QUOTE(gotfrida @ 2012 03 13, 22:09)
Mano sūnus kairerankis kai reikėj mokyti išmokau pati rašyti kaire ranka. Mano teta mezgė kairerankė labai gražiai tik raštai eidavo į kitą puse . O taip viskas labai šaunu. Nebtų didesnių problemų.
aš pati nesimokiau - pats sėkmingai žiūrėdamas išmoko rašyti kaire.. Vaikai imlūs
QUOTE(armeda @ 2012 04 09, 15:21)
tai tu tada nenrk to tinklo (nes ji reikejo nunerti atsiskaitymui) tu pabandyk nunerti gelytes ir bus gerai - bet!!!! pazymys bus tik 6 Mane sokiravo toks mokytojos pasakymas - tuo metu labai supykau ir susinervinau - butu mokytoja salia tai tikrai jauciu buciau nesusivaldzius ir pasakius ka nors grazaus jos adresu
Bet apsiraminau - prisedom su dukra pradejau jai rodyti kaip nerti desine ranka - ir ... per kelias dienas mano mergina kuo puikiausiai ismoko nerti desine ranka.
Bet apsiraminau - prisedom su dukra pradejau jai rodyti kaip nerti desine ranka - ir ... per kelias dienas mano mergina kuo puikiausiai ismoko nerti desine ranka.
jūs man atleiskit, bet paskaičius pagalvojau, kad būčiau nuėjus pas direktorių... Tai ir vaiko teisių pažeidimas, ir lygių galimybių..
Aš ir vyras - kairirankiai, mano didžioji mergina - kairiarankė, mažikė irgi žiūriu daiktus daugiau kaire ranka ima, nu nematau problemų
QUOTE(viti @ 2012 05 11, 11:55)
jūs man atleiskit, bet paskaičius pagalvojau, kad būčiau nuėjus pas direktorių... Tai ir vaiko teisių pažeidimas, ir lygių galimybių..
Man irgi tuo momentu norejosi taip padaryti - bet buvo vakaras - o paskui ir nervas praejo
QUOTE(armeda @ 2012 05 11, 13:02)
Man irgi tuo momentu norejosi taip padaryti - bet buvo vakaras - o paskui ir nervas praejo
na taip, rytas už vakarą protingesnis
QUOTE(Browny @ 2012 04 16, 18:49)
nematau nieko blogo kai vaikai kairiarankiai :realiai tai reikia dziauktis, kad turit kairiarankius, pasiskaitykit literaturos apie juos - JIE NUOSTABUS ZMONES
Pritariu. Čia matyt dar nuo anų laikų tas šleifas tempiasi, kad kairiarankius yra noras perauklėti. Pamenu mano klasiokei kiek per pirštus su liniuotę mokytoja trankė, bet nieko nepešė.
Mano vyras taip pat buvo kairiarankis, bet perauklėjo. Pasako kokiais būdais... Pvz. kairę ranką parišdavo už nugaros, kad negalėtų su ja nieko daryti...
Aš kažkaip tikiu, kad tie, kurie yra perauklėti kažko netenka, kažkokių savybių, talentų ar pan.
QUOTE(Browny @ 2012 04 16, 17:49)
Ka norit tuo pasakyt? Kairiarankiai nuostabus zmones, o desniarankiai negali but nuostabiais? Tik kairiarankiai? O desniarankiai kokie tada? Sykstus, blogi, pikti, siaubingi zmones? Juokinga ir neteisinga pagal tai skirtyt zmones.
Gal nereikia jau taip ką.. Niekas nieko čia nesako.
Bet apie kairiarankius tikrai nemažai įdomių faktų yra, bet niekas nesako, kad dešiniarankiai kažkokie nevykę
Kairiarankiai pasižymi didesniu sugebėjimu suvokti garsus ir intonaciją, taip pat atskirti smulkiausius spalvų atspalvius, ko nesugeba dešinieji. Vyrauja puiki vaizdinė atmintis, kurioje ilgai išsaugojami ryškiausi įspūdžiai. Dažnai kairiarankiai būna linkę į kūrybinį darbą, susijusį su situacijų įvairove ir greita jų kaita. Puikiai atlieka darbus, reikalaujančius nepaprasto tikslumo ir erdvinės vaizduotės. Teigiama, kad kairiarankiai sportininkai yra neeilinio talento, universalesni, taiklesni ir sunkiau sustabdomi.
Mokslininkai teigia, jog žmonės, pasižymintys ekstrasensiniais, telepatiniais sugebėjimais, dažniausiai taip pat yra kairiarankiai.
Daugiau: http://www.sveikaszm...amp;strid=35802
Bet apie kairiarankius tikrai nemažai įdomių faktų yra, bet niekas nesako, kad dešiniarankiai kažkokie nevykę
Kairiarankiai pasižymi didesniu sugebėjimu suvokti garsus ir intonaciją, taip pat atskirti smulkiausius spalvų atspalvius, ko nesugeba dešinieji. Vyrauja puiki vaizdinė atmintis, kurioje ilgai išsaugojami ryškiausi įspūdžiai. Dažnai kairiarankiai būna linkę į kūrybinį darbą, susijusį su situacijų įvairove ir greita jų kaita. Puikiai atlieka darbus, reikalaujančius nepaprasto tikslumo ir erdvinės vaizduotės. Teigiama, kad kairiarankiai sportininkai yra neeilinio talento, universalesni, taiklesni ir sunkiau sustabdomi.
Mokslininkai teigia, jog žmonės, pasižymintys ekstrasensiniais, telepatiniais sugebėjimais, dažniausiai taip pat yra kairiarankiai.
Daugiau: http://www.sveikaszm...amp;strid=35802
mano vyras yra kairerankis ir nematau nieko baisaus jei ir vaikai bus kairiarankiai manau vienitelis dalykas ka bandysiu daryt, tai mokysiu lavinti vienodai abi rankas. na rasyt aisku turbut rasys tik su viena ranka, bet, kad abi rankos butu igudusios..nes juk yra zmoniu kurie viska daro pagrindine ranka, o kita taip sakant tik sakute prilaiko prie stalo pjaudami kepsni as viska iskyrus dailyrasti galiu daryti abiem rankom, tai noreciau, kad ir vaikai taip moketu
Kairiarankai tokie patys zmones kaip ir desiniarankiai.
As pati kairiaranke, viska darau su kairiaja ranka, tik rasau su desine, sovietiniais laikais mokykloje sugebejo perlauzti.
As pati kairiaranke, viska darau su kairiaja ranka, tik rasau su desine, sovietiniais laikais mokykloje sugebejo perlauzti.
Mano sūnus kairiarankis. Mėgstamiausias užsiėmimas - konstruoti Lego, mokosi labai gerai, labai daug šneka , viskuo domisi, mokytoja sakė - visada klasėje turi savo nuomonę ir moka ją pagrįsti Kairiarankiškumą pastebėjau gal jau nuo 2-3 mėnesių - žaisliuko siekdavo kaire. Beje, kamuolį irgi spardo kaire koja. Problemų nematau, nebent tai, kad labai didelio emocinio jautrumo, susinervina greit, jei pyksta tai ...