QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2019 01 20, 23:33)
Aš taip pagalvojau, jeigu ką, tai nekreipkit dėmesio. Kaži kaip autorė sutarė su mama? Ar negali būti taip, kad ji jaučia kaltę dėl kažko, ko nepasakė ar nepadarė kol mama buvo gyva, todėl niekaip negali rast nusiraminimo?
visaip gali buti, bet man panasu i feikine tema, kazkas daro ekspermenta, kaip liaudis reguos i paverkeslenima del savizudybes. Man visi tie savizudziai , tai pirmiausiai dideli egoistai tik i save susitelke, savas problemas, nemato, kad turi atsakomybiu gyvenime, kad ir jie kazkam reikalingi, kad ir del ju kazkas pergyvena, kazkam kuria zaizdas sirdyje.
Nu numirsim visi, tai cia tas 20-40m cia ar cia, nu ar esme pasikeis? numirti visi spesim, spekim pagyventi kazkiek, nes numirus tai jau tikrai geriau nebus, nei yra dabar. O gyvenime tiek dar galima visko ismeginti, pabandyti, issilaisvinti vidu reikia.
Pvz man taip butu kaip apraso cia, tai gerai, jei jau viskas drasi, kad net nusizudyti gali, nori tokius skausmus patirti, tai bent pabandyciau kazka kita ko gyyvenime,ko nedariau, kad ir emigruoti, kad ir susirasti koki visai kita darba, kad ir susirasti koki karsta vyruka gerai nakciai , kad ir ta pati banka apvogti, aisku juokauju, bet gyvenima stoks paltus, zmee tokia didele, kad ir pakeliauti pvz, nejau zmogui nieko nebesinori, nu mirtis gi niekur nepabegs, kad ir labai noresi
o dabar, tingiu dirbti, galvele skauda, noriu prabangos, tai geriau jau zudysios,princese ant zirnio,
o dieve, tik rykstles reikia, taip gerai nuplakti, kad tinginiai isgaruotu, eitu galu gale pasportuoti, i gryna ora ir nustotu ta galva skaudeti, kai zliumbia nuolat kur i paglave isilindusi, kur ten neskaudes. stresai jai blyn, kazin nuo ko? nuo tingejimo? nuo nebezinojimo kaip issidirbineti? nei vaiku rupinasi, nei kazkuom kitu, paesti paciai pasiimti ir ant sofutes pagulete, nu bln stresai pasaulinio lygio
o jie kam is tikro liudna, labai pravercia isijungti kokia patinkancia muzika ir pasokti, labai belly dancing padeda susigrazinti gyvenimo dziaugsma
https://www.youtube....h?v=SCZgGVqVsbY
ir kaip ten sakoma
Dievas neturi kitu ranku mergyt, kad tau padeti, tik tavo rankas.
ir kitas pasakymas kuris man padeda sunkiu metu
Dievas tave myli siandien, kad ir kokia tu bebutum.