QUOTE(krachas @ 2006 01 28, 13:28)
1. as zinau, kad man reikia ji pa;iesti. bet as negaliu viena. as neturiu su kuo kalbeti.
as neturiu kam tai pasakyti.
2. jei pasakysiu saviems jie nuspres kad as padariau kazka siaubingo, jei jau jis iseina.draugai. draugai bendri, bet ji visi palaikys nes jis ju siela, o as tik tyli pelyte salia. juk normalu kad pagaliau jos atsikrate.
3. bandau suskaiciuoti pinigus is ko gyvenciau. sumokejus mokescius man ju praktiskai nebelieka.
4. netikiu kad tai traumuotu daugiau nei nuolat verkianti (o gal su laiku ir isteriska) mama. man nebe tiek metu kad dar tureciau roziniu svajoniu.
jus sakot kad as neteisi. o ar teisinga man taip gyventi?
Gal aš ir per jauna, per mažai patyrusi, kad galėčiau pilnai suprasti situaciją, bet...
1. Kalbėti reikia bandyti visų pirma, o gal pamatytum, kad vis dėlto yra aplink žmonių, kurie nuoširdžiai norėtų padėti... O jei ne su artimaisiais, tai reikia ieškoti profesionalios pagalbos, nes savaime padėtis vargu ar pagerės. Bet bandyti REIKIA, negalima taip paprastai nuleisti rankų, kad ir kaip sunku būtų
Tikriausiai ne man aiškinti, bet visada po baisiausių negandų ateina šviesesnis periodas, tiesiog reikia tuos baisumus išgyventi, reikia stengtis visomis išgalėmis... NEGALIMA PASIDUOTI
2. Nesutinku, kad draugai šitaip nuspręs, gal jų liks ir mažiau nei su vyru buvo, bet tikri draugai lieka, o jei ne, tai velniam jų reikia... bus kitų
Ir dar, vyrai išeina ne tik nuo tylių pelyčių
jie palieka ir garsias, ir tylias, ir geras ir blogas, ir gražias, ir nelabai... tiesiog taip būna, nė viena nesam apsaugotos nuo to.
3. Ieškokis geriau apmokamo darbo, kiek girdėjau, veikla, darbas, naujos pažintys, užimtumas, lengvas flirtas tikrai padeda tokiose situacijose, padeda pamatyti, kad yra ir kitų gerų dalykų šiame gyvenime be vyro, kuris išėjo. Vis dėlto pirmiausia tai dar kartą siūlyčiau psichologą... O išsiskyrus ir vyras būtų priverstas padėti finansiškai - alimentai vaikams, o jei reikia, ir išlaikymas buvusiai sutuoktinei. Taip kad nėra situacijos be išeities..
4. Va dėl šito tai turiu griežčiausią nuomonę - mama, ar ji verkianti, ar liūdinti, ar linksam ar dar kokia VISADA reikalinga. Kalbu iš savo patirties... mano mamytės jau nebėra, bet aš viską atiduočiau, kad tik ji būtų šalia, nesvarbu kokios nuotaikos, svarbu, kad sveika ir gyva... neįsivaizduoju kaip jausčiausi, jei ji būtų pakėlusi ranką prieš save, tikriausiai ta trauma labai pakeistų mano požiūrį į gyvenimą, kaltinčiau save, kad kažko nepastebėjau, laiku neįsižiūrėjau, kažko nepadariau, kad taip neatsitiktų. Todėl kaip vaikas prašau, negadinkit bent savo vaikams gyvenimo tokiomis mintimis ( o tuo labiau darbais), jie nenusipelnė to
Vaikams mama visada ( išskyrus labai retas išimtis) yra svarbiausia ir brangiausia gyvenime, net jei sukurta sava šeima, net jei matomasi retai, vien žinojimas, kad mama yra ramina. Taip kad dar kartą sakau JŪS NETURIT TEISĖS ELGTIS TAIP, KAIP KALBATE šiame forume... paprasčiausiai neturit teisės, todėl privalu ieškoti kitos išeities.
Never argue with an idiot. They drag you down to their level and then beat you with experience!
Whether you think you can, or you think you can't - you're right. ― Henry Ford