Įkraunama...
Įkraunama...

Savižudybė

QUOTE(Betelgeiz @ 2006 12 15, 04:32)
Pagrindinė esmė ne tai kad reikia - aišku numirsi ir vaikas be abejo su laiku pamirš patirtą skausmą ir Tu liksi tik prisiminimas o gal ir neliksi jei vaikutis bus per mažas prisiminti. Tačiau vienas dalykas tikrai jo smegenyse išliks ir daugybė piktų žmonių jam  vis primins - kas jis savižudės vaikas, kad ir jis pats nenormalus kaip ir jo motina, kad ir jis turi psichologinių problemų. Tu protinga, analizuojanti moteris: negi nori savo vaikutį tokiam dalykui pasmerkti. Būk išdidi. Prasmės gyventi aš irgi nematau - o koks skirtumas vis tiek kojas pakratysiu anksčiau ar vėliau ir dar greičiausiai nuo vėžio. Bet čia principo reikalas - nusižudyti yra lengviau negu gyventi ir kentėti dėl gyvenimo laikinumo, beprasmybės, nepriteklių, išdavysčių. tai tikrai yra sunkiau nei numirti. Nei greitai numirti. Aš esu stipri ir net jei nėra prasmės gyventi, tikslas išlieka - padaryti viską, kad gyvenimas manęs nenugalėtų, kad niekas niekada mano artimiesiems negalėtų prikišti mano neprotingų veiksmų. Kaip aš vis sakau :aš dar pakovosiu prieš viešpatį Dievą. Ir Tau linkiu to paties. Ir dėl savo dvasios ramybės ir dėl savo artimųjų.

Žinai, gal toji mintis ir laiko, kad dėl manęs gali po to būt nelaimingas mano vaikas... Gal todėl gyvenu ir vis sakau sau: ai, dar spėsiu išeiti, dar va pagyvensiu, "pažaisiu"; priimu viską kaip žaidimą ir nieko daugiau, stengiuos negalvoti ir nesigilinti į prasmes. Kuriam laikui tai padeda. Kol vėl neužplaukia kažkokie juodi debesys...
Kai anąkart, po reanimacijos, gydytojas pasiūlė savanoriškai atsigulti pasigydyti, vos nepradėjau juoktis. Ar tikrai sugebėtum po to gyventi kaip normalus žmogus su tais visais įrašais asmens sveikatos kortelėje? Ir ar pasveiktum? Ar įmanoma pasveikti? Juk tai chemija. Tiesiog smegenys gamina per mažai seratonino.
Atsakyti
QUOTE(Infinita @ 2006 12 15, 13:30)
Ar tikrai sugebėtum po to gyventi kaip normalus žmogus su tais visais įrašais asmens sveikatos kortelėje?

O kodėl gi ne? unsure.gif O dėl pasveikimo ir man įdomu, kaip su vaistais galima pakeisti mąstymo kryptį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 15, 14:33)
O kodėl gi ne? unsure.gif O dėl pasveikimo ir man įdomu, kaip su vaistais galima pakeisti mąstymo kryptį? unsure.gif

Žinai, mano "istorija" ir taip jau gerokai "suterliota"... Pamenu, susiruošiau laikyti vairavimo teises. Prasidėjo vizitas pas visus gydytojus. Ateinu pas psichiatrą. Laukiu koridoriuje. Pilna žmonių. (Gyd tuo metu ka\žką ten kažkur tikrino). Išeina iš kabinet ir sako: "jums į vasaros važiuoti reikia, ten yra jūsų kortelė. Jie ten ir turi duoti pažymą, kad jūs sveika". Nu jaučiausi lyg kibiras šalto vandens man ant galvos būtų išpiltas. Girdžiu kažkokia mergaitė patyliukais klausia mamos: "mama, o kas ta vasaros?" lotuliukas.gif

Antidepresantus geriau apie metus. Kol juos vartoji - puiku. Puiki nuotaika (iš pradžių dėl to, kad organizmas neįpratęs, išvis jautiesi kaip po geros amfetamino dozės, tik juokiesi, juokiesi...) O kai nustoji, po kurio laiko vėl hrenovai pasidaro. tai savotiškas narkotikas (mano nuomone) ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinita: 15 gruodžio 2006 - 14:44
QUOTE(sunnyday @ 2005 12 14, 01:05)
Niekas kitas nera atsakingas uz mano gyvenima tik as pati ir lygiai taip pat as nesu atsakinga uz kito suaugusio zmogaus gyvenima tik jis pats.

Butent drinks_cheers.gif

Pabusiu bjauri ir pasakysiu, kad niekas kitas taip efektyviai neatveda i prota, kaip paties ketinancio nusizudyti geras supurtymas, supurtyti turetu kazkas , aisku, is shalies ir ne paciais graziausiais verkslenanciais zodziais. Tai turetu atlikti gerai pazistantis ta "auka", na o tie, kurie ypac daug kalaba, jog nusizudys, taip dazniausiai ir nepadaro schmoll.gif Pastariesiems atsakoma saltu veidu : "Davai, pastovesiu ir paziuresiu, gal kam geriau pasidarys" g.gif
Atsakyti
Jau greitai bus metai kai nusižudė mano draugė. Aš taip jos pasiilgau... KODĖL? Ji išliks mano atmintyje jauna, graži, protinga, be galo mylinti mama, gera draugė..KODĖL? Tuščia... Šaltas akmuo ir žemiu kauburėlis...KODĖL? Likimas? Depresija? Skausmas? Kas kaltas? Visi...ir niekas...
Atsakyti
labai daznai mano galvoje kirba mintys apie savizudybe.. Bet tik mintys.. Gal kazkokia keista esu, bet man taip lengviau gyventi. ZINANT, kad iseitis visada yra.. tai suteikia savotiska lengvumo jausma, padeda paprasciau ziuret i problemas.. vis sau sakau, kad eik, daryk, bandyk, ziurek, gal pavyks.. dar pagyvenk, dar .. dar ..dar..
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2007 01 14, 16:14)
labai daznai mano galvoje kirba mintys apie savizudybe.. Bet tik mintys.. Gal kazkokia keista esu, bet man taip lengviau gyventi. ZINANT, kad iseitis visada yra.. tai suteikia savotiska lengvumo jausma, padeda paprasciau ziuret i problemas.. vis sau sakau, kad eik, daryk, bandyk, ziurek, gal pavyks.. dar pagyvenk, dar .. dar ..dar..

Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif Nesakau, kad dažnai apie tai galvoju, bet galvočiau žymiai daugiau, jei to atsarginio išėjimo nebūtų. Labai tiksliai parašei.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2007 01 14, 19:11)
Man lygiai tas pats drinks_cheers.gif Nesakau, kad dažnai apie tai galvoju, bet galvočiau žymiai daugiau, jei to atsarginio išėjimo nebūtų.

vakar kalbejau su ta pacia nusizudyti bandziusia drauge ir ji pasake, kad tai nera geras sprendimas susitvarkyti su problemomis, nes kitos galimybes paprasciausiai nebebus smile.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu aš su savo nuomone,kuri daugumai čia nepatiks ax.gif
Aš šlykščiuosi žmonėmis,kurie bando žudytis ir žudosi.Suprantu depresijos ir kitoks briedas,bet tai nėra priežastis kelti prieš save ranką.Tai yra patys silpniausi žmonės ir man gaila,kad kažkas "iš aukščiau" davė iš vis jiems teisę gimti.
Mano tėvas nusižudė,kai aš buvau penktokė.Iki šiol aš nesugebu jam atleisti.

Kiekvienas,kuris žudosi galvoja tik apie save.Tai yra visiški savanaudžiai,nepagalvojantys,kiek tai gali būti skausminga aplinkiniams.
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 01, 13:24)
Aš šlykščiuosi žmonėmis,kurie bando žudytis ir žudosi.Suprantu depresijos ir kitoks briedas,bet tai nėra priežastis kelti prieš save ranką.Tai yra patys silpniausi žmonės ir man gaila,kad kažkas "iš aukščiau" davė iš vis jiems teisę gimti.
Mano tėvas nusižudė,kai aš buvau penktokė.Iki šiol aš nesugebu jam atleisti.

Kiekvienas,kuris žudosi galvoja tik apie save.Tai yra visiški savanaudžiai,nepagalvojantys,kiek tai gali būti skausminga aplinkiniams.

sutinku ir nesipiktinu tavo nuomone, bet kas padaryta-nesugrazinsi. Gal butu laikas pikti sirdyje pakeisti i malonius ir grazius prisiminimus...
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 01, 13:24)

o kokia svari priežastis pakelti prieš save ranką?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 01, 13:02)
o kokia svari priežastis pakelti prieš save ranką?

Na,gal ne taip išsireiškiau ar suformulavau,bet priežasties kelti prieš save ranką nėra ir jos būti negali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomulyte: 01 vasario 2009 - 13:35