QUOTE(vaida009 @ 2010 09 27, 09:56)
Sveikos. Prasau pagalbos. Noriu savo vaikuciams nunerti krikstynu skraistes. Nesu itin gabi nerimo atzvilgiu ir nieko panasaus nesu darius. Tai gal galit parasyt kaip platinti, kokio plocio ilgio ir t.t. turi buti. Aisku geriau butu kuo paprasteniu rastu, nes nieko mandro nemoku Pasiskolinu nuotrauka kad parodyciau apie ka galvoju...
Ir is kokiu siulu reiketu nerti. Is anksto aciu uz pagalba
Ir is kokiu siulu reiketu nerti. Is anksto aciu uz pagalba
Cia mano nertos skraisteles. Neriau is medvilnes (galima is MAXI medvilniniu siulu, vieno pilnai uztenka skraistelei).
Nuneriu apie 140 pyneles kilpu, pirmas 2 eiles i kiekviena aki stulpeliais nuneriu (cia gaunasi toks lygus krastelis aplink kakliuka), o paskui jau nuo 3 eiles neriu po 3 pyneles kilpas ir i kas antra aki zemu stulpeliu lankeliais (kokias 3-4 eilutes taip), po to jau po 4 pynutes kilpas darau (vel kokias 3-4 eiles taip pat), veliau po 5 pynutes kilpas ir t.t. Tada graziai vienodai plateja, daugiausiai esu darius 6 pynutes kilpas (jei daugiau, tai labai jau skyletas gaunasi), o galuose pagal komplektuka koki nors rasteli (priklausomai koki rasta naudoju suknelei)
Raistelius veliau prineriu, galima juostute iverti atlasine, jei kas megsta... man tai nepatinka prie neriniu atlasines juosteles, labiau megstu viska nerta, bet jei kam grazu, tai padarau pagal pageidavima
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2010 09 27, 09:31)
Dekui, aha, tokiu kazkaip daug variantu esu mezgus ir visom spalvom jis graziai ziurisi... Dabar bandysiu megzti tokiais lapeliais ant sakeliu, dar nebandytas, paziuresiu kaip gausis, bandziau pavyzduke, nu labai graziai ziurisi, bus matyt, kaip jis cia visas gausis
Papildyta:
QUOTE(Bazile @ 2010 09 14, 08:38)
Stai tokiu rastuku bandysiu