taip nera jum tai trugdo?
QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 14:06)
ka nusizudydammas zmogus nusprendzia?nieko, jis sukelia skausma kitiems bei sudaro daugau problemu.nera neissprendziamu bedu yra tik zmogaus silpnybe.kas turi atsitikt kad nenoretum gywent del sawwo artimu ar waiku kuriuos pagimdai?kas priestarauja pasakykit bent wiena priezasti kodel pateisinat sawizudybe????
Tai, kad mes jos nepateisinam
mes diskutuojam kodėl yra toks reiškinys ir kas iki tokio fatališko žingsnio priveda žmogų ir kaip žinia priežasčių nemažai
Papildyta:
QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 14:09)
taip nera jum tai trugdo?
toks techninis klausimas o tai kaip čia taip būt gali kad V raidės nėra
gi nusiperki naują klaviatūrą ir yra
tai čia ir su tom savižudybėm, sakai turiu problemų ir jos dingsta arba nedingsta
Kai aš vaikščiojau pas psichologę po senelio savižudybės, psichologė man paaiškino kas nutinka kai žmogus pasirenka tokią išeitį.... Kai žmogus nuspręndžia nusižudyti jam iš kart pasidaro lengviau... Ir į jį supanti pasaulį ir jame vykstančius veiksnius jis pradeda žiūrėti tarsi iš "debesų", su šiokia tokia ironija (juk jau žino, kad viskas greitai baigsis). Artimieji irgi pajaučia, kad jis pasikeičia, pasidaro linksmesnis, ramesnis..... O tuo tarpu kol artimieji džiaugiasi tuo pagerėjimu, jis kurpia planus kaip nusižudyti.... Ir tai jis daro visiškai ramiai, be jokios baimės ar gailesčio.... Mirtis jiems atrodo kaip išsilaisvinimas, kaip šviesa tunelio gale.....
Aišku tai netaikoma spontaniškiems savižudžiams. Manau, kad juos apima jausmas kažkuo panašus į azartą.
Aišku tai netaikoma spontaniškiems savižudžiams. Manau, kad juos apima jausmas kažkuo panašus į azartą.
QUOTE(-Lauryte- @ 2009 02 03, 14:26)
Kai aš vaikščiojau pas psichologę po senelio savižudybės, psichologė man paaiškino kas nutinka kai žmogus pasirenka tokią išeitį.... Kai žmogus nuspręndžia nusižudyti jam iš kart pasidaro lengviau... Ir į jį supanti pasaulį ir jame vykstančius veiksnius jis pradeda žiūrėti tarsi iš "debesų", su šiokia tokia ironija (juk jau žino, kad viskas greitai baigsis). Artimieji irgi pajaučia, kad jis pasikeičia, pasidaro linksmesnis, ramesnis..... O tuo tarpu kol artimieji džiaugiasi tuo pagerėjimu, jis kurpia planus kaip nusižudyti.... Ir tai jis daro visiškai ramiai, be jokios baimės ar gailesčio.... Mirtis jiems atrodo kaip išsilaisvinimas, kaip šviesa tunelio gale.....
sawizudybe kaip bebutu planuoji (manau)
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 03, 14:31)
mane nervina
waistuku isgeriam arba neskaitom
QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 14:30)
sawizudybe kaip bebutu planuoji (manau)
Sunku pasakyt .... manau, kad nevisada... ... Yra tokių atveju, kai žmogus apimtas pykčio ar staigaus nusivylimu išoka per langą....
QUOTE(-Lauryte- @ 2009 02 03, 15:26)
apie palengveja as taip pat esu taip pat girdejusi siaip sakoma savizudybe turi tris stadijas: 1. zmogui i galva ateina si mintis (bet dar neplanuoja zudytis) 2. savizudybe mato kaip vieninteli prob sprendima (kyla dideles dvejones) 3. apsisprendzia zudytis, tada pajunta palengveja del kamavusio vidinio konflikto, viska pasiruoses jis ryztasi tam zingsniui.
taip as esu skaiciusi
QUOTE(-Lauryte- @ 2009 02 03, 14:35)
Sunku pasakyt .... manau, kad nevisada... ... Yra tokių atveju, kai žmogus apimtas pykčio ar staigaus nusivylimu išoka per langą....
tada su proteliu nekas
QUOTE(dolly @ 2009 02 03, 14:37)
apie palengveja as taip pat esu taip pat girdejusi siaip sakoma savizudybe turi tris stadijas: 1. zmogui i galva ateina si mintis (bet dar neplanuoja zudytis) 2. savizudybe mato kaip vieninteli prob sprendima (kyla dideles dvejones) 3. apsisprendzia zudytis, tada pajunta palengveja del kamavusio vidinio konflikto, viska pasiruoses jis ryztasi tam zingsniui.
taip as esu skaiciusi
taip as esu skaiciusi
Na taip Tik mano psichologė paaiškino savais žodžiais, o ne punktais
bet apie spontaniskas savizudybes nesu girdejusi
Papildyta:
adaptacijaa , kazkaip siandien negirdiu jusu stipriu pasisakymu
Papildyta:
adaptacijaa , kazkaip siandien negirdiu jusu stipriu pasisakymu
zinau kad daugelis priestaraus bet pateikit pwz kai moters turinti waika nusprendzia nusizudyt???????!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????