QUOTE(Vimbras @ 2010 09 16, 00:52)
Prisiziurejau cia Jusu groziu, ir net neabejodama Jusu profesionalumu, kreipiuosi i Jus pagalbos. Nusipirkau graziu siulu saliui. Jie grazus buvo iki tol, kol nepriejo eile ju mezgimui. Siulas margas (juoda pilka balta). Spalvos graziai pereina. Spalvos kartojasi kas geras sprindis. Ir zinot kad man kelia didziausia nerima? O gi tai, kad nezinau, koki sali galima nusimegzti tokiais siulais. Jokio rasto nesimato mezgant siais margais siulais. nebent tai butu lygusis mezgimas. Bet as noriu tokio kiauro, lengvucio kaip plunksnele. Gal patartumete ka nors. Gal kazka kita imanoma suregzti
nes gaila kazkur uzmesti siulus.
Na, as su margiukais esu mezgus stai tokius salius
cia pati sumezgiau skirtingu spalvu siulus, jie nebuvo maisyti, tiesiog likuciai
stai sie labai jau tankiai margi, tokie visi margiukai, kad rasto istiesu nesimato
cia muselem mezgiau, bet vat beda tokia, kad siulai baigesi, o galai taip ir liko skirtingu spalvu, tiesiog tai susimezge....
cia dar toks margiukas, bet matosi margumas manau
cia ne museles, bet panasiai kaip museles - 3 akis sukabini i viena, is 1 akies ismezgi 3 (gerojoj pusej), blogojoj pagal rasta bloga, 3 gerosios bloga ir t.t. Gerojoj pusej vel tas pats.... Man labai patinka tas rastas