Klausykit panos, kaip jusu jureiviams su nervine bukle reikalai?
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 19, 13:16)
Blogai... laukiam... Viena valanda pagereja, kita vel labai blogai... bet jau nebedaug liko...
Sveikute, uzjauciu labai, labai ir suprantu. As ir matau kaip viskas eina link pabaigos, bet nera is ko rinktis!!!! Stiprybes, laikykis!
Papildyta:
QUOTE(fillipa @ 2010 10 22, 00:55)
O man aktualu todel kad pati kelis kartus teko plaukti su keltuKylis-Klaipeda-Kylis. Dar kai atgal plaukeme padavejos klausiau kodel nepasakoja keleiviams kaip elgtis nelaimes atvieju
O siaip mano vyras pats stengiasi pranesti man kuo greiciau kad jam viskas gerai ir nelaime ne jo laive atsitiko. Kaz kaip jis greitai gauna informacija apie atsitikimus laivose/tankeriose
O siaip mano vyras pats stengiasi pranesti man kuo greiciau kad jam viskas gerai ir nelaime ne jo laive atsitiko. Kaz kaip jis greitai gauna informacija apie atsitikimus laivose/tankeriose
O tai gerai, jei ka suzinai tai ir mums cia ikelk!!!
Papildyta:
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 10 25, 16:02)
Kokie dar cia klausimai. Akivaizdu, kad "stoga" nuplese audra. Susikalbeti jau neimanoma jokia kalba, jokia tarme. Kazkoks visiskas nuprotejimas, viskas neaiskiom spalvom ir neaisku kokiom sumom matuojama ir visos jureivienes yra seniausios profesijos atstove, laukdamos pramogauja uz ju pinigus ir dar be to su ju kolegom. As suprantu, jums gyvenant pajury, gal ir pavyktru koki pakabint, bet man kazkai-p sudetinga, kad ir labai noreciau, nei vieno savam kraste mnezinau Sitokios nuotaikos sklando po sio reiso maniskio smegenyse, ar toj vietoj kur jos turetu buti.
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 26, 21:35)
Nezinau, pas maniski viskas gerai
Smagu girdet, kad bent cia viskas pas jus gerai!!!!!
QUOTE(zuvyteL @ 2010 10 26, 20:33)
Kokie dar cia klausimai. Akivaizdu, kad "stoga" nuplese audra. Susikalbeti jau neimanoma jokia kalba, jokia tarme. Kazkoks visiskas nuprotejimas, viskas neaiskiom spalvom ir neaisku kokiom sumom matuojama ir visos jureivienes yra seniausios profesijos atstove, laukdamos pramogauja uz ju pinigus ir dar be to su ju kolegom. As suprantu, jums gyvenant pajury, gal ir pavyktru koki pakabint, bet man kazkai-p sudetinga, kad ir labai noreciau, nei vieno savam kraste mnezinau Sitokios nuotaikos sklando po sio reiso maniskio smegenyse, ar toj vietoj kur jos turetu buti.
kaip sakant - Fantastika...
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 10 26, 20:35)
Nezinau, pas maniski viskas gerai
Labai dziaugiuosi uz tave
Sveikutes
Jam ne, man vazioja. MV neimanoma isvesti is kantrybes Jis skambina kiekviena diena (jam skambuciai nemokami) tai buna man nera nuotaikos tai as jí apsaukiu Zinau kad negalima, bet nesusilaikau va tokia bjauri boba esu
MAniskis jau antradieni grizta nupirkau jam pora mazu dovaneliu negaliejau susilaikyti
Esu girdejusi is kitu zmonu kad vyrams stogas vazioja juroja ypac kai igula bjauri
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 10 25, 15:02)
Jam ne, man vazioja. MV neimanoma isvesti is kantrybes Jis skambina kiekviena diena (jam skambuciai nemokami) tai buna man nera nuotaikos tai as jí apsaukiu Zinau kad negalima, bet nesusilaikau va tokia bjauri boba esu
MAniskis jau antradieni grizta nupirkau jam pora mazu dovaneliu negaliejau susilaikyti
Esu girdejusi is kitu zmonu kad vyrams stogas vazioja juroja ypac kai igula bjauri
QUOTE(fillipa @ 2010 10 29, 16:02)
Sveikutes
Jetau kaip gerai tau. As keik kalusaus aplinkui tai visi jie nuciuozusiais stogais. panasu kad maniskis irgi nervu kamuolys. Gryzta kita savaitgali.
O siandien lekiu i helovyno party klube. tai pasirodysiu paskui kokia grazi siandien busiu
Gero visoms savaotgalio. Ramiu svenciu.
Sveikutes
Maniskis jau savaite kaip veluoja liktais dabar grizimo data ateinanti pirmadieni . Gavau netikieta dovana is vyro. Is pradziu pagalvojau kad jau dukrai kavaleriai geles siuncia, bet kaip jinai man atsake: jos kavaleriai tiek pinigu neturi
Tigre, nuotraukos is Halloweeno ispudingos kaip Hollywoode
Maniskis jau savaite kaip veluoja liktais dabar grizimo data ateinanti pirmadieni . Gavau netikieta dovana is vyro. Is pradziu pagalvojau kad jau dukrai kavaleriai geles siuncia, bet kaip jinai man atsake: jos kavaleriai tiek pinigu neturi
QUOTE(fillipa @ 2010 11 06, 18:09)
jos kavaleriai tiek pinigu neturi
Aciu uz komplimentus. Taip ir jauciausi ispudingai. Sakiau kitais metais vyra vesiuos, nors jis sake tik po keleto bokalu gal ir pasirasys
Gryzo maniskis sestadieni. Buvo daug pokalbiu ir atvirumo. Kol kas labai geras. Ziuresim kas toliau bus.
Cia va merginom foto, kurios manes dar po helovyno nemate
Papildyta:
QUOTE(fillipa @ 2010 11 06, 18:09)
kaip miela
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 08, 14:51)
Aciu
Nu va, as siandien pasidziaugiau filipos gelemis, o pati is darbo grizus radau roziu pamerkta. Grazu
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 11 08, 19:34)
Aciu
Nu va, as siandien pasidziaugiau filipos gelemis, o pati is darbo grizus radau roziu pamerkta. Grazu
Maniskis tik vakar grizo