Įkraunama...
Įkraunama...

Savižudybė

QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 15:47)
zinau kad daugelis priestaraus bet pateikit pwz kai moters  turinti waika nusprendzia nusizudyt???????!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

nelabai supratau klausimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 03, 14:43)
bet apie spontaniskas savizudybes nesu girdejusi  schmoll.gif
Papildyta:
adaptacijaa , kazkaip siandien negirdiu jusu stipriu pasisakymu  ax.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

tingiu biggrin.gif be to, mane nervina "w"
Atsakyti
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2009 02 02, 21:35)

O aš prašiau, kad mane "pagamintų"???

O jus noretumet isgirst tokius zodzius is savo vaiko?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 03, 14:57)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif žinosim priešnuodį adaptacijaai
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 03, 15:57)

o yra tingejimo priezastis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 14:47)
zinau kad daugelis priestaraus bet pateikit pwz kai moters  turinti waika nusprendzia nusizudyt???????!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

O pwz čia reiškia pavyzdys?
jei taip tai atsakymas vienas depresija...
O jūs nesusimastėt, kad žmogus priėmes sprendimą pasitraukt iš gyvenimo, negalvoja kaip čia skausmą sukelt savo artimui, gal jis galvoja, kad pasitraukdamas jis palengvins gyvenimą savo artimui
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 03, 15:05)
o yra tingejimo priezastis?  bigsmile.gif

jo, apatija.. eisiu zudytis..
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 03, 16:08)
jo, apatija.. eisiu zudytis..

blink.gif gal nereikia...kaaa? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko nesmerkiu, viskas paaiškinama- žmogui per sunku gyventi, pasirenka negyventi.
Man tai juokingas toks pasakymas-kaip jis galėjo, egoistas... Lyg nusižudyti tai taip lengva, kaip du pirštus apšlapinti..Jei taip lengva būtų, tai pusė mūsų jau seniai tą padarę būtų....
Ir argi egoizmas- kažkokia votis, tai juk natūralus žmogaus bruožas..

Ir dar juokinga- kaip apie vaikus, tėvus negalvoja?
doh.gif

Kaip nesuprantama, kad tam žmogeliui jau absoliut vienodai tie artimieji, jis šviesos tunelio gale nemato, arba smegenys serotonino negamina, depresija juoda ir nepaaiškinama, jo psichika palaužta, jis nepakelia gyvenimo naštos, o juk tą pasaulį jis tikrai pats nesiprašė..pasaulis jį sugniuždė- jis jo ir atsisako. verysad.gif

Prie ko čia artimieji..jie gi lieka gyventi nuostabiajame pasaulyje.. bigsmile.gif

Nežinau, aš tai nieko nesmerkiu, viskas čia man suprantama. Pati žudytis niekada neketinau ir nesiruošiu, bet kartais , kai užspiečia problemos, tikrai atrodo- kokio velnio mes čia visi kankinamės po ta saule doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 03 vasario 2009 - 17:05
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 03, 18:03)
Nieko nesmerkiu, viskas paaiškinama- žmogui per sunku gyventi, pasirenka negyventi.
Man tai juokingas toks pasakymas-kaip jis galėjo, egoistas... Lyg nusižudyti tai taip lengva, kaip du pirštus apšlapinti..Jei taip lengva būtų, tai pusė mūsų jau seniai tą padarę būtų....

jau seniai reikėjo apie tai parašyti. smile.gif nelengvas tas sprendimas, oj nelengvas.. žmonės bijo mirties, todėl nusižudyti reikia labai daug drąsos. aš neišdrįsčiau..
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 14:47)

Ir ko čia nesuprasti? Jei man chujovai, iš tikrųjų chujovai, tai net vaikas nesulaikys. Jeigu tokius klausimus uždavinėji, reiškia nežinai, ką iš tikrųjų reiškia žodis "chujovai".
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 03, 19:03)
Ir argi egoizmas- kažkokia votis, tai juk natūralus žmogaus bruožas..

Ir dar juokinga- kaip apie vaikus, tėvus negalvoja?
doh.gif

Kaip nesuprantama, kad tam žmogeliui jau absoliut vienodai tie artimieji, jis šviesos tunelio gale nemato, arba smegenys serotonino negamina, depresija juoda ir nepaaiškinama, jo psichika palaužta, jis  nepakelia gyvenimo naštos, o juk tą pasaulį jis tikrai pats nesiprašė..pasaulis jį sugniuždė- jis jo ir atsisako.  verysad.gif

Prie ko čia artimieji..jie gi lieka gyventi nuostabiajame pasaulyje.. bigsmile.gif

Nežinau, aš tai nieko nesmerkiu, viskas čia man suprantama. Pati žudytis niekada neketinau ir nesiruošiu, bet kartais , kai užspiečia problemos, tikrai atrodo- kokio velnio mes čia visi kankinamės po ta saule doh.gif

o gal kiti "tie puse" nenusizudo, nes galvoja apie kitus....ir kaip pati sakai "bet kartais , kai užspiečia problemos, tikrai atrodo- kokio velnio mes čia visi kankinamės po ta saule doh.gif" bet isgyvenai tas problemas ir zudytis nereikejo 4u.gif nera nesiprendziamu problemu....o zudydamiesi mes jos tikrai neisprendiam.. doh.gif
Atsakyti