Įkraunama...
Įkraunama...

Savižudybė

QUOTE(Tylene @ 2006 01 30, 19:17)
ar tikrai baznycioj kalbejo,kas savizudzhiu sielos nueina ten kur ramu, gera? blink.gif  Kai isgyvensi kiek tau duota, iskesi kiek tau skirta- ir numirsi kada tau bus nulemta- va tada ir bus gera ir ramu..visa amzinybe...O jei iseisi anksciau nei priklauso- tai visa amzinybe kesi siaubingas kancias..dvasines kancias... tongue.gif

Ir dar-Mante, zinok nebuna visa laika tik blogai. Gyvenimas "dryzuotas"-po blogo periodo, butinai ateina geras... ax.gif  bigsmile.gif

nu jo, cia susiveliau su ta baznycia biggrin.gif

o del spalvu, pavargau as jau nuo juodos.. ale pavargsiu ir toliau, niekur nesidesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 01 30, 17:43)
nesekasi man pastaruoju metu rimtai jau  verysad.gif  ir nesuprantu kodel..

pasakyk, man priezasti, kada zmogus turi teise taip pasielgti?

niekada to nepateisinciau del paprastos priezasties. esu tikinti ir zinau, kad savizudys nesuras ramybes ten, kur jos iesko. Myliu savo artimuosius ir nenoriu, kad jie kankintusi AMZINYBE.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 01 30, 20:03)
pasakyk, man priezasti, kada zmogus turi teise taip pasielgti?
niekada to nepateisinciau del paprastos priezasties. esu tikinti ir zinau, kad savizudys nesuras ramybes ten, kur jos iesko. Myliu savo artimuosius ir nenoriu, kad jie kankintusi AMZINYBE.

priezastis? g.gif pvz vaikas neturi kur eiti, neturi tevu, neturi namu, gyvena gatvej, niekam nerupi, cia gerai?
pvz buna zmones su ivairiausiais defektais, nors turiu drauge tikia, ir gan laiminga mergaite, bet tai isimtis, yra tokiu kurie su savo trukumais nesusigyvena, kuriems sis pasaulis per ziaurus, kurie dziaugsmo nemato..
pvz buna zmones gimsta po nelaiminga zvaigzde, nu nesiseka nors tu ka, nu vargsta tik gyvenime, vienas kritimas po kito..
tu pvz gali buti begale, kiekviena reiktu isklausyti ir pabandyti suprast, daugumos aisku ir as pati nesuprasciau, bet ..... ai ir isviso, as jau bijau prisisneket sioj temoj.. gal baigiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 01 30, 20:14)
as jau bijau prisisneket sioj temoj.. gal baigiam  unsure.gif

gal pradedi manyti, jog as esu teisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 01 30, 20:50)
gal pradedi manyti, jog as esu teisi?  4u.gif

as juk tau nepriestarauju schmoll.gif kas liecia artimuju skausma, bet visgi pasilieku pri to kad kiekvienas sprendziam uz save
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 01 30, 20:53)
as juk tau nepriestarauju  schmoll.gif kas liecia artimuju skausma, bet visgi pasilieku pri to kad kiekvienas sprendziam uz save

taip, tu teisi. As gal labai priesiskai esu nusistacius, nes nenoriu paleisti mylimu zmoniu i dar didesne kankyne. Man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2006 01 30, 20:14)
priezastis?  g.gif  pvz vaikas neturi kur eiti, neturi tevu, neturi namu, gyvena gatvej, niekam nerupi, cia gerai?
pvz buna zmones su ivairiausiais defektais, nors turiu drauge tikia, ir gan laiminga mergaite, bet tai isimtis, yra tokiu kurie su savo trukumais nesusigyvena, kuriems sis pasaulis per ziaurus, kurie dziaugsmo nemato..
pvz buna zmones gimsta po nelaiminga zvaigzde, nu nesiseka nors tu ka, nu vargsta tik gyvenime, vienas kritimas po kito..
tu pvz gali buti begale, kiekviena reiktu isklausyti ir pabandyti suprast, daugumos aisku ir as pati nesuprasciau, bet ..... ai ir isviso, as jau bijau prisisneket sioj temoj.. gal baigiam  unsure.gif

Mante, kaip bebūtų keista-tie žmonės kurie ištikrųjų yra nuskriausti likimo-kabinasi į gyvenimą kaip tik gali... O dejuoja ir žudosi tie, kuriuos užklumpa paprastos nesekmės, kurios anksčiau ar vėliau praeina.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 01 31, 08:41)
Mante, kaip bebūtų keista-tie žmonės kurie ištikrųjų yra nuskriausti likimo-kabinasi į gyvenimą kaip tik gali... O dejuoja ir žudosi tie, kuriuos užklumpa paprastos nesekmės, kurios anksčiau ar vėliau praeina.... doh.gif

dazniausiai, bet ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2006 01 31, 14:22)
dazniausiai, bet ne visada.

va butent, todel pries kazka teisiant ar isvadinant egoistu, reiketu pirmiausia viska issiaiskinti wink.gif bet deja to padaryti dazniausia jau nebebuna galima..
Atsakyti
Vakar nusizude mano drauge..Jokiu pozymiu nebuvo...buvo labai veikli, energinga, savarankiska ir kaip sakoma vispusiskaiu stipri asmenybe...kaip tai suprasti, jei isvis imanoma, nezinau.....
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2006 12 06, 19:02)
Vakar nusizude mano drauge..Jokiu pozymiu nebuvo...buvo labai veikli, energinga, savarankiska ir kaip sakoma vispusiskaiu stipri asmenybe...kaip tai suprasti, jei isvis imanoma, nezinau.....

Priimk mano užuojautą. Sunku tau dabar.
Atsakyti
Aciu, tavi
Atsakyti