QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 09 30, 20:11)
Vo. Su MV sutartum . Tas visokiu naujoviu ir navarotu amziais nori ir perka. O as nedraugauju su jom, nes nemoku elgtis. Isvaziavo vyras o as nei teliko nemokejau pasijungt normaliai
Ciut nesuspardziau is nervu. Bet susilaikiau. Piniga kainuoja. Man tikriausiai ir gyvybe but kainaves vyrui gryzus
Mudu tai santykius aiskinomes kai jis isvyko. Dabar lyg ir gerai viskas...
Sveikutes visos, jei dar sveikos.
As ir nelabai su naujienom draugauju. Kazkaip nelabai norisi aiskintis kas, kur, kaip. Be to jei tas daiktas ne mano, tai is viso neikalbes paliesti. Kartais net pamastau, kad labai konservatyvi as
Daug ko atsisakau, kad nepasirodyciau paskutine varna. Gerai, kad turiu pamisuse drauge. Maniakiskai seka visas naujoves pasauly, nuo telefonu iki naujausiu, vienetiniu automobiliu. Tai jei kas jau man labai neaisku, skambinu ir prasau pagalbos.
Tikiuosi Tigriuke esi gerokai pazengus
!
Papildyta:
QUOTE(fillipa @ 2010 09 30, 19:59)
Sveikos panos
Jau beveik dvi savaites kai esu viena
Nupirko MV man I-phone
. Nesu isprotiejusi del naujoviu, bet galiu pasakyti - geras dalykas
. Galiu matyti kur maniskis randosi, tai nereikia pastoviai klausinieti kur jisai
O siaip viskas kaip visada. Moksalio, baseinas, Zumba, mazosios gimnastika, jodinejimas ir t.t.
Sveikute. Tau gerai, kad zinosi bet kada kur buna Taviskis. Man si karta nepasake net laivo pavadinimo, nes visa laika buna uoste. Kur yra tai zinau, bet ir pavadinimas smalsu
Nes vis internete sekdavau judejima. Na jau kaip nors isgyvensiu, nes apie viduri menesio turetu islipti i kranta. O as kaip ta zalmarge zaptu neuzdarau. Vietoj to, kad kaip jus grazintumetes, tai as ir "labai stengiuosi". Tikiuosi nauju drabuziu pirkt neprisieis
Bus geras yrodymas, kad visiskai istikima buvau