Sveikutes,norejau as kad mano mergaite lankytu pop hora.Ne del to kad ji yra labai dainuojanti bet galvojau vis tures kazkoki uzsiemima.Perskaiciau skelbima kauno dienoj, kad isikure nauja studija ŽVAIGŽDŽIŲ VAIKAI skelbime prirasyta daug dainuoti,sokti estradiniu ir pramoginiu sokiu moko vienu zodziu ko tik reikia kad ateityje vaikas galetu scenoje pasirodyti.Susidomejau ir nusprendziau kad kaip tik tai ko man reikia.Nuvaziavau i ta studija mane pasitikus vadove pasake kad menesinis mokestis 120lit. uzsiemimai 2kartus per savaite.Pasakiau kad truputi brangu nes kitur nuo 60 iki 80.O ji sako jus net nezinot pas ka papuolet,juk vadove pati dainu autore Nijole Laukaviciene.Nusprendziau pabandyti
. Po 4 uzsiemimu tai po dvieju savaiciu kaip ir visa laika nuejau pasiimti savo mergaites is studijos pamacius Nijole mane pasikviete i kambareli kuris vadinasi "irasu studija" jame sedejo jaunuolis kuri pristate kaip direktoriu ir kompozitoriu tai Marius Jakubonis nors man ta pavarde nieko nesake.Nuo tos dienos prasidejo mano kosmaras. Jie man paaiskino kad mano mergaite turi nepaprastu gabumu labai gerai dainuoja ir kad tai busima zvaigzde.Man buvo paaiskinta kad reikia jai specialei sukurti dainas kurias galetu dainuoti scenoje.As nieko nesuprazdama apie muzikini pasauli paklausiau is kur as tu dainu gausiu o jie atsake kad Nijole kuria tekstus o Marius muzika, viena daina kainuos apie 100litu.Gryzus namo ilgai galvojau ar man ir mano vaikui reikia tos dainos juk nemazi pinigai vis del to
.Sekancia diena is smalsumo susiradau viena vokalo pedagoge kuri moko vaikus dainuoti ir pas ja nuveziau savo mergaite kad man pasakytu ar tikrai inai tokia gabi kaip man nupasakojo Laukaviciene pasirode mergaite truputi padainuoja bet gyvai dainuoti ant scenos visiskai nemoka
Kita diena nuvedus vaika i studija pasakiau kad kam man ta daina jei mano vaikas neturi superiniu gabumu dainavimui tada man jie paaiskino kad dabar nereikia moketi dainuoti visi dainuoja su fonogramomis svarbiausia moketi pasimaivyti ant scenos buti graziai o svabiausias dalykas kad teveliai turetu pinigu
. As tada patylejau ir galvoju kaip cia bus toliau nes mergaitei dainuoti patinka ir noriai eina i studija kaip as jai pasakysiu del ko nebeleidziu.Pradejau dometis ta studija, susiradau seniau lankiusiu vaiku mamytes.Pasirodo ne as viena taip papuoliau.Kelios mamytes man papasakojo kad taip pat joms buvo pasiulytos dainos tik ne visoms vienoda kaina jeigu Laukaviciene mate kad sema turtingesne tai ir uz daina rekalavo brangiau, kitos pirgdavo dainas issimoketinai nes pinigu nelabai turi o del vaiko ko nepadarytum kad tik dainuotu.Suzinojau dar kad ta pacia daina jie parduoda net ir kelioms mamoms. Nes kurios mamos sumoka uz daina jokio dokumento negauna kad tai jos dukters daina ir nustojus lankyti studija ta daina parduodama naujai atejusiam vaikui.Tuo metu pagalvojau kur as papuoliau
. Mano mergaite toliau lanke studija o as joje net nesirodidavau,praejus menesiui sulaukiau Laukavicienes skambucio ji pasake kad su direktorium Jakuboniu noretu pas mane i svecius atvaziuoti,as aisku sutikau.Vakare sulaukiau sveciu, atvaziavo abu su gera nuotaika,labai gyre mano mergaite.Svecius priemiau kaip pridera,paruosiau vaisiu stala juk atvaziavo mano mergaites vadovai.Susedus prie stalo Jakubonis man padave diskeli su irasu,pasake kad uzleisciau nes ten irasyta mano dukrytes pirma daina. As aisku labai nustebau nes mes nesitarem kad as pirksiu is ju daina ir manes niekas neklause ar as turiu siuo metu atliekamu pinigu.Bet pasirodo kad daina tik maza smulkmena kaip velaiu supratau jie atvaziavo tartis su manim kad mano vaikui butina isleisti asmeniniu dainu albuma kureme turi buti apie 20 dainu ir tada mano vaikas gales vazineti koncertuoti,mano vaikui prasides zvaigzdes gyvenimas. Trys valandas jie man pasakojo kokia ateitis laukia mano dukrytes, uzsienis visokie pasirodymai festivaliuose yvairus koncertai.Paklausiau kiek tai man kainuos suma buvo stulbinanti 28tukstanciai tokia kaina uz albuma.Isgirdus ta suma as nebeatsimenu kaip islydejau savo svecius galvoje tik sukosi kaip taip galima apgaudineti zmones,tada supratau kodel mamos su kuriomis teko bendrauti nenori girdeti tos studijos pavadinimo,o ypac Jakubonio ir Laukavicienes vardo.
Paskaicius jusu pasisakymus apie pop chorus noreciau visas mamas ispeti pries leisdamos savo vakus labai gerai viska apgalvoti ir pasidometi smulkiau i kokia studija jie papuola.Sekmes jums nesileskite apkvailinamos