Įkraunama...
Įkraunama...

Pop, estrados studijos

QUOTE(faina66 @ 2009 08 23, 15:18)
<..>

O čia tai bent g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki. Labai laukiam atsiliepimų apie Džimbą.
Atsakyti
As irgi noreciau daugiau suzinoti apie Dzimba 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra lanko Dzimba jau metus. Siemet eisim taip pat, jai labai patinka. Dainu ismoko daug, buvo keleta koncertu. Pamokeliu metu ne tik dainuoja, bet pertraukeliu metu lipdo, piesia, karpo, nes valanda isdainuoti yra per sunku. Kiek zinau pamokles vyksta pagal amziaus grupes, du kart per savaite, po 1 valanda.
Jei kas domina dar klauskit, jei zinosiu atsakysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2009 08 31, 09:32)
Mano dukra lanko Dzimba jau metus. Siemet eisim taip pat, jai labai patinka. Dainu ismoko daug, buvo keleta koncertu. Pamokeliu metu ne tik dainuoja, bet pertraukeliu metu lipdo, piesia, karpo, nes valanda isdainuoti yra per sunku. Kiek zinau pamokles vyksta pagal amziaus grupes, du kart per savaite, po 1 valanda.
Jei kas domina dar klauskit, jei zinosiu atsakysiu. 4u.gif

o nuo kokio amziaus priima i Dzimba? mes 3 metu ir 3 menesiu matyt dar per mazi g.gif Ir koks mokestis?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 08 31, 09:44)
o nuo kokio amziaus priima i Dzimba? mes 3 metu ir 3 menesiu matyt dar per mazi g.gif  Ir koks mokestis?

Pasiskambinkit mokytojai del amziaus, ju internetiniam puslapy yra telefonas.
O mokestis uz 2 kartus per savaite buvo 200 Lt. pernai, kiek bus siais metais nezinau, gal ir nesikeis kaina, pirmas susitikimas dukros grupes bus tik kita savaite. 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra lanke kelis menesius, bet tuo pačiu metu lanke ir kitas mokykleles. Taigi turejau galimybe palyginti ir sios mokykleles atsisakeme pirmiausiai.

Jei jusu vaikas turi klausa ir balsa, rekomenduociau pasirinkti kokia kita dainavimo studija, pvz. Noviko dziazo mokykla arba Hey, arba kokia kita, kur vyksta tikra vaiku perklausa ir atranka.

(dzimboje irgi buna atranka, bet po jos pasako, kad visi vaikai saunus ir visus priima, bet individualiai ten vaiko klausos-balso netikrina).

O jei neturi balso ir klausos, bet labai nori dainuoti, tai tikrai galite rinktis Dzimba. Ten tikrai sauniai dirba su vaikais, bet pvz. kai klausiau dukros kas labiau patinka, tai sake, kad arbatos-sausainiu pertraukele ir dailes pamokele.
Tiesa, per koncertus (kurie buna labai retai) jus savo vaiko balso neisgirsite, bet sokti pagal ta daina tikrai ismoks.
Atsakyti
labukas parasykit prasau tu ir as choriuko koki kontaktini numeriuka i az. aciukas
Atsakyti
Skirtingu vaiku skirtingi poreikiai.
As sakykim nesiruosiu vaiko versti tapti profesionaliu dainininku jei jis ir tures tam gabumu taciau nenores tuo uzsiimti.
Man svarbu kad vaikas isleitu savo energija tinkama linkme, jei jis nori sokti ir dainuoti arba kaip perskaiciau poste "megdzioti" dainavima, tegul..
ir esmini pliusa perskaiciau pries tai poste, kad su vaikais sauniai uzsiima..o tai svarbiausia...
pati kazkada nuo 5 iki 15 metu lankiau baleto studijas..lankiau ne tam kad tapti balerina o kad realizuoti savo pomegi-hobbi, ir is vienos studijos isejau nes ten tiesiogine prasme "mustravo" merginas, ten pasilik otik tos kurios norejo tapti profesionalemis.
Taigi man svarbiausia kad vaikas darytu tai kas jam patinka, o kuom jis nores tapti kai uzaugs jis pasirinks daug veliau.
Atsakyti
Rasiau i emaila i Dzimba,
stai koki gavau atsakyma:

"Sveiki,

vaikučius priimame nuo keturių metukų.
dažniausiai per mėnesį būna aštuonios pamokėlės.Pirmoji pamokėlė
yra susipažinimo (nemokama).Iki malonaus "

P.S. man parase ir pamokeles kaina ir kokiais telefonais reikia registruotis i nemokama pamokele, tad jei ka nors domintu i AZ nes kazkodel tai blink.gif viesai apie tai rasyti draudziama
Atsakyti
QUOTE(faina66 @ 2009 08 23, 17:18)
Sveikutes,norejau as kad mano mergaite lankytu pop hora.Ne del to kad ji yra labai dainuojanti bet galvojau vis tures kazkoki uzsiemima.Perskaiciau skelbima kauno dienoj, kad isikure nauja studija ŽVAIGŽDŽIŲ VAIKAI skelbime prirasyta daug dainuoti,sokti estradiniu ir pramoginiu sokiu moko  vienu zodziu ko tik reikia kad ateityje vaikas galetu scenoje pasirodyti.

aš labai gerai tą moterį pažįstu ir noriu visas perspėti mamas, nesusidėkite niekada gyvenime su ja, ji daug kam skolinga pinigų, daug kam prisimelavus, tad neįkliūkite į jos pinkles.
Atsakyti

i 
Sveiki, temos lankytojai, šioje diskusijos vietoje norėtume priminti, kad: "Visos žinutės forume atspindi jų autorių nuomonę ir Administracija už jas neatsako. Mes nekontroliuojame Jūsų paskelbtos informacijos turinio ir jos šaltinio, ir už ją neatsakome.
Forume draudžiama skelbti 'apriori' klaidingą informaciją, kuri būtų įžeidžianti arba kenksminga bet kurio asmens atžvilgiu; draudžiama šmeižti."
Ačiū, kad laikotės forumo taisyklių!  

Atsakyti