http://www.youtube.c...player_embedded
Raja28,
Sveikos mes vakar pabaliavojom Valerijai pasutnis skambutis buvo...vaikai visi apsibliove nenori palikti savo mokytojos
Pas ka uzsirasei?
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 27, 18:15)
Talona gavau kitai savaitei. jee!!
Neisivaizduoju. Bus matyt ka gydytoja rytoj sakys.
Neisivaizduoju. Bus matyt ka gydytoja rytoj sakys.
Pas ka uzsirasei?
QUOTE(tanler @ 2010 05 28, 11:08)
Sveikos mes vakar pabaliavojom Valerijai pasutnis skambutis buvo...vaikai visi apsibliove nenori palikti savo mokytojos
Pas ka uzsirasei?
Pas ka uzsirasei?
Labukas Tanler.Kaip tai paskutinis skambutis? Pala, tai kiek jai metu?Ar cia tik pradine baige?
Buk gera, manes labai mintyse nebark, kad foto neissiunciau. Vakar Taves neradau skype.Jei prisesi, tai si vakara ikelsiu.
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2010 05 27, 20:40)
Ir man ta pati situacija Vyras turbut grizta, kai O visai nevyksta O jam isvykus, va, maudzia antra diena pilvo apacia, vaisingos dienos turetu but...
O kokios bedos pas tave? Laparoskopija turejai?
O kokios bedos pas tave? Laparoskopija turejai?
Labukas. Geras, musu ciklas labai panasus . As ir nuo saviskio nutolau, tai "prasidejo". Kaip buvom kartu, gamta trugde.Ir daryk ka nori, cia niekad gandru nesulauksi Siandien man jau geriau, bet maudimas jauciasi. Ir taip iki spalio menesio vidurio teks prisiminti, o po to neaisku kaip, kas bus
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 28, 08:34)
As kai sia daina girdziu prisiminimai uzplusta palmos, jura, muzika, party...
QUOTE(fillipa @ 2010 05 28, 13:31)
As kai sia daina girdziu prisiminimai uzplusta palmos, jura, muzika, party...
aaaaa , cia beros eurovizine daina jo????matai as negaliu pasileist vyras perinstaliavo kompa pries isvykstant ir player'io neinstaliavo tai nepasileidzia , bei jei nesumaisiau tai ta pati pagalvojau kai vakar girdejau istrauka
QUOTE(tanler @ 2010 05 28, 10:08)
Pas ka uzsirasei?
Pas ka uzsirasei?
Pas Grušienę Klaipėdoj.
QUOTE(zuvyteL @ 2010 05 28, 16:17)
Sveikute, kaip laikotes? Visos kazkur diena dingusios buvot.Liudna labai buvo man, neturejau su kuo paplepeti.
Man biuletenis dar savaitei į priekį. Sedimojo nervo uždegimas
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 28, 07:44)
O beje, kodel subado tas kiausides??? Kaip baisiai skamba
Baisiai, aha, bet i gera tai, jei nesiseka pastoti ir priezastis dar kiausintakiu nepraeinamumas, tai po to "subadymo", daznai pastojama Lieka randeliu tik pilvo srity, su narkoze operuoja. Endometriozes zidinius randa, pasalina, per paprastas apziuras gali ir nematyt...
QUOTE(zuvyteL @ 2010 05 28, 21:30)
Labukas. Geras, musu ciklas labai panasus . As ir nuo saviskio nutolau, tai "prasidejo". Kaip buvom kartu, gamta trugde.Ir daryk ka nori, cia niekad gandru nesulauksi Siandien man jau geriau, bet maudimas jauciasi. Ir taip iki spalio menesio vidurio teks prisiminti, o po to neaisku kaip, kas bus
Ar ilgai gandrus kvieciates? Kas kiek laiko TB grizta?
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 29, 04:43)
Man biuletenis dar savaitei į priekį. Sedimojo nervo uždegimas
Laikykis, pasveiksi O kaip galima susirgt tokiu uzdegimu
QUOTE(Amour @ 2010 05 28, 21:43)
Laikykis, pasveiksi O kaip galima susirgt tokiu uzdegimu
Kaip susergama tai nepaklausiau, nes kai pasake kad vel leidziamu israse tai is to apsalimo pamirsau paklausti kas kaip ir kodel Baisiai uzpakaliu savo rupinaus tuo metu. Nu paklausiu kita savaite
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 05 29, 08:18)
Kaip susergama tai nepaklausiau, nes kai pasake kad vel leidziamu israse tai is to apsalimo pamirsau paklausti kas kaip ir kodel Baisiai uzpakaliu savo rupinaus tuo metu. Nu paklausiu kita savaite
Gal labai daug sedi?
QUOTE(Amour @ 2010 05 28, 22:20)
Gal labai daug sedi?
Nu siaip nemazai. ir darbas sedimas ir namie nemazai, bet kazkaip anksciau lyg ir nieko. Atejo ozys liepto gala