museliu aprasymai Dar paziurek 26 ir 33 psl. reikia nepatingetio paieskoti. Dar ir dabartineje temoje esu idejusi filmuota museles ismezgima Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2010 09 15, 21:36)
Kazkurioj sioj temoj buvau labai aiskiai aprasius kaip megzti museles, idedu video, gal pades... štai čia muselės
NONNA- SUPER...einu isgersiu''uspokojoncu'' ,nes po TOKIO grozio kazkaip nenustygstu vietoj-nu RANKOS PACIOS VASELIO SIEKIA,nu noriu ir as tokioooo ...kazin kokiu vaistu nuo TOKIU daiktu norejimo dar nera ..viskas-neziuresiu daugaiu jokio forumo,kol nepabaigsiu to ka dabar pradejau.. .. man jusu dauug grazesnis uz originala-o taip retai kada buna...
NONNA- :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
SUPER...einu isgersiu''uspokojoncu'' ,nes po TOKIO grozio kazkaip nenustygstu vietoj-nu RANKOS PACIOS VASELIO SIEKIA,nu noriu ir as tokioooo :verysad: ...kazin kokiu vaistu nuo TOKIU daiktu norejimo dar nera :unsure: ..viskas-neziuresiu daugaiu jokio forumo,kol nepabaigsiu to ka dabar pradejau.. :mmm ..
:topsecret: man jusu dauug grazesnis uz originala-o taip retai kada buna... :geda2:
Nonna, prisidedu prie pagyrų.. Iš rusaičių forumo būtent taviškį kaip pavyzdį užsisaugojau.. Tik tu man dabar pasakyk, aš nusinėriau visus medalionus ir tiek kiek parašyta pagal schemą, bet jis man nu žiauriai trumpas gavosi.. Dabar iš likusių siūlu dar papildomai patikusius medalionus neriu.. Taviškis kaip matau irgi paiilgintas?
Nonna, prisidedu prie pagyrų.. Iš rusaičių forumo būtent taviškį kaip pavyzdį užsisaugojau..
Tik tu man dabar pasakyk, aš nusinėriau visus medalionus ir tiek kiek parašyta pagal schemą, bet jis man nu žiauriai trumpas gavosi..
Dabar iš likusių siūlu dar papildomai patikusius medalionus neriu..
Taviškis kaip matau irgi paiilgintas?