausyti Džimbos albumėlį "Gražiausios dainos vaikams 2", iškart suprasite, kad nėra ką lyginti su "Hey"- visai kitas lygis ...
Atsakyti
Gal kas lankote Liepaičių džiazo grupę (būtent džiazo), labai laukčiau atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2009 09 02, 21:35)
aš labai gerai tą moterį pažįstu ir noriu visas perspėti mamas, nesusidėkite niekada gyvenime su ja, ji daug kam skolinga pinigų, daug kam prisimelavus, tad neįkliūkite į jos pinkles.

Jos turbut pragyvenimo saltinis yra turtingi teveliai kurie uzkimba ant jos kabliuko ir savo noru duoda jai pinigus patys nezinodami uz ka.Mane irgi norejo suvilioti savo pasakomis, bet laiku atsitokejau.Nupirkau as is jos mergaitei daina uz 1000litu kol pas ja lankem studija dukra dainavo o kaip isejom nes pinigu daugiau jai duoti neturejau,nes vyras nebeleido.Tai ta daina girdejau dabar dainuoja kita mergyte,o pinigu tai man niekas negrazino uz daina, net jokio dokumento neturiu kad as pirkau is jos ta daina.Tai kur teisybe muzikos pasaulyje,kas ka nori tas ta daro ir niekam neidomu kad sitaip tevai yra apgaudinejami g.gif g.gif g.gif .
Visos mamytes parasykite jeigu ka nors zinote apie tokias aferas, kuo daugiau bus informacijos tuo maziau bus nukentejusiu ateityje drinks_cheers.gif .
Atsakyti
o nuo 2 metuku, gal zinot, kur galeciau leisti dainuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 09 09, 12:01)
o nuo 2 metuku, gal zinot, kur galeciau leisti dainuoti?  rolleyes.gif

Na pabandyk pasiskambinėt, bet ką jau nuo dviejų metų dainuoja?
Atsakyti
papasakokit plačiau apie chora TU ir AŠ 4u.gif
ir aš noriu leisti savo 5m mergina dainuoti ir sokti, bet nelabai zinau kur, nes esu ne kauniete, bet dabar gyvenu kaune smile.gif
ar jau surinktos grupes i ta chora ar dar galima ten papulti, kur jis randasi, kokiu laiku vyksta uzsiemimai, kokia kaina uzsiemimu ir kaip ten mokytojai mirksiukas.gif
labai lauksiu bet kokios info.
aciu
Atsakyti
sveikos, mano berniukas taip pat metus lanke sia mokyklele. jam patiko. o man vidutiniskai. mano berniukas judrus, jam reikia veiksmo...o jo ten maza-pusvalandi dainuoja-kitas pusvalandis skirtas darbeliui-plastelinas, piesimas, klijavimas. maziui 4 metai, darbeliu padaro darzelyje, taigi popamokinej veikloj jam reikia veiksmo smile.gif ismoko per metus ten jie gal kokias 6 daineles, kurias dainavo per visas pamokeles, taigi jos spejo kazkiek nusibosti. buvo pora filmavimu. siaip, manau, uz tokia kaina, veiklos maza.

p.s. nors mokytojos tikrai superines 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 14 rugsėjo 2009 - 08:54
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 09 02, 09:43)
Skirtingu vaiku skirtingi poreikiai.
As sakykim nesiruosiu vaiko versti tapti  profesionaliu dainininku jei jis ir tures tam gabumu taciau nenores tuo uzsiimti.
Man svarbu kad vaikas isleitu savo energija tinkama linkme, jei jis nori sokti ir dainuoti arba kaip perskaiciau poste "megdzioti" dainavima, tegul..
ir esmini pliusa perskaiciau pries tai poste, kad su vaikais sauniai uzsiima..o tai svarbiausia...
pati kazkada nuo 5 iki 15 metu lankiau baleto studijas..lankiau ne tam kad tapti balerina o kad realizuoti savo pomegi-hobbi, ir is vienos studijos isejau nes ten tiesiogine prasme "mustravo" merginas, ten pasilik otik tos kurios norejo tapti profesionalemis.
Taigi man svarbiausia kad vaikas darytu tai kas jam patinka, o kuom jis nores tapti kai uzaugs jis pasirinks daug veliau.

Ir man smagu, kai vaikas uzsiima tuo, kas jam labiausiai patinka, bet norisi, kad ir kazkokie rezultatai butu. Jei bus tik "megdziojamas" dainavimas, jis neismoks dainuoti. Tada jau geriau smagiai sokti (jei patinka scena), arba tiesiog piesti ar lipdyti. Kitaip tusciai praleistas laikas ir pinigai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tėja 7 @ 2009 09 04, 22:31)
Mano vyresnioji lanko Džimbą jau pora metų. Jai labai patinka, sako, kad labai smagu ir labai gražias daineles ten moko. Nuo savęs galiu pridurti, kad dirba nuostabūs mokytojai (ypač vadovė Agnė). Šiemet bandysiu vesti ir mažąją, nors sakė, kad jau nelabai vietos yra. Bet kažkaip bandysim... Rekomenduoju visoms pasiklausyti Džimbos albumėlį "Gražiausios dainos vaikams 2", iškart suprasite, kad nėra ką lyginti su "Hey"- visai kitas lygis ...

Man labiau patinka Hey. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėja 7 @ 2009 09 04, 22:31)

o tas dzimbos albumas labai paprastas. tiesiog jame dainuoja ir ,,zvaigzdes", kas kazkam gal kruciau atrodo biggrin.gif bet siaip HEY profesonaliau skamba 4u.gif be to, musu sunelis lanke metus, tai gavo per albumo koncerta tik pasokti smile.gif
Atsakyti
Kodėl gavo pašokti? Nes priima VISUS, o leidžia dainuoti tik gabius. Va ir skirtumas. Visose tokio pobūdžio mokyklėlėse ar studijose priima visus, nors skelbia, kad tik gabius. Juk jiems reikia pinigų, ar ne?
Atsakyti