QUOTE(Bonifacija @ 2006 01 28, 09:38)
tam ir yra artimieji, kad padetu. Kodel gi tiesiog neateit ir nepapasakot, kas blogai? o staiga grizti namo ir randi, tai kas tik liko nuo mylimo zmogaus...
o kam uzkrauti savo rupescius artimiesiems? as pavizdziui nenoriu kad mano mama verktu del manes, bet ji verkia (kai man prasidejo visokios depresijos as pirma karta pamaciau asaras jos akyse, visada atrode tokia stipri ir niekad neparodydavo savo jausmu).. nu ir ka? jei as dar jai pasakociausi viska issamiau, jei aiskinciau kaip sudinai jauciuosi, ar as nuo to laimingesne pasidaryciau? abejoju!!! greiciau tik dar daugiau skausmo jai suteikciau.. bet nuo to geriau nebutu nei vienai nei kitai..
o del pasitraukimo is gyvenimo, tai zinai, kiekvieno teise rinktis.. jei zmogui per sunku vaikscioti sia zeme, tai jis ir iseina ir nereikia jo uz tai smerkti, kad jis egoistas ar pan. gal ir egoistas, bet as paziureciau kaip tau butu malonu kasdien vaiksciot apsiasarojusiai, aisku viskas praeina, bet vistiek, kaikurie nemato perspektyvu niekame.. ir isviso, gi vistiek, anksciau ar veliau tu paliksi tuos artimuosius, nu tai kokio velnio dabar save kankint, jei tie patys zmones vistiek anksciau ar veliau kankinsis..
kaip mama nusprendzia gimdyt ar negimdyt vaika, taip as nusprendziu gyvent ar negyvent man.. aisku man asmeniskai butu begalo sunku palaidoti artima zmogu, as net gal ir neistverciau, bet kalbu dabar ne apie artimuju jausmus, o apie nuosavus..
QUOTE(krachas @ 2006 01 28, 12:28)
bet manes tai neguodzia. jeigu ta meiluze buti tik eilinis kaprizas. bet jis ja MYLI!!! bet as irgi ji myliu. na kaip as galiu atimti is jo laime. jis juk sako: as noriu buti laimingas. ir as zinau, kad man reikia ji pa;iesti. bet as negaliu viena. as neturiu su kuo kalbeti. as neturiu kam tai pasakyti. jei pasakysiu saviems jie nuspres kad as padariau kazka siaubingo, jei jau jis iseina.draugai. draugai bendri, bet ji visi palaikys nes jis ju siela, o as tik tyli pelyte salia. juk normalu kad pagaliau jos atsikrate.
as galvoju apie vaikus. o ka as jiems galiu duoti? tik savo meile ir asaras vis bandau suskaiciuoti pinigus is ko gyvenciau. sumokejus mokescius man ju praktiskai nebelieka.
jus sakot, kad tai nieko neispres. bet tai viska isprestu. netikiu kad tai traumuotu daugiau nei nuolat verkianti (o gal su laiku ir isteriska) mama. man nebe tiek metu kad dar tureciau roziniu svajoniu.
jus sakot kad as neteisi. o ar teisinga man taip gyventi?
beje, vakar vyras tarstelejo, kad jos vyras pasitikrino sveikata ir apsidraude didziulei sumai. idomu ka sugalvojo jis... noreciau su juo pasikalbeti
as galvoju apie vaikus. o ka as jiems galiu duoti? tik savo meile ir asaras vis bandau suskaiciuoti pinigus is ko gyvenciau. sumokejus mokescius man ju praktiskai nebelieka.
jus sakot, kad tai nieko neispres. bet tai viska isprestu. netikiu kad tai traumuotu daugiau nei nuolat verkianti (o gal su laiku ir isteriska) mama. man nebe tiek metu kad dar tureciau roziniu svajoniu.
jus sakot kad as neteisi. o ar teisinga man taip gyventi?
beje, vakar vyras tarstelejo, kad jos vyras pasitikrino sveikata ir apsidraude didziulei sumai. idomu ka sugalvojo jis... noreciau su juo pasikalbeti
nieko nera amzino, meiles taip pat.. buvo.. prazuvo.. toks gyvenimas.. jei tik del meiles tai zudytis tikrai neverta.. tik irodysi kad be jo negali, o tai jau butu per didele malone jam.. ir tos asaros del jo neamzinos.. pinigu prisiteisi is vyro.. vienisa nemanau kad jausiesi, nes turi savo angeliukus laikykis.. ir nesiimk skubotu sprendimu laikas isgydo visas zaizdas