Kriviuke gražus darbelis
QUOTE(Kiviukė @ 2010 07 19, 23:10)
grazu
QUOTE(myte @ 2010 07 20, 11:47)
ateinu iš kitos temos su savo pačios žinute. Gal čia greičiau atsakymą gausiu
ačiukas visoms pagyrusioms
tai kad schemos nėr, neriasi atskirai tinkliukas, atskirai klevo lapai (kaip pavyzdį ėmiau kažkada rankdarbių kraitelėj spausdintą klevo lapo schemą, bet šiek tiek pakeičiau pagal save), ir jau paskui belieka gražiai susidėlioti ir prisiūti lapus
Myte, kiek man teko susidurti, - brūkšniukas yra bloga akis, I yra gera
QUOTE(sonaciukas @ 2010 07 20, 13:23)
gal schemutę galima, arba tinklapio pavadinimą??
tai kad schemos nėr, neriasi atskirai tinkliukas, atskirai klevo lapai (kaip pavyzdį ėmiau kažkada rankdarbių kraitelėj spausdintą klevo lapo schemą, bet šiek tiek pakeičiau pagal save), ir jau paskui belieka gražiai susidėlioti ir prisiūti lapus
Myte, kiek man teko susidurti, - brūkšniukas yra bloga akis, I yra gera
ačiū labai. Ogal dar galit pasakyt ka reiskia 15 eilej taisyklingas trikampiukas? trys sumegztos akys? ir kokiu budu jas sumegzt?
taip, trikampiukas trys sumegztos akys jei daryti taisyklingai, reikia pirmą akį nukelti, tada dvi sumegzti gerąja akimi (siūlas už darbelio), nukeltą akį pertraukti per gautą sumezgus dvi akis uo prirašiau tikiuos suprasi...
QUOTE(L@imužė @ 2010 07 05, 13:05)
Schemute cia
http://mawelucky.fil.../09/gaileng.pdf
Nelita, skraistė megzta naudojantis šios skaros schema - Lusasita turi ją įkėlus Megzt pradėta nuo kaklo iškirptės, apvaliai be siūlių - akis teks pasiskaičiuot jau pagal raštą ir savo išmatavimus.
http://mawelucky.fil.../09/gaileng.pdf
Nelita, skraistė megzta naudojantis šios skaros schema - Lusasita turi ją įkėlus Megzt pradėta nuo kaklo iškirptės, apvaliai be siūlių - akis teks pasiskaičiuot jau pagal raštą ir savo išmatavimus.
labai noreciau numegzti tokia skara, bet su anglu kalba man sunkiai, gal aks galetu trumpai lietuviskai parasyt nnuo ko cia viskas prasideda.
is pradziu mezgami desinys ir kairys smaigaliukas, ir ties kazkuria vieta jie sujungiami, o toliau vis platinama ar kaip?
QUOTE(ader @ 2010 07 20, 16:52)
labai noreciau numegzti tokia skara, bet su anglu kalba man sunkiai, gal aks galetu trumpai lietuviskai parasyt nnuo ko cia viskas prasideda.
is pradziu mezgami desinys ir kairys smaigaliukas, ir ties kazkuria vieta jie sujungiami, o toliau vis platinama ar kaip?
Tai gal rusiškai suprasit . Prasideda viskas nuo kelių centrinių skaros akių ( kurios gaunasi ties sprandu) ir paskui platinasi viskas savaime mezgant pagal duotas schemas
Laimuze labai labai aciu
nors ne sezonas, bet pasidemonstruosiu
Papildyta:
labaii gražu ir originalu
Papildyta:
QUOTE(Kiviukė @ 2010 07 19, 22:10)
labaii gražu ir originalu
Romap, labai labai patinka tavasis šalis ir spalva labai graži