Įkraunama...
Įkraunama...

********Jūreivių žmonos************

Sveikos mergynos,ziuriu dar ir tokia tema yra smile.gif net nezinojau,kaip sakant zmona su dideliu jureivisku stazu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerid @ 2012 09 30, 20:13)
Aha papuoliau  biggrin.gif  dbr kaip tik laukiu kada gris, dar 3 savaites liko..  verysad.gif  verysad.gif

Nenusimink taip 4u.gif 3 savaites prabegs greitai tai ne 3 menesiai biggrin.gif Maniskis dabar isvazioja tik 12d tai man tos dienos kaip 3d prabega doh.gif speju tik buta sutvarkyti ir i parde nuvaziuoti.
QUOTE(Malaja357 @ 2012 10 01, 21:43)
Sveikos mergynos,ziuriu dar ir tokia tema yra smile.gif net nezinojau,kaip sakant zmona su dideliu jureivisku stazu  blush2.gif  lotuliukas.gif

Yra yra tokia biggrin.gif laukiu rytoj i svecius.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2012 10 01, 21:59)
Nenusimink taip  4u.gif 3 savaites prabegs greitai tai ne 3 menesiai  biggrin.gif Maniskis dabar isvazioja tik 12d tai man tos dienos kaip 3d prabega  doh.gif speju tik buta sutvarkyti ir i parde nuvaziuoti.

Yra yra tokia  biggrin.gif laukiu rytoj i svecius.

pritariu tanler 3 sav yra labai mazai,atsimenu po 7 menesius lauksdavau,vat tada buvo ilgokai bigsmile.gif bet ta laikotarpi jau praejom,tai dabar po maziau iseina smile.gif O seip jei nesi is jureiviu seimos sunkiai kartais sekasi tas laukimas,nes pas mane visi gimineje jureiviai,tevai,vyras,tai kaskaip labai lengvai visa ta reikala pernesu,nes nuo vaikystes zinau ka reiskia laukimas smile.gif

Tanler drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tas laukimas man irgi ne naujiena, tetis mano jureivis biggrin.gif ir aplink siaip daug su jura susijusiu zmoniu... Buvo ir man kai laukiau beveik 6 menesius, dbr labai dziaugiuosi, kad buna 6 sav. namie ir 6 sav. juroj, bet kaip sakoma prie gero greit priprantama ax.gif kuo maziau laukt tuo man labiau norisi, kad greiciau gristu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerid: 02 spalio 2012 - 21:00
QUOTE(Kerid @ 2012 10 02, 22:00)
Na tas laukimas man irgi ne naujiena, tetis mano jureivis  biggrin.gif  ir aplink siaip daug su jura susijusiu zmoniu... Buvo ir man kai laukiau beveik 6 menesius, dbr labai dziaugiuosi, kad buna 6 sav. namie ir 6 sav. juroj, bet kaip sakoma prie gero greit priprantama  ax.gif kuo maziau laukt tuo man labiau norisi, kad greiciau gristu  blush2.gif

Prie gero greit priprantama maniskis 12d isvaziuoja ir 9d buna namuose...Tai as dabar ir gi dziaugiuosi biggrin.gif kazkada po 4 menesius laukiau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif butu labai malonu isijungti i jusu rata! esu sviezia jureivio, pakolkas, tik drauge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voveree @ 2012 10 09, 20:51)
Sveikos smile.gif butu labai malonu isijungti i jusu rata! esu sviezia jureivio, pakolkas, tik drauge  ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveika voveree junkis drasiau kol kas musu dar cia labai mazai lotuliukas.gif berods as ir malaja prisijungia lotuliukas.gif

Malaja 357
kaip sekasi sokineti? biggrin.gif
Atsakyti
tada pildau jusu mazokas gretas biggrin.gif tai kaip laikotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveree @ 2012 10 10, 18:10)
tada pildau jusu mazokas gretas  biggrin.gif tai kaip laikotes? smile.gif

Mes tai visai nieko vyras atrodo tik gryzo o sekmadieni vel i orouosta doh.gif oras kosmaras, greiciau ta sildyma ijungtu user posted image

Papildyta:
Atsikelia ryte povandeninio laivo kapitonas. Galva skauda, siaip ne taip prisimena, kad vakar svente kazkieno gimtadieni. Ateina pas sturmana ir klausia:
-Kur mes esam?
-Nezinau ponas virsininke.
-Kokioje platumoje?
-Nezinau.
-Kokiamia vandenyne,-susinervines klausia kapitonas?
-Neisivaizduoju.
-Dabar taip, matai ta laiva? Paleisk i ji pora torpedu ir klausykis, kokiomis koordinatemis jis sauksis SOS. Bet, kad tai butu paskutinis kartas. lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai ilgam vyras iseina? as tai vakar su savuoju susimaciau keliom valandom tik. Dar menesi teks palaukt iki normalaus grizimo smile.gif SIldymo nebesulaukiu ir as!
Atsakyti
QUOTE(voveree @ 2012 10 12, 12:00)
O tai ilgam vyras iseina?  as tai vakar su savuoju susimaciau keliom valandom tik. Dar menesi teks palaukt iki normalaus grizimo smile.gif SIldymo nebesulaukiu ir as!

Maniskis anksciau buvo jureivis dabar dirba norvegijoje, gryzo praita savaite penktadieni sekmadieni vel i darba..
Atsakyti