Įkraunama...
Įkraunama...

********Jūreivių žmonos************

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 10, 09:48)
Bedos po viena nevaiksto, tuom isitikinau 100%... rolleyes.gif

As irgi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(direwana @ 2011 03 06, 02:26)
Sveikutės smile.gif
esu čia naujokė. skaičiau jūsų įvairiausius komentarus, matau labai draugiškos esat smile.gif tikiuosi tapsiu greitai jūreivio žmona smile.gif (draugas jūreivis) tačiau iškilo bėda. niekur nebegalime rasti darbo sad.gif po kelių reisų padarė pertrauką ir dabar tiesiog nėra kur beįlysti. kažkoks siaubas sad.gif gal jūsų vyrai žino, kur yra bent kokia laisva vietelė mano jūreviui?  blush2.gif  už bet kokią pagalbą būčiau be galo dėkinga smile.gif  4u.gif

As siulyciau pabandyti DFDS, maniskis yra laivavedys, jis dbr reise, bet vakar jam skambino siule darba, jie renka atrodo keturias naujas igulas naujam keltui, pabandykit gal pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirley MacLaine @ 2011 03 11, 18:54)
As siulyciau pabandyti DFDS, maniskis yra laivavedys, jis dbr reise, bet vakar jam skambino siule darba, jie renka atrodo keturias naujas igulas naujam keltui, pabandykit gal pasiseks smile.gif

Saviskiui irgi nusiunciau tavo posta. Gal susidomes. Juk dabar manau visur ieskos darbo.
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 03 11, 19:07)
Saviskiui irgi nusiunciau tavo posta. Gal susidomes. Juk dabar manau visur ieskos darbo.
Aciu uz info  4u.gif

Laikrastyje jau kuris laikas tas skelbimas yra! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 11, 19:32)
Laikrastyje jau kuris laikas tas skelbimas yra! 4u.gif

Kad as laikrasciu neskaitau. MV irgi ax.gif
Atsakyti
Na as tikiuosi gal kam pagelbes ta info smile.gif o dbr truputi ne i tema blush2.gif as su savo brangiausiu esu 2 metai, bet kai jis buna juroj kai kalbam telefonu, man vis atrodo, kad su manim kalba vangiai, kyla mintys, kad nebemyli, nors cia nepagristi issigalvojimai, bet uztenka vos kokios intonacijos ir man ima vaidentis, kad gal jausmai jo isbleso... doh.gif zinau, kad cia nesamone, bet ar niekam nera kiles panasus jausmas? Ar as viena tokia susijausminus, kad uzeina abejones nuo netinkamai istarto zodzio doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 03 11, 19:42)
Kad as laikrasciu neskaitau. MV irgi  ax.gif

Na as kai pietauti einu, ten belaukdama kol atnes, visada laikrascius pavartau, tai skelbimas sviecia is tolo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunflowers~: 11 kovo 2011 - 22:59
QUOTE(Shirley MacLaine @ 2011 03 11, 22:53)
Na as tikiuosi gal kam pagelbes ta info  smile.gif  o dbr truputi ne i tema  blush2.gif  as su savo brangiausiu esu 2 metai, bet kai jis buna juroj kai kalbam telefonu, man vis atrodo, kad su manim kalba vangiai, kyla mintys, kad nebemyli, nors cia nepagristi issigalvojimai, bet uztenka vos kokios intonacijos ir man ima vaidentis, kad gal jausmai jo isbleso...  doh.gif  zinau, kad cia nesamone, bet ar niekam nera kiles panasus jausmas? Ar as viena tokia susijausminus, kad uzeina abejones nuo netinkamai istarto zodzio  doh.gif  biggrin.gif

Tau bent skambina. MV isvis niekad neskambindavo juroj budamas. Tik per gimtadieni koki ir pan. Mes tik sms bendraudavom, nes jis pas mane nekalbus. O kaip elgiasi grizes?

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 11, 22:59)
Na as kai pietauti einu, ten belaukdama kol atnes, visada laikrascius pavartau, tai skelbimas sviecia is tolo biggrin.gif

Ai padekojo kad siunciau bet pasake kad ant keltu dirbt nenori. Dar turi laiko rankiotis. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 03 12, 10:03)
Tau bent skambina. MV isvis niekad neskambindavo juroj budamas.

O mes kas antra diena susiskambinam ax.gif Reciau tik tuo atveju, jei perejimas buna ir rysio nera, tada buna, kad ir pusantros savaites nesnekam, o siaip visada susiskambinam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 12, 11:50)
O mes kas antra diena susiskambinam ax.gif Reciau tik tuo atveju, jei perejimas buna ir rysio nera, tada buna, kad ir pusantros savaites nesnekam, o siaip visada susiskambinam rolleyes.gif

Mums labai brangus skambuciai iseidavao, tad apsieidavom tik su sms. O ir taip tie pokalbiai kokie. vienas sneka (cia as), kitas klausosi.
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2011 03 12, 12:49)
Mums labai brangus skambuciai iseidavao, tad apsieidavom tik su sms. O ir taip tie pokalbiai kokie. vienas sneka (cia as), kitas klausosi.

Mums irgi brangiai biggrin.gif bet ka padarysi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2011 03 12, 12:53)
Mums irgi brangiai biggrin.gif bet ka padarysi blush2.gif

Saunuoliai. 4u.gif
Atsakyti