Amour eiks cia
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 27, 00:09)
Amour eiks cia
Uzmatei
Netiketai tema pamaciau, zmonu temos beieskodama, gal i sena nuoroda gali imest
Taigi, noreciau prie jusu prisijungti Ir as jurininko zmona 4 metus draugavom, kol pasipirso Paryziuje ir parsiviliojo mane i pajuri net is Vilniaus, kur saknis buvau jau ileidus, nors nesu vilniete Netoli Gargzdu gyvenam, susituoke jau trecius metus
QUOTE(Amour @ 2010 05 26, 15:25)
Taigi, noreciau prie jusu prisijungti Ir as jurininko zmona 4 metus draugavom, kol pasipirso Paryziuje ir parsiviliojo mane i pajuri net is Vilniaus, kur saknis buvau jau ileidus, nors nesu vilniete Netoli Gargzdu gyvenam, susituoke jau trecius metus
Sveika prisijungusi! Po trupuciuka daugeja musu!
QUOTE(Amour @ 2010 05 26, 14:25)
Uzmatei
Sveika Smagu kaip, kai musu daugeja
QUOTE(Amour @ 2010 05 26, 15:25)
Uzmatei
aga uzmaciau , na liuks kad prisijungiau, o tai zadejau sakyt jau atvaryk cia
einu paieskosiu, o nauja netinka????Tu i favorite isiskelk
Sveikutes
Sveika prisijungusi, Amour
Protingos cia anksti tikrai neskuba Mokslai, darbas, bustas, keliones, o paskui tik seima ir vaikai.. Iki 21 metu skaitosi per anksti gimdyti vaika
Jacinta, Isgyvensi, uz tai koks malonumas laukia
Sveika prisijungusi, Amour
QUOTE(zuvyteL @ 2010 05 26, 12:25)
Fillipa, manau grazios ir protingos merginos anksti teka bet kokioj saly, kam cia laukti!??
Protingos cia anksti tikrai neskuba Mokslai, darbas, bustas, keliones, o paskui tik seima ir vaikai.. Iki 21 metu skaitosi per anksti gimdyti vaika
Jacinta, Isgyvensi, uz tai koks malonumas laukia
[quote=Amour,2010 05 26, 15:25]
Uzmatei
Sveikute!!! Smagu, kad tapai dar vis mazo musu burelio nare! Tikrai nesigailesi, cia labai smagu paplepeti ir geru patarimu sulaukiu! As tikrai laiminga ir dekinga visoms!!! ACIU!!!!
Papildyta:
Pasveiksi, juk ne visi vienodai reaguojam i nelaimes, be to ir organizmai visu skirtingi labai. Suprantu, zinau tai labai sudetinga, bet viskas isgyvenama.
Uzmatei
Sveikute!!! Smagu, kad tapai dar vis mazo musu burelio nare! Tikrai nesigailesi, cia labai smagu paplepeti ir geru patarimu sulaukiu! As tikrai laiminga ir dekinga visoms!!! ACIU!!!!
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 26, 14:53)
na taip meile akla
jau gryzom i civilizacija
pas manes tas pats, apsiligojau visai , sekmadieni net iki ligonines lekiau , maniau apendicitas, bet ne , o mano nelemtos bedos po vaikiuku netekties
Ehhh..tiesa pasakius nebezinau kaip atsitiest ir pasveikt, nes jei ne viena tai kita
jau gryzom i civilizacija
pas manes tas pats, apsiligojau visai , sekmadieni net iki ligonines lekiau , maniau apendicitas, bet ne , o mano nelemtos bedos po vaikiuku netekties
Ehhh..tiesa pasakius nebezinau kaip atsitiest ir pasveikt, nes jei ne viena tai kita
Pasveiksi, juk ne visi vienodai reaguojam i nelaimes, be to ir organizmai visu skirtingi labai. Suprantu, zinau tai labai sudetinga, bet viskas isgyvenama.
QUOTE(Raja28 @ 2010 05 27, 01:56)
aga uzmaciau , na liuks kad prisijungiau, o tai zadejau sakyt jau atvaryk cia
Aciu visoms uz silta priemima Vyra vakar islydejau, tai dazniau i SM ilisiu Nes jam grizus, tai kompa nugrudu i kampa ir pamirstu Jauciu, daug kam taip
Raja, as favorite temas laikaus, bet kad i sena neleidzia, rodo klaida Nebaigiau gi skaityt, nezinau, kuo gyvenot
QUOTE(Amour @ 2010 05 26, 22:02)
Aciu visoms uz silta priemima Vyra vakar islydejau, tai dazniau i SM ilisiu Nes jam grizus, tai kompa nugrudu i kampa ir pamirstu Jauciu, daug kam taip
Raja, as favorite temas laikaus, bet kad i sena neleidzia, rodo klaida Nebaigiau gi skaityt, nezinau, kuo gyvenot
Aisku, tai paziurejau ir as istryne jau , nu va praziopsojai kruuuuuuuva sveikinimu , tad pasikartosiu :
Paciu didziausiu svajoniu issipildymo siais metais, paciu graziausiu akimirku, sveikinu su Jubiliejum, buckis
QUOTE(zuvyteL @ 2010 05 27, 09:57)
Laba diena merginos!
Kaip tigriuke laikaisi, ar dar skauda, sedet gali?!
Siandien ir as s.... laikausi.Labai sona skauda, tinkamos dienos gandrams, bet ga gali vienas padaryti ?! Labai jauciu tas dienas.
Kaip tigriuke laikaisi, ar dar skauda, sedet gali?!
Siandien ir as s.... laikausi.Labai sona skauda, tinkamos dienos gandrams, bet ga gali vienas padaryti ?! Labai jauciu tas dienas.
laba laba
Nu sedet galiu, bet pusiau gulom nelabai, nes remiuos tada ant subadytu vietu, kurios biski skauda Nugara praeina tik laaaaabai is leto, todel bandysiu dar pas ginekologe regintis, nes vakar lyg ir pilva sonuose maude. Arba jau man vaidenas. Nu betkokiu atveju patikrins, nes senokai nebuvau.