Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

Mano dukryte kairiaranke, su rasymu ar paisymu problemu nematau, tik va viena vakara kai sedejau ir neriau jai suknele, ji paprase kad ismokinciau ir ja nerti blink.gif sia uzduoti atidejom velesniam laikui, bet neisivaizdouju kaip reiks ismokint g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRACY @ 2012 01 29, 23:11)
Mano dukryte kairiaranke, su rasymu ar paisymu problemu nematau, tik va viena vakara kai sedejau ir neriau jai suknele, ji paprase kad ismokinciau ir ja nerti  blink.gif  sia uzduoti atidejom velesniam laikui, bet neisivaizdouju kaip reiks ismokint  g.gif

aha, geras cia... g.gif idomu ir man pasidare doh.gif bet gal kaip nors stebedama Jus pati bandys atkartoti, tik su kita rankyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GRACY @ 2012 01 30, 01:11)
Mano dukryte kairiaranke, su rasymu ar paisymu problemu nematau, tik va viena vakara kai sedejau ir neriau jai suknele, ji paprase kad ismokinciau ir ja nerti  blink.gif  sia uzduoti atidejom velesniam laikui, bet neisivaizdouju kaip reiks ismokint  g.gif

Manau, kad galite mokyti nerti taip pat kaip jus - laikant vaseli desineje rankoje. Jei mergaitei bus nepatogu, supratusi principa ims vaseli i kaire ranka smile.gif

Beje, mano mociute desiniaranke, bet ji mezga is kaires puses. Ji gimusi Prancuzijoje, tai sake, kad visos ten taip mezga. Matyt tiesiog nuo ipratimo priklauso smile.gif
Atsakyti
Pas mus ir dominuoja kairė ranka, mums 2,5 m. ax.gif
Atsakyti

aš taip pat kairiarankė ir nerti ir megsti išmokau, nors mama dešinrankė, žiūrėdavau kaip mama rodo su dešinia ir atkartodavau, čia tikrai nėra sunku, galima labai lengvai išmokti, prisimenu net per darbų pamokas kitoms klasiokėms namie mamos pamegzdavo, matydavosi, kad pačios ar tiek daug ar taip gražiai negali, o man niekas negalėjo pamegst ir mokytoja tai matydama visad žinojo kad pati mezgu thumbup.gif
dabar kai esu suaugusi nematau jokių problemų, kad esu kairiarankė, seniau tai pradinėse labai dėl rašalo būdavo nespėdavo nudžiūti o kairiarankis nutrina iškart su ranka, todėl kai kurie taip ta ranką iš viršaus laiko, dabar daug kas yra ir kairianakiams pritaikyta ir parkeriai, ir bulvių skustukai ir net kirpėjoms žirklės žodžiu thumbup.gif
šiaip pačiai iš šalies žiūrint kairia ranka rašantį tai labai keistai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Vilma099 - visiskai pritariu smile.gif pati esu kairiaranke tai tiek mezgimo, tiek nerimo igudziu ismokino mama, nes mokykloje mokytoja to nesugebejo smile.gif bandem daryti ir "veidrodzio" principa ir mama bande su kaire.. is pradziu pasikankinom, bet tiksla pasiekem smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte 3m taip pat kairiaranke,turbut tai paveldejo is tecio ir senelio g.gif nematau tragedijos ir tikrai neversiu viska atlikti su desine rankyte-vaikas pats pasirenka kaip jam geriau,kaip patogiau 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus kairerankis kai reikėj mokyti išmokau pati rašyti kaire ranka. Mano teta mezgė kairerankė labai gražiai tik raštai eidavo į kitą puse . O taip viskas labai šaunu. Nebtų didesnių problemų. mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano mergina 12mete taip pat kairiarake. 4u.gif
Niekada jokiu sunkumu nekilo - ir rasyti ismoko ir pakankamai dailiai raso, jau 1 klaseje mokytoja rekomendavo eiti i dailes mokykla - kuria sekimingai lanko - ir labai graziai piesia. Bet va 5 klaseje kilo pimas sunkumas su technologiju pamoka. doh.gif Ir dar kurioje!!! Pimra pusmeti ejo i pogrupi kuris skirtas labiau berniukams - mokesi drozineti ir t.t.t - viskas buvo gerai - mokytojas (vyras) sugebejo ja ismokyti ir parodyti kaip viskas daroma - o va jau 2me pusmetyje - mokytoja (moteris) mokydama ir aiskindama kaip reikia nerti tikriausia niekada neturejusi mokinukes kairiarankes - paake - tai tu tada nenrk to tinklo (nes ji reikejo nunerti atsiskaitymui) tu pabandyk nunerti gelytes ir bus gerai - bet!!!! pazymys bus tik 6 doh.gif Mane sokiravo toks mokytojos pasakymas - tuo metu labai supykau ir susinervinau - butu mokytoja salia tai tikrai jauciu buciau nesusivaldzius ir pasakius ka nors grazaus jos adresu g.gif bigsmile.gif
Bet apsiraminau - prisedom su dukra pradejau jai rodyti kaip nerti desine ranka - ir ... per kelias dienas mano mergina kuo puikiausiai ismoko nerti desine ranka. thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmokėlė kairiarankė, šiais metais laimėjo mokyklos pirmokų dailyraščio konkursą. Va taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2012 04 10, 21:42)
Mano pirmokėlė kairiarankė, šiais metais laimėjo mokyklos pirmokų dailyraščio konkursą. Va taip  biggrin.gif

Va taip va thumbup.gif
Atsakyti
galiu tip pridurti, kad kairėrankiai žmonės yra daug stipresni nei paprastieji,visų pirmą jų ta ranka yra daug stipresne ir gali nugalėti bet kuri kita dešinrankį,beto tokie žmonės turi savyje kažką tokio ypatingo, kažkokia galią taip man kažkada pasake vienas mokytojas mokslininkas nes pati esu kairerankė ir as visiskai viska dariau kaire ranka kol nenuejau į mokyklą net rašiau kaire ranka į kairę puse todėl galima įsivaizduoti kad niekas nesuprasdavo ką rasau bet mokytojos mane atpratino ir rašyti pradėjau su dešine o visą kitą darau su kairę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti