Įkraunama...
Įkraunama...

Pop, estrados studijos

QUOTE(Brolyte @ 2008 04 16, 21:57)
Vaiku estrados studija "Tu ir as" lanko mano dukryte, labai dziaugiames dainu ir sokiu vadovemis! Repeticijos vyksta buvusiuose Profsajungos rumuose, Kestucio ir Vytauto gatviu kampas.
Dar zinau, jog "Dainos teatro" vadove renka nauja 3-5 metu mazuju grupe nuo geguzes menesio. Repeticijos vyks pirmadieniais 18 val. Silainiuose. Teirautis galima telefonu 8-612-50690
Sekmes!

gAL GALI "tU IR AS " DUOTI KASKOKIUS VADOVES KONTAKTUS IR KADA VYSKAT REPETICIJOS DIENAS IR VALANDA SNUVAZIUOTUME PAZIURETI ,
Atsakyti
QUOTE(lole @ 2008 04 17, 08:11)
gAL GALI "tU IR AS " DUOTI KASKOKIUS VADOVES KONTAKTUS IR KADA VYSKAT REPETICIJOS DIENAS IR VALANDA SNUVAZIUOTUME PAZIURETI ,

Parasiau i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brolyte @ 2008 04 16, 22:57)
Vaiku estrados studija "Tu ir as" lanko mano dukryte, labai dziaugiames dainu ir sokiu vadovemis! Repeticijos vyksta buvusiuose Profsajungos rumuose, Kestucio ir Vytauto gatviu kampas.
Dar zinau, jog "Dainos teatro" vadove renka nauja 3-5 metu mazuju grupe nuo geguzes menesio. Repeticijos vyks pirmadieniais 18 val. Silainiuose. Teirautis galima telefonu 8-612-50690
Sekmes!

Mane sudomino tas "Dainos teatras".Gal galėtumėte parašyti ,kurioje tiksliau vietoje vyksta repeticijos, koks mokestis?Maniškis taip nori dainuoti gal reiks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(NEINE @ 2008 04 20, 15:27)
Mane sudomino tas "Dainos teatras".Gal galėtumėte parašyti ,kurioje tiksliau vietoje vyksta repeticijos, koks mokestis?Maniškis taip nori dainuoti gal reiks pabandyti.

geriausia butu pasiskambinti vadovei Ilonai 8-612-50690, nes galiu netiksliai informuoti. Kiek zinau, patalpos darzelyje Silainiuose. Smagiausia, kad visi prades geguzes menesi nuo nulio, nes vadove buvo nutraukusi "Dainos teatro" veikla del savo vaikelio auginimo:). Ji - mano drauge, todel zinau, kad labai faina, nuosirdi ir tikra profesionale!!!
Sekmes!
Atsakyti
maciau skelbima, kad geguzes men. nemokamai moko vaikus dainuoti. manau pabandymui labai tinkamas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lole @ 2008 04 17, 10:11)

tu ir as ,kiek girdejau, yra kelios vadoves, su savo grupemis ir visai skirtingomis mokymo metodikomis
Atsakyti
mokyklele patiems maziausiems:
nuo 4 men. YAMAHA
nuo 2 metuku TELEBIMBAM

Ar esate girdeje nors ka nors apie Onos Valiukevičiūtės studija „Mikrofonas“????
labai idomu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle is Vilniaus: 03 birželio 2008 - 11:02
I telebimbam labai noretume, bet kaina bash.gif
Niekur nerandu informacijos apie Hey, gal kas galit padet?
Atsakyti
Keliu temą. 4u.gif
Mano mažajai 5 metai, labai jau nori kur nors dainuoti ir šokti.
Mamyės pasidalinkit savo patirtim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
mamytes,gal galite parasyti estrados grupes kaune "Tu ir Aš" kontaktus,telefono numeri.. visur ieskau bet niekaip negaliu gauti..mano dukrytei 5metai ir labai norime lankyti dainavima bei sokius...girdejau geru atsiliepimu apie sia grupe..busiu labai dekinga jums... smile.gif

P.S. galite parasyti man i el.pasta... aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuria @ 2008 07 16, 12:55)
I telebimbam labai noretume, bet kaina  bash.gif
Niekur nerandu informacijos apie Hey, gal kas galit padet?

Ieškokite VRM rūmuose , Žirmūnų 1 .Jie ten Pirmadieniais trečiadieniais ketvirtadiniais repetuoja vakarais, nuo 17-18val. vadovė Viktorija Kalpokaitė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglys @ 2007 08 27, 14:58)
Vilniuje sunkiai - apskritai su mažiais labai sunku, jie nekoncentruoja dėmesio, tad nelabai kas imasi, bandykit gal į HEY, nors ten priima tik labai gabius ir įdomius vaikus.  4u.gif

Mūsų draugai vedė dukrą. Kiek žinau, ten priima visus norinčius. Nepatiko tai, kad imamas mokestis avansu ir vistiek reikia mokėti pilną mokestį kiekvieną mėnesį, net jei: buvo mažiau pamokų dėl kalendorinių dienų, buvo mažiau pamokų dėl vadovės gastrolių ar kitų darbų, buvo trumpesnės trukmės užsiėmimai, vaikas visą mėnesį ar ilgokai sirgo. Nelogiškai ir be ryšio. Retai koncertuoja ir skurdi programa, vos kelios dainelės, vaikai neturi motyvacijos.
Atsakyti