Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

Mano pana kairiakoje ir abejaranke biggrin.gif Idomu taip ir liks ar visgi galiausiai apsispres? Jei 3 metai ir keli men.

As nepataisoma kairiakoje bet desiniaranke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 22 kovo 2011 - 02:11
Mažylis pusantrų ir nemažai visko daro ir kaire, bet logopedė sakė, kad iki trijų metų negalima spręsti, ar vaikas bus kairiarankis. Jiem tiesiog priklauso dirbti abiem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2011 12 27, 19:52)
Mažylis pusantrų ir nemažai visko daro ir kaire, bet logopedė sakė, kad iki trijų metų negalima spręsti, ar vaikas bus kairiarankis. Jiem tiesiog priklauso dirbti abiem  smile.gif

Taip, bet jei viska darytu pagrinde kaire ranka - jau butu galima sprest. Mes labai anksti pastebejom, kad vaikas kairiarankis, nes dominuojanti kaire buvo jau nuo mazuliuko.
Atsakyti
Tema normali ir nereikia čia pačioms kritikuotojoms daryt tragedijos lygioj vietoj. Tipo apsimeskim, kad kairiarankiškumas neįdomu ir nepastebėkim jo. Kažkoks kompleksas.

Mano dukra (4 metų) kairiarankė. Mane tai džiugina, nes atrodo bais įdomu bigsmile.gif Juk nei aš nei vyras tokie nesame. O vat ji tokia - ypatinga wub.gif
Žodžiu, dar neskaito nerašo, bet man jau įdomu sužinoti apie tas spec priemones ? Kokios jos būna ? Kaip tie kairiarankių parkeriai ? Kaip nesuteplioti visko, jei rašai iš kairės į dešinę tai kažkaip delną pakeltą tenka laikyti g.gif
Ir šiaip -kokių dar pritaikymų gyvenime kairiarankiams reikia ?
tokiems dalykams išsiaiškinti, manau ir reikalinga ši tema 4u.gif

Ir dar, labai tikiuosi, kad gyvenime sutiksime tik normalius pedagogus, juk šiais laikais niekas neperdarinėja kairiarankių, arne rolleyes.gif Nes jei vis dar pasitaiko gestapininkų, tai reikės kažkaip turėt omeny ir saugotis jų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crema: 28 gruodžio 2011 - 13:51
QUOTE(crema @ 2011 12 28, 13:35)
Ir dar, labai tikiuosi, kad gyvenime sutiksime tik normalius pedagogus, juk šiais laikais niekas neperdarinėja kairiarankių, arne  rolleyes.gif  Nes jei vis dar pasitaiko gestapininkų, tai reikės kažkaip turėt omeny ir saugotis jų  unsure.gif

Tikrai neperdarineja. biggrin.gif Sunui 15 metu ,jis kairiarankis.Viska daro su kaire ,isskyrus 2 dalykus..bulves skuta ir su zirklem kerpa su desine ranka. mirksiukas.gif
O mazasis beveik 4 metuku,tai jis irgi kairiarankis. biggrin.gif
O mes nei vienas ,nei as,nei MB nesam kairiai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 12 28, 15:38)
Tikrai neperdarineja. biggrin.gif Sunui 15 metu ,jis kairiarankis.Viska daro su kaire ,isskyrus 2 dalykus..bulves skuta ir su zirklem kerpa su desine ranka. mirksiukas.gif
O mazasis beveik 4 metuku,tai jis irgi kairiarankis. biggrin.gif
O mes nei vienas ,nei as,nei MB nesam kairiai. bigsmile.gif

oooo, tai smagu sutikt tokius, kaip ir mes drinks_cheers.gif
Ir liuks dėl pedagogų. Kažkaip taip ir tikėjausi, kad jau ne akmens amžius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arna @ 2011 12 27, 19:52)
Mažylis pusantrų ir nemažai visko daro ir kaire, bet logopedė sakė, kad iki trijų metų negalima spręsti, ar vaikas bus kairiarankis. Jiem tiesiog priklauso dirbti abiem  smile.gif

Aš nuo kokių metų galutinai įsitikinau, kad maniškis tikrai bus kairiarankis. Dar MB bandė jį paverst dešiniarankiu doh.gif primygtinai šaukštą bei įvairius daiktus brukdamas į dešinę. Nu pramoko paimti šaukštą į dešinę, bet tai kas iš to... tongue.gif Dabar jam 14 ir jis absoliutus kairiarankis ir kairiakojis.

O dėl daiktų. Kai pradėjo eiti į mokyklą, tai pirkom ir parkerius, ir žirkles, skirtus kairiarankiams. Bet palaipsniui jis pats jų atsisakė, tiesiog išmoko prisitaikyti prie normalių... manau, kad taip žymiai mažiau problemų.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 12 28, 14:44)
O dėl daiktų. Kai pradėjo eiti į mokyklą, tai pirkom ir parkerius, ir žirkles, skirtus kairiarankiams. Bet palaipsniui jis pats jų atsisakė, tiesiog išmoko prisitaikyti prie normalių... manau, kad taip žymiai mažiau problemų.

Del parkerių ,tai tikrai nesutinku. schmoll.gif Su spec.kairiarankiams,mano vaikinas daug graziau rasydavo,ir jam budavo patogiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(crema @ 2011 12 28, 15:35)
Tema normali
nei aš nei vyras tokie nesame. O vat ji tokia - ypatinga  wub.gif

kokių dar pritaikymų gyvenime kairiarankiams reikia ?

labai tikiuosi, kad gyvenime sutiksime tik normalius pedagogus, juk šiais laikais niekas neperdarinėja kairiarankių,

drinks_cheers.gif
pas mus giminėj mano sūnus vienetinis modelis biggrin.gif

nieko ypatingai kitokio nepirkom,pats kažkaip prisiderina viską pagal save... buvau nupirkus parkerių ,bet ir tais nesusidomėjo kažkaip,rašo bet kuo,išmoko ir nebeteplioja sąsiuvinių

sūnaus mokytoja dar patikrint mėgino ar tikrai kairiarankis,bet greitai įsitikino ir nieko prieš jį neturėjo thumbup.gif ,pas jį klasėj 4 kairiukai

QUOTE(uoga 3 @ 2011 12 28, 15:38)
Viska daro su kaire ,isskyrus 2 dalykus..bulves skuta ir su zirklem kerpa su desine ranka.

maniškis irgi žirkles dešinėj laiko,dar ir šiaip kartais kažką į dešinę perima... ''linksmiau'' buvo tik kai per technologijas nert mokėsi doh.gif biggrin.gif ,finiše taip ir liko neišmokęs,nes nei man,nei mokytojai nepavyko pačiom išmokt kaire ranka nerti,tam,kad jį pamokyt ax.gif nėrė tą pynutę pirštais,pažymį gavo ir visi mokslai toj vietoj baigėsi biggrin.gif

o bendrai,tai iš visų vaikų man jis niekuo neišsiskyrė,tik toks ir skirtumas,kad rašo kaire...,bet kai pripratau,tai net nepastebiu
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2011 12 28, 22:39)
Del parkerių ,tai tikrai nesutinku. schmoll.gif Su spec.kairiarankiams,mano vaikinas daug graziau rasydavo,ir jam budavo patogiau. mirksiukas.gif

Gi sakiau, kad ir mes pradžioj pirkom tokius, bet palaipsniui atsisakė jų pats. Paaugliai parkeriais iš viso neberašo.
QUOTE(*woman* @ 2011 12 29, 00:09)
finiše taip ir liko neišmokęs,nes nei man,nei mokytojai nepavyko pačiom išmokt kaire ranka nerti,tam,kad jį pamokyt  ax.gif nėrė tą pynutę pirštais,pažymį gavo ir visi mokslai toj vietoj baigėsi  biggrin.gif

Aš irgi vieną kartą turėjau technologijoms kažkokias įmantrias siūles už jį siūti, nes niekaip nesugebėjau išmokyt... doh.gif
Atsakyti
Mano 5 metu kairiarankis kerpa paciom paprasciausiom zirklem ir labai graziai, labai pagal linija. Jokiu specialiu parkeriu jam dar nepirkom.

Vaikas pradejo rasyti raides, zodzius, daro uzduotis rankai lavinti, - tai musu didelis pasiekimas, kad ismokom tai daryti is kaires i desine, o ne atvirksciai (pirmai zodzius rasydavo nuo galo). biggrin.gif Bet su tuo teko man padirbeti.
Atsakyti
Mes irgi kairiarankiai ir visai nedarom is to problemos, o senelis juokauja, kad bus anukas Amerikos prezidentas biggrin.gif
Atsakyti