Labai daug grožybių
Mano kuklus, nėra toks dailus kaip jūsų
QUOTE(tiklis @ 2010 09 25, 07:28)
ILAMKA ir NONNA-turiu klausyma o jus kai savo gr ozius neret-visus tuos :ax:pagrindiniu ''medalionus'' naudojot?nu nes man vienas tai toks hm.. 8 nr..ir ar neret''kietai''? nepykit,jei ''uzbombarduosiu'' klausymais,bet turiu as ''pereit sita gydymo kursa'' kuo greiciau ,nes po jusu ''pasyrodymu'' seimyna ,galima sakyti, gyvena be mamos ..
Tai nieko tokio kuo greiciau nunersi tuo greiciau seimon grysi taip naudojau visus medalionus ir net mazyliu daugiau prineriau,visas skyles uzlopiau,nes man nepatiko su skylem,O siaip mano nerinukai jie visi tokie standus,nemoku laisvai nerti
O siaip gali i AZ rasyti
QUOTE(tiklis @ 2010 09 25, 06:28)
ILAMKA ir NONNA-turiu klausyma o jus kai savo gr ozius neret-visus tuos :ax:pagrindiniu ''medalionus'' naudojot?nu nes man vienas tai toks hm.. 8 nr..ir ar neret''kietai''? nepykit,jei ''uzbombarduosiu'' klausymais,bet turiu as ''pereit sita gydymo kursa'' kuo greiciau ,nes po jusu ''pasyrodymu'' seimyna ,galima sakyti, gyvena be mamos ..
eik atskirą temą kurt šiam reikalui, aisiu šiandien vašelio tinkamo šiam daiktui pirkt ir siulu paziuret
QUOTE(tiklis @ 2010 09 24, 15:07)
ne nu-viskas... JUS SPECIALIAI?ANIA?... ar grazu sitaip tyciotis is ''uzsimedaliavusio'' zmogaus? cia'' kiling me softly''gaunasi...viskas mamytes-jauciu reiks kaip pas rusaites-temele siam ''medalionui'' atidaryti..ir megsim visos kartu...o i patarejus prisikalbinsim ILAMKA ir NONNA..o veliau ikursim ''uzsimedaliavusiuju ''kluba ...
aš irgi jau užkibau tik galvoju nuo ko reiks pradėti? o jus tų medalijonų schemutes rinkotės tokias kokios jums patiko ir jas dėliojot viena prie kitos ar ir viena ant kitos užsikelia?o išskleidus tai jo kokia forma yra? kažkiek i trikampį panaši? ar kaip?
QUOTE(savitre @ 2010 09 25, 13:28)
aš irgi jau užkibau tik galvoju nuo ko reiks pradėti? o jus tų medalijonų schemutes rinkotės tokias kokios jums patiko ir jas dėliojot viena prie kitos ar ir viena ant kitos užsikelia?o išskleidus tai jo kokia forma yra? kažkiek i trikampį panaši? ar kaip?
yra visos medaliu schemutes,tik jų kiekį galima daryti pagal save,daugiau ar mažiau ir tvirtinti kaip fantazija leidžia
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 25, 09:42)
eik atskirą temą kurt šiam reikalui, aisiu šiandien vašelio tinkamo šiam daiktui pirkt ir siulu paziuret
labai puiki mintis
as jau irgi uzsisakiau siulu... laukiu... kai pareis - bus paaukoti vakarai
beje... labas, mergaites... daznai paskaitineju jus, nes taip pat turiu hobi mezgimui/nerimui tik tyliai stebejau, kol toooki grozi nepamaciau
QUOTE(ilamka @ 2010 09 25, 14:27)
yra visos medaliu schemutes,tik jų kiekį galima daryti pagal save,daugiau ar mažiau ir tvirtinti kaip fantazija leidžia
nusipirkau Vernito siulus , storis virbalams parasytas 3 kazi toks tokie ar ne
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 09 25, 18:19)
nusipirkau Vernito siulus , storis virbalams parasytas 3 kazi toks tokie ar ne
manau turetu tikti,lauksim tavo skraistes
as dar kitą dabaiginėju, reik gelyciu prinert
QUOTE(asta30a @ 2010 09 25, 17:46)
tik tyliai stebejau, kol toooki grozi nepamaciau
Ir aš kol kas tyliai,nu bet kabina toooks grožis.Noriu ir aš bandyt tokį,bet suknelę dabar neriu..
QUOTE(matre @ 2010 09 25, 18:00)
Ir aš kol kas tyliai,nu bet kabina toooks grožis.Noriu ir aš bandyt tokį,bet suknelę dabar neriu..
as ir neriu bliuzele... bet, tikiuosi, kol pareis siulai - tikiuosi uzbaigt
QUOTE(ilamka @ 2010 09 25, 15:27)
o kur tas schemutes rasti? Ačiū