Sveikos mergynos,ziuriu dar ir tokia tema yra net nezinojau,kaip sakant zmona su dideliu jureivisku stazu
QUOTE(Kerid @ 2012 09 30, 20:13)
Aha papuoliau dbr kaip tik laukiu kada gris, dar 3 savaites liko..
Nenusimink taip 3 savaites prabegs greitai tai ne 3 menesiai Maniskis dabar isvazioja tik 12d tai man tos dienos kaip 3d prabega speju tik buta sutvarkyti ir i parde nuvaziuoti.
QUOTE(Malaja357 @ 2012 10 01, 21:43)
Sveikos mergynos,ziuriu dar ir tokia tema yra net nezinojau,kaip sakant zmona su dideliu jureivisku stazu
Yra yra tokia laukiu rytoj i svecius.
QUOTE(tanler @ 2012 10 01, 21:59)
Nenusimink taip 3 savaites prabegs greitai tai ne 3 menesiai Maniskis dabar isvazioja tik 12d tai man tos dienos kaip 3d prabega speju tik buta sutvarkyti ir i parde nuvaziuoti.
pritariu tanler 3 sav yra labai mazai,atsimenu po 7 menesius lauksdavau,vat tada buvo ilgokai bet ta laikotarpi jau praejom,tai dabar po maziau iseina O seip jei nesi is jureiviu seimos sunkiai kartais sekasi tas laukimas,nes pas mane visi gimineje jureiviai,tevai,vyras,tai kaskaip labai lengvai visa ta reikala pernesu,nes nuo vaikystes zinau ka reiskia laukimas
Tanler
Na tas laukimas man irgi ne naujiena, tetis mano jureivis ir aplink siaip daug su jura susijusiu zmoniu... Buvo ir man kai laukiau beveik 6 menesius, dbr labai dziaugiuosi, kad buna 6 sav. namie ir 6 sav. juroj, bet kaip sakoma prie gero greit priprantama kuo maziau laukt tuo man labiau norisi, kad greiciau gristu
QUOTE(Kerid @ 2012 10 02, 22:00)
Na tas laukimas man irgi ne naujiena, tetis mano jureivis ir aplink siaip daug su jura susijusiu zmoniu... Buvo ir man kai laukiau beveik 6 menesius, dbr labai dziaugiuosi, kad buna 6 sav. namie ir 6 sav. juroj, bet kaip sakoma prie gero greit priprantama kuo maziau laukt tuo man labiau norisi, kad greiciau gristu
Prie gero greit priprantama maniskis 12d isvaziuoja ir 9d buna namuose...Tai as dabar ir gi dziaugiuosi kazkada po 4 menesius laukiau...
QUOTE(voveree @ 2012 10 09, 20:51)
Sveikos butu labai malonu isijungti i jusu rata! esu sviezia jureivio, pakolkas, tik drauge
Sveika voveree junkis drasiau kol kas musu dar cia labai mazai berods as ir malaja prisijungia
Malaja 357 kaip sekasi sokineti?
Malaja 357 kaip sekasi sokineti?
QUOTE(voveree @ 2012 10 10, 18:10)
tada pildau jusu mazokas gretas tai kaip laikotes?
Mes tai visai nieko vyras atrodo tik gryzo o sekmadieni vel i orouosta oras kosmaras, greiciau ta sildyma ijungtu
Papildyta:
Atsikelia ryte povandeninio laivo kapitonas. Galva skauda, siaip ne taip prisimena, kad vakar svente kazkieno gimtadieni. Ateina pas sturmana ir klausia:
-Kur mes esam?
-Nezinau ponas virsininke.
-Kokioje platumoje?
-Nezinau.
-Kokiamia vandenyne,-susinervines klausia kapitonas?
-Neisivaizduoju.
-Dabar taip, matai ta laiva? Paleisk i ji pora torpedu ir klausykis, kokiomis koordinatemis jis sauksis SOS. Bet, kad tai butu paskutinis kartas.
QUOTE(voveree @ 2012 10 12, 12:00)
O tai ilgam vyras iseina? as tai vakar su savuoju susimaciau keliom valandom tik. Dar menesi teks palaukt iki normalaus grizimo SIldymo nebesulaukiu ir as!
Maniskis anksciau buvo jureivis dabar dirba norvegijoje, gryzo praita savaite penktadieni sekmadieni vel i darba..