Įkraunama...
Įkraunama...

Savižudybė

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 20, 17:55)
Jiems patiems daznai ten pagalbos reikia
Matai burbanti, psichologai padeda tik atsikratyti pinigais. Cia jau jie sugeba. Dar cigonu burtininkes ta sugeba.

Mano mama irgi mire labai nesenai. Po to pradejau galvot, po patirties morge, krematoriume ir kapinese, kad mirtis tai geriausias gyvenimo pasirinkimas. Bandau kazka kitko sugalvot, bet nzn... Lietuva man baisi, purvas, salta, tamsu. ATsilikimas, darbu normaliu nera nes nelabai yra poreikio (va tyrineju, tai vien firmos isisavinancios Europinius pinigus ir dar si tas primityviaus vietinio.

Tai siuo metu irgi galvoju ka cia daryt su gyvenimu...

O pas pacia tai matau aiskia problema. Moki per daug uz buto nuoma. Reikia pakeisti gyvenama vieta. Mes 450 euru uz nuoma mokejome Vokietijoje ir tai buvo puse namo nacionaliniame parke.
Lietuvoje uz buta zmones moka 100 euru, Vilniuje nuomot beprasmiska, jei neturi normalesnio ten darbo.
Pirmiausia reikia optimizuot islaidas, del to zudytis dar neverta, nebent yra kazkas daugiau.

Darbai irgi yra ivairus, bet pirma reikia susitvarkyti islaidu balansa

Pats neperejes per toki pati pragara negali suprasti kaip padeti. Todel jie ir siulo pagalba, nes iasikapste patys, zino kaip tai padaryti.

Kai mano tetis mire, su juo mire dalis manes. Zinau ka tai reiskia.

O ko tu cia nuleidai rankas? Uzuojauta del mamos mirties, bet su ju mirtimi musu gyvenimas nenutruksta. Kiek tavo mamai buvo metu, kai ji mire? Jei nenori gali neatsakyti.
Atsakyti
Jiems patiems daznai ten pagalbos reikia
Matai burbanti, psichologai padeda tik atsikratyti pinigais. Cia jau jie sugeba. Dar cigonu burtininkes ta sugeba.

Mano mama irgi mire labai nesenai. Po to pradejau galvot, po patirties morge, krematoriume ir kapinese, kad mirtis tai geriausias gyvenimo pasirinkimas. Bandau kazka kitko sugalvot, bet nzn... Lietuva man baisi, purvas, salta, tamsu. ATsilikimas, darbu normaliu nera nes nelabai yra poreikio (va tyrineju, tai vien firmos isisavinancios Europinius pinigus ir dar si tas primityviaus vietinio.

O pas pacia tai matau aiskia problema. Moki per daug uz buto nuoma. Reikia pakeisti gyvenama vieta. Mes 450 euru uz nuoma mokejome Vokietijoje ir tai buvo puse namo nacionaliniame parke.
Lietuvoje uz buta zmones moka 100 euru, Vilniuje nuomot beprasmiska, jei neturi normalesnio ten darbo.
Pirmiausia reikia optimizuot islaidas, del to zudytis dar neverta, nebent yra kazkas daugiau.

Darbai irgi yra ivairus, bet pirma reikia susitvarkyti islaidu balansa

Labai jums pritariu. 4u.gif
Vilniuje nelabai ką pigiau surasi. Aš labai seniai Vilniuje. O išvažiuoti kur nors? Gal dar blogiau pasidarys. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 18:02)
Kiek tavo mamai buvo metu,  kai ji mire? 

Tiksliai nebutina atsakyti, virs 90. Ji mane pagimde ne jauna.
Atsakyti

Mano mama irgi mire labai nesenai. Po to pradejau galvot, po patirties morge, krematoriume ir kapinese, kad mirtis tai geriausias gyvenimo pasirinkimas.

Bet matai, forumas tau pasitraukt neleidzia. Kai tik prisiregistravai cia, tai tik trys problemos pas tave yra - kalba apie ar tau mirt ar ne, moteriskiu musimas ir dave- nedave.
Cia geriau nei skambint nurodytais telefonais psichologam.
Atsakyti
QUOTE(Neda_108 @ 2019 01 20, 18:03)
Vilniuje nelabai ką pigiau surasi. Aš labai seniai Vilniuje. O išvažiuoti kur nors? Gal dar blogiau pasidarys. unsure.gif

Kažin ar bebus blogiau nei dabar yra, kai sėdi be pinigų ir galvoji galą pasidaryt.
Atsakyti

O tai kur mamos butas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 20, 17:56)
Kokio draugo?  Tau susitvarkyti paciai su savimi rwikia,  ne apie vyrus galvoti. Ieskok pigesnio buto. Yra. Dirbk du darbus,  kad laiko neliktu saves gailejimui. Mama visa gyvenima šokinejo aplink tave?  Laikas suaugti. Susiimk i rankas.

Aš draugo neieškau. Cambala pasiūlė. biggrin.gif
Taip, Mama man buvo visas pasaulis......
Daug dirbti negaliu dėl galvos skausmų. Jau rašiau.
Atsakyti

Galetumet pabandyt vaziuot i uzsieni. Moterys neblogai uzdirba senu zmoniu prieziuroje, bet ten vienisam reikia but... Jums tiktu Nes ten uzdirba 1000-1300 euru, bet jie gryni, nes gyventi reikia pas zmogu ir maista apmoka. tai visai neblogai.

Pakeistumet aplinka... pamatytumet pasaulio, moterys dirba tris menesius, paskui vaziuoja i kelione atsipalaiduot.

As gyvenau Kaune... Kazkada miestas buvo jega - dabar miestai yra skyles. Jei jau Lietuvoje, tai tikrai paprasciau gyventi mazesniame miestelyje. Aplinka visai kita. Vilnius tai tik tiems kas turi darba uz kuri gauna bent 900 i rankas ir turi kas dien i ji eiti.

Reikia nebijot pasikeitimu... Jei jau gyvenimas nemielas tai galima protingai imtis permainu, o ten bus matyt
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 01 20, 18:08)
O tai kur mamos butas?

Ne butas, namas. Kaime. Kol kas negaliu nei parduoti, nei gyventi ten. Išprotėčiau galutinai. Viskas Mamą primena. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Neda_108 @ 2019 01 20, 18:09)
Aš draugo neieškau. Cambala pasiūlė. biggrin.gif
Taip, Mama man buvo visas pasaulis......
Daug dirbti negaliu dėl galvos skausmų. Jau rašiau.

Tai gal geriau draugu susirast, nei sedet ir tokiom mintim uzsiimt mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 20, 18:12)
Galetumet pabandyt vaziuot i uzsieni. Moterys neblogai uzdirba senu zmoniu prieziuroje, bet ten vienisam reikia but... Jums tiktu Nes ten uzdirba 1000-1300 euru, bet jie gryni, nes gyventi reikia pas zmogu ir maista apmoka. tai visai neblogai.

Pakeistumet aplinka... pamatytumet pasaulio, moterys dirba tris menesius, paskui vaziuoja i kelione atsipalaiduot.

As gyvenau Kaune... Kazkada miestas buvo jega - dabar miestai yra skyles. Jei jau Lietuvoje, tai tikrai paprasciau gyventi mazesniame miestelyje. Aplinka visai kita. Vilnius tai tik tiems kas turi darba uz kuri gauna bent 900 i rankas ir turi kas dien i ji eiti.

Reikia nebijot pasikeitimu... Jei jau gyvenimas nemielas tai galima protingai imtis permainu, o ten bus matyt

Dar kartą: daug ko negaliu dirbti dėl galvos skausmų.
Atsakyti
QUOTE(Neda_108 @ 2019 01 20, 18:12)
Ne butas, namas. Kaime. Kol kas negaliu nei parduoti, nei gyventi ten. Išprotėčiau galutinai. Viskas Mamą primena. angel_sadangel.gif

Tai mama mire , puse metu dar nepraejo?
Po pusmecio galima parduot. Parduosi, nusipirksi savo kampa Vilniuj.
Atsakyti