Na pliurpses kaip gyvenat Juru tigre sauniai atrodei O maniskis gryzta rytoj Del stogo rovimo tai palaikau maniskiui ir gi nunesdavo toli ta stoga Bet dabar dazniau buna namie tai kazkaip normaliai.
Juru tigre kaip jusu gandrai
QUOTE(fillipa @ 2010 11 09, 22:52)
tai jau dziaugsmas tryksta per krastus
QUOTE(tanler @ 2010 11 10, 00:29)
Na pliurpses kaip gyvenat Juru tigre sauniai atrodei O maniskis gryzta rytoj Del stogo rovimo tai palaikau maniskiui ir gi nunesdavo toli ta stoga Bet dabar dazniau buna namie tai kazkaip normaliai.
Aciu. Maniskis sake, kad ne uz ka neitu kartu, bet paskui sake gal po keliu bokalu ir pasirasytu Grizes jis pas mane gerulis dabar. Ziuresim kiek ilgai stogas vietoj bus
gandrams kvietimu dar net nedarom. Po visokiu fintu nei as noriu dabar nei man reikia. Gal ateityje kadanors...
QUOTE(tanler @ 2010 11 10, 00:29)
Sveika sugrizusi pas mus Kaip tavo panos auga?
Vyras nuvede maze i darzeli siandien tai veliau parase man kad jinai nuvede ji uz rankos ir visiems pristate tetuka Netgi 3 kartus paklause jo ar tikrai jis ateis jos pasiimti O vakar iskele isterika pries tetuka
QUOTE(fillipa @ 2010 11 10, 13:11)
Sveika sugrizusi pas mus Kaip tavo panos auga?
Vyras nuvede maze i darzeli siandien tai veliau parase man kad jinai nuvede ji uz rankos ir visiems pristate tetuka Netgi 3 kartus paklause jo ar tikrai jis ateis jos pasiimti O vakar iskele isterika pries tetuka
Asmenybe auga
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 11 10, 14:06)
Asmenybe auga
Auga, bet dar reikia pries tetuka pavaidinti
Maniskis isvaro si sestadieni i Prancuzija zviejoti tai as vel viena liksiu
QUOTE(fillipa @ 2010 11 11, 10:01)
Auga, bet dar reikia pries tetuka pavaidinti
zvejyyyyba
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 11, 11:05)
Labas rytas!
Kas norit pasijuokti, FB, radio stoties Laluna puslapyje, rubrika "Lasas po laso" - tema "Seimos dokumentas" cia
Isgirsite mano balsa! Gerai, kad nesugebejo isdurti
Kas norit pasijuokti, FB, radio stoties Laluna puslapyje, rubrika "Lasas po laso" - tema "Seimos dokumentas" cia
Isgirsite mano balsa! Gerai, kad nesugebejo isdurti
Oi geras. Tikrai nusisypsojau. bet ne is situacijos o is to kad taip skaniai juokeisi kai pasake jog is lalunos skambina. labai tamstele malonus balsas Bet griezta, tai jau nepajudinsi Nera, nebuvo ir nebus
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 11 11, 14:33)
Oi geras. Tikrai nusisypsojau. bet ne is situacijos o is to kad taip skaniai juokeisi kai pasake jog is lalunos skambina. labai tamstele malonus balsas Bet griezta, tai jau nepajudinsi Nera, nebuvo ir nebus
Aciu Nera taip grieztai kaip atrodo nes cia ne visas pokalbis, jie tik istraukas paeme, cia tik koks trecdalis pokalbio, jei ne maziau O neapsikentusi liepiau kitos mokyklos ieskoti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 11, 14:47)
Aciu Nera taip grieztai kaip atrodo nes cia ne visas pokalbis, jie tik istraukas paeme, cia tik koks trecdalis pokalbio, jei ne maziau O neapsikentusi liepiau kitos mokyklos ieskoti
Pas mus i darba irgi skambino kazkada. Tai medini vezima remontuot norejo Bet meistras paskui jau suprato kad is lalunos tai irgi durniu ijunge
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 11 13, 10:39)
Pas mus i darba irgi skambino kazkada. Tai medini vezima remontuot norejo Bet meistras paskui jau suprato kad is lalunos tai irgi durniu ijunge
As laikas nuo laiko pasijungiu LT Laluna Taip sirdi suspaudzia .. nostalgija..
Butu gerai kad man paskambintu as tai daug ka tutiu pasiulyti ar papasakoti .
Vyras kaltina mane kad nieko nepagauna Jis isitikines kad zmonos pareiga atnesa jam sekme Skambino siandien, sake mano kalte kad nieko nepagauna
QUOTE(fillipa @ 2010 11 16, 19:16)
As laikas nuo laiko pasijungiu LT Laluna Taip sirdi suspaudzia .. nostalgija..
Butu gerai kad man paskambintu as tai daug ka tutiu pasiulyti ar papasakoti .
Vyras kaltina mane kad nieko nepagauna Jis isitikines kad zmonos pareiga atnesa jam sekme Skambino siandien, sake mano kalte kad nieko nepagauna
O tu jam sakyk: O gal tu zuvies valgei is vakaro, o gal skutaisi, o gal kur nors netoli moteris kokia zvejojo. Cia pagal zvejus prietarai tokie ir del to nekimba isvis. Del to kolegos ir manes nesiveztu i zvejyba, nes tipo tada nekibtu Bet kitas kolega sake nesiveztu nes is valties man siusioti nepatogu butu
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 11 17, 11:12)
O tu jam sakyk: O gal tu zuvies valgei is vakaro, o gal skutaisi, o gal kur nors netoli moteris kokia zvejojo. Cia pagal zvejus prietarai tokie ir del to nekimba isvis. Del to kolegos ir manes nesiveztu i zvejyba, nes tipo tada nekibtu Bet kitas kolega sake nesiveztu nes is valties man siusioti nepatogu butu
Grizo MV vakar vakare pavarges visa diena uz vairo (Vokietijoje buvo dideli kamsciai). Bet uz tai su buteliu tikro sampano, sokoladu vaikams, suriu, kruasanais ir ilgu batonu . Kol as ji laukiau ikaliua vyno ir jau jokio sampano nenorejau