Įkraunama...
Įkraunama...

Savižudybė

QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 02, 20:23)
o jūs prietaisais ištyrėte, kad absoliuti tiesa yra?

Ne tik aš.
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 02 02, 21:31)
Ne tik aš.

tai gal galite pasidalinti, ar čia vėl kažkokia paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(edita.s78 @ 2007 01 14, 13:43)
Jau greitai bus metai kai nusižudė mano draugė. Aš taip jos pasiilgau... KODĖL? Ji išliks mano atmintyje jauna, graži, protinga, be galo mylinti mama, gera draugė..KODĖL? Tuščia... Šaltas akmuo ir žemiu kauburėlis...KODĖL? Likimas? Depresija? Skausmas? Kas kaltas? Visi...ir niekas...

Tai jos gyvenimas ir jos sprendimas. Tokia mano nuomonė ir jos nepakeisiu.

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 01, 12:24)
Įsiterpsiu aš su savo nuomone,kuri daugumai čia nepatiks ax.gif
Aš šlykščiuosi žmonėmis,kurie bando žudytis ir žudosi.Suprantu depresijos ir kitoks briedas,bet tai nėra priežastis kelti prieš save ranką.Tai yra patys silpniausi žmonės ir man gaila,kad kažkas "iš aukščiau" davė iš vis jiems teisę gimti.
Mano tėvas nusižudė,kai aš buvau penktokė.Iki šiol aš nesugebu jam atleisti.

Kiekvienas,kuris žudosi galvoja tik apie save.Tai yra visiški savanaudžiai,nepagalvojantys,kiek tai gali būti skausminga aplinkiniams.

Nu ir šlykštiekis. Man nuo tokių kaip tu tik vemt verčia.

QUOTE(TUSINA @ 2009 02 01, 16:55)
anot krikscionybes-savizudziu pragaras laukia

Vajė, kaip baisu doh.gif

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 01, 16:59)
Gyvybę jums suteikė mama ir tėtis.Tai gal tuomet pirmiausiai jų ir reiktų paklaust,ar jie leidžia ją nutraukti?

O aš prašiau, kad mane "pagamintų"???
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 02, 20:34)
tai gal galite pasidalinti, ar čia vėl kažkokia paslaptis?

Prašau, pasinaudokit „prietaisais“. 4u.gif (Paslaptis tik tam, kuris nemato ir nejaučia prietaisų. g.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simense: 02 vasario 2009 - 21:00
Žinau kas savižudžius paskatina mąstyt.
"Žudykis"
Jei manot kad nebeturit čia daugiau ką veikt, jeigu nėra nei vieno žmogaus kuris vertas jūsų dėmesio, jeigu nieko nieko daugiau nenorit, jeigu nemylit nieko, jeigu patys save mylit tiek daug gailit savęs dėl patiriamų sunkumų, Žudykitės. Bet nuskriaustiems artimiesiems nebegalėsit pasakyt atsiprašau ir atgal nieko nebesugražinsit. Jei prieš savižudybę vilties mažai, tai po mirties jos nėra. Nebus net pragaro.
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 01, 23:03)
tikriausiai niekada nesuprasiu zmoniu palaikanciu savizudybe  g.gif

Ta prasme palaikančių savižudybę g.gif O kas ją palaiko?

Būna, kad žmonės žudosi, ne tam, kad jo artimas pasijustų kaltas ir nešiotūsi kaltę, kad kažko nepadarė,
o atvirkščiai jis jaučiasi našta ir nusivylimu savo artimui, jam atrodo, kad be jo bus geriau.
Sunku suprast žmogaus vidinę būseną, kuris nusprendė pats savę sunaikint.
Papildyta:
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 02, 21:55)
"Žudykis"
Jei manot kad nebeturit čia daugiau ką veikt, jeigu nėra nei vieno žmogaus kuris vertas jūsų dėmesio, jeigu nieko nieko daugiau nenorit, jeigu nemylit nieko, jeigu patys save mylit tiek daug gailit savęs dėl patiriamų sunkumų, Žudykitės. Bet nuskriaustiems artimiesiems nebegalėsit pasakyt atsiprašau ir atgal nieko nebesugražinsit. Jei prieš savižudybę vilties mažai, tai po mirties jos nėra. Nebus net pragaro.

Matai mano galva savižudis savižudžiui nelygu, ta prasme motyvacija skirtinga šiam žingsniui.
Pažinojau merginą, kuri pririjo tablečių nes su vaikinu išsiskyrė - kvaila, bet vistiek griekas sakyt, na ir žudykis
Kita mergiotė iššoko ir penkto aukšto - spontaniškai, išmetė iš mokyklos, bendrabučio, reikėjo grįžt namo pas išgėrinėjantį tėvą - kvaila, bet kai pagijo, pas ją tokia motyvacija atsirado kad ojoij
Močiutės kaime buvo toks veikėjas, kuris su žmona susipykes vis kartis eidavo, niekas dėmesio nekreipė tik pamtę sakydavo na va Pranas vėl kartis eina, durnius irnesakyk.gif na ir ką pasikorė tik čia jau greičiau ne savižudybė buvo, o nelaimingas atsitikimas, girtas nuėjo į daržinę, užsidėjo kilpą ant kaklo ir užmigo.......
Kitas berniokas mano kolegos brolis na visas vyriokas 25 metukai visai nenustebau kai sužinojau, kad išgėrė visą vaistinėlę tablečių, ujamas visų namiškių, toks šioks ir anoks, veide pastovi įtampa iš baimės suklyst žmogus tų klaidų ir pridarydavo, kurias jam vis primindavo ir primindavo, gaila vaikino tiesiog buvo.... davedė, valia palaužta, žmogui atrodo, kad be savo vampyrinės šeimos jis neišgyvens o ir su ja gyvent nėjo....... taip, kad savižudžio poelgius ne mum teist
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2009 02 02, 21:55)
"Žudykis"

Pasižiūrėčiau, kaip jūs ištariate šiuos žodžius savo artimajam, o po to tas nusižudo. Pažiūrėčiau, ar tada jaustumėtės tokia protinga savižudžių smerkime ir paniekoje.
Atsakyti
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2009 02 02, 22:35)
Tai jos gyvenimas ir jos sprendimas. Tokia mano nuomonė ir jos nepakeisiu.
Nu ir šlykštiekis. Man nuo tokių kaip tu tik vemt verčia.
Vajė, kaip baisu  doh.gif
O aš prašiau, kad mane "pagamintų"???

nu galiu pasakyti kalbi kaip visika savanaude... doh.gif noreciau paziureti kaip istartum zodzius "tai jos pasirinkimas" jei stovetum prie nusizudziusios dukros kapo (neduok Dieva) g.gif ar tikrai jau taip saltai ir be kaltes jausmos isgyventum ta skausma....

tie savizudziai jau geriau taptu donorais...manau butu ne vienas ligonis, kuris priimtu dar plakancia sirdele, sveikus inkstus ir kt organus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly @ 2009 02 03, 13:38)
nu galiu pasakyti kalbi kaip visika savanaude... doh.gif  noreciau paziureti kaip istartum zodzius "tai jos pasirinkimas" jei stovetum prie nusizudziusios dukros kapo (neduok Dieva)  g.gif ar tikrai jau taip saltai ir be kaltes jausmos isgyventum ta skausma....

tie savizudziai jau geriau taptu donorais...manau butu ne vienas ligonis, kuris priimtu dar plakancia sirdele, sveikus inkstus ir kt organus  g.gif

O gal geriau jų iš vis nebūtų bigsmile.gif
Na aš iš principo nesutinku, kad žudomasi tik iš savanaudiškumo ir tas savanaudiškumas jei jau groja kokią rolę, tai dažnai jis būna iš aplinkinių pusės, o ne iš to kuris jauviskuo nusivyles ir tik paskui sakom oi kosk savanaudis apie mane ir kitus nepagalvojo, o kai buvo laikas mes apie juos pagalvojom?
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 02 03, 14:45)
O gal geriau jų iš vis nebūtų  bigsmile.gif
Na aš iš principo nesutinku, kad žudomasi tik iš savanaudiškumo ir tas savanaudiškumas jei jau groja kokią rolę, tai dažnai jis būna iš aplinkinių pusės, o ne iš to kuris jauviskuo nusivyles ir tik paskui sakom oi kosk savanaudis apie mane ir kitus nepagalvojo, o kai buvo laikas mes apie juos pagalvojom?

wat su tuo tai sutinku, drinks_cheers.gif kad siaip savizudziam nesauna i galva "einu nusizudyti" ir padaro be priezasties...tikrai tikiu tuom, kad visi mes prie to prisidedam...bet ar cia problemos sprendimas... g.gif
Atsakyti
ka nusizudydammas zmogus nusprendzia?nieko, jis sukelia skausma kitiems bei sudaro daugau problemu.nera neissprendziamu bedu yra tik zmogaus silpnybe.kas turi atsitikt kad nenoretum gywent del sawwo artimu ar waiku kuriuos pagimdai?kas priestarauja pasakykit bent wiena priezasti kodel pateisinat sawizudybe????
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2009 02 03, 14:06)
ka nusizudydammas zmogus nusprendzia?nieko,  jis sukelia skausma kitiems bei sudaro daugau problemu.nera neissprendziamu bedu yra tik zmogaus silpnybe.kas turi atsitikt kad nenoretum gywent del sawwo artimu ar waiku kuriuos pagimdai?kas priestarauja pasakykit bent wiena priezasti kodel pateisinat sawizudybe????

pas jus nėra "v" raidės? g.gif
Atsakyti