QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 06 25, 23:07)
Sveikutes jureivienes
Pasiilgot?
Nu va. esu po veseles ir beveik po medaus menesio. Vesele praejo gerai. Buvo visokiu nesamoniu nuo pat ryto, spejom baliuj su vyru susipykt, bet greit viskas susitvarke ir balius pavyko. Buvo tikros lietuviskos vestuves, tik kad nesusimuso niekas. Ir aciu dievui
Sumastem medu kopinet druskininkuose. Na ir ka sau manot. Viena diena praleidom vandens parke, dar vakare siek tiek proceduru, pavakarieniavom, pazaidem boulinga. Kita diena, t.y. siandien mes pasikarstem po Tarzanke, prasiejom po gruto parka ir parvaziavom namo. Neidomu mums tie SPA ir gulinejimai. Atsikandom per viena diena pirciu ir baseinu. panasu, kad mums reikia aktyvaus laisvalaikio, o tai toli grazu poilsiu nekvepia. Tad dabar voliojames jau savo lovoj, o ryt jei oras geras buv leksim i paltelius. pasisemsim ramybes
Ai, va druskininkuose dar biski joniniu sventej buvom, tai apie Druskonio ezera ejom paparcio ziedo ieskodami. Neradom
Kaip jus laikotes? Kuom gyvenat. Atrodo, kad simta metu jau nebuciau cia rasius
Sveikos visos!
Tikgriuke, nemeluok, kad ziedo neradot!!!! Paziurek ant rakos kokie ziedai pas abu ziba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juk sakoma, kad paparcio ziedas prazysta tik viena karta ir tik DVIEM (porai)!!!! Taip, kad turek sazines....
Ir siaip juk idomu, pabuvot kur dar neteko but. Manau nelabai kada dar atvaziuosit, jums juk viai nepakeliui. As tai apsuku visus galus LT.SEKMES!!!!
Papildyta:
Fillipa, as galvojau, kad tau cia jau viskas. Diplomas i remsu, ant sienos...koja ant kojos ir snaudi zanda paremus
. O ka mergina tavo tet dare, sunis vertino?!
Jacinta, kaip tevus tavo laikosi? Pas mane dar kolkas tyla. daro ivairius tyrimus, pas daktarus siuntineja, bet dar jokio patvirtinimo ar paneigimo nera. Sirdy tai labai neramu.Vis apie tave pamastau, kaip jus ten.
As tai torta vakar toki maza, maziuka pasidariau. Kavos, truputi stirpriau - drauge uzsuko ir svente mano brangausiojo gimtadieni be jo. Jis dabar toli, o torto tai norisi, kaip cia liniju nepalaikysi