villyte,nuostabus šalis
zaviuosi darbstuoliu darbais ir prasau pagalbos nemazai schemu issifravau, bet strigau, atrodytu, visai nesudetingam raste. nuotraukyte turiu neaiskia, bet gal kas mezget ir paaiskintumet, kaip ten vidury su tais uzmetimais nukelimais (U pazymeta). niekaip nesuprantu, kaip ten du uzmetimai kiekvienoj eilej toj pacioj vietoj
QUOTE(praeive @ 2010 08 30, 17:28)
zaviuosi darbstuoliu darbais ir prasau pagalbos nemazai schemu issifravau, bet strigau, atrodytu, visai nesudetingam raste. nuotraukyte turiu neaiskia, bet gal kas mezget ir paaiskintumet, kaip ten vidury su tais uzmetimais nukelimais (U pazymeta). niekaip nesuprantu, kaip ten du uzmetimai kiekvienoj eilej toj pacioj vietoj
du kart apie virbalą apmetu siulą ir gaunasi (kitos gal kitaip patars )
QUOTE(praeive @ 2010 08 30, 16:28)
na rusiskai paskaicius kaip ta U megzti tai butu: deti uzmetima bet kitoje eileje ji paleisti neismezgant... matyt tarpelis turetu gautis o 2 uzmetimai- dar didesne skylute... lyg taip , bet pagal rasta nelabai taip atrodo
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2010 08 30, 10:55)
muselinis rozinis. toks buvo uzsakymas - ilga, vos ne iki zemes
is arciau
is arciau
vai koks graziai didelis
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 08 30, 18:19)
na va, mano vakar baigtas museliu salis... kita kart reiks daugiau akiu uzdet
irgi grazu ir neatrodo labai siauras
QUOTE(savitre @ 2010 08 30, 19:10)
du kart apie virbalą apmetu siulą ir gaunasi (kitos gal kitaip patars )
taip ir dariau, bet atgal einant ka su tuo uzmetimu daryt? jei nukeliu neismezgus, kaip parasyta, skyle milziniska iseina. nuotraukoj neatrodo, kad ten tu skyliu butu
Papildyta:
QUOTE(Bazile @ 2010 08 30, 19:46)
na rusiskai paskaicius kaip ta U megzti tai butu: deti uzmetima bet kitoje eileje ji paleisti neismezgant... matyt tarpelis turetu gautis o 2 uzmetimai- dar didesne skylute... lyg taip , bet pagal rasta nelabai taip atrodo
taip ir dariau, bet suprantu, kad kazko nesuprantu, nes negali gi taip but per visa rasto ilgi vien skyles toj pacioj vietoj. bent jau kryziuotis kazkaip turetu
QUOTE(praeive @ 2010 08 30, 22:00)
taip ir dariau, bet suprantu, kad kazko nesuprantu, nes negali gi taip but per visa rasto ilgi vien skyles toj pacioj vietoj. bent jau kryziuotis kazkaip turetu
Na lyg supratau rastas mezgamas ir lyginese ir nelyginese eilese. Pirmoj eilej tuos 2 uzmetinus padaryt, o antroje juos viena i kaire kita i desine sumegzt. O tarp sumezgimu vel det 2 uzmetimus, ir sekancioje eileje tie uzmetinai vel vienas i kaire kitas i desine susimezga. Gaunasi ta siauroji rasto dalis. Nezinau ar aiskiai surasiau
QUOTE(Amade @ 2010 08 30, 12:58)
Villyte vau kokia didziule
vakare ir as ikelsiu savo zaliaji sali... tik mano siaurokas gavosi (plotis apie 57 cm gal ) bet pirmas blynas, neapskaiciavau
vakare ir as ikelsiu savo zaliaji sali... tik mano siaurokas gavosi (plotis apie 57 cm gal ) bet pirmas blynas, neapskaiciavau
dekui, visai geras tavo zaliasis, krastai graziai taip ryskiai... cia mano per platus ir per ilgas, uzsakove butent tokio nor ejo, bet man jis tai per didelis
stewie, Bazile dekui
QUOTE(Bazile @ 2010 08 31, 08:26)
Na lyg supratau rastas mezgamas ir lyginese ir nelyginese eilese. Pirmoj eilej tuos 2 uzmetinus padaryt, o antroje juos viena i kaire kita i desine sumegzt. O tarp sumezgimu vel det 2 uzmetimus, ir sekancioje eileje tie uzmetinai vel vienas i kaire kitas i desine susimezga. Gaunasi ta siauroji rasto dalis. Nezinau ar aiskiai surasiau
aciu tikrai logiska, lekiu bandyt
QUOTE(juodauoga @ 2010 08 31, 16:15)
kaip grazu
reali spalva