Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

***..vos nuo kėdės nenukritau iš juoko perskaičius temos pavadinimą lotuliukas.gif vos ne mano vaikas - antikristas. Ne viduramžiai gi žmonės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 28 gruodžio 2010 - 17:49
mano mergytei dar tik 1,7 men bet pastebiu jos polinki viska daryt kaire ranka - valgo, piesia, ima daiktus ir tt. As tik dziaugiuosi del to, nes mes abu su vyru kairiarankiai, kazkada abu buvom atpratinti kaire rasyti..
Cia tikrai ne liga, reikia dziaugtis kad vaikas issiskiria is kitu smile.gif
Atsakyti
ir man juokas paeme iš temos pavadinimo ax.gif mano vyresnėlis kairiarankis, beja kaip ir as tongue.gif ir kas, ne tie laikai kada mokyklose drausdavo rasyti su kaire smile.gif jau kada as ejau i mokykla niekas nieko del to nesake. tiek tiek, kad pasiprasydavau(kai mokytoja persodindavo mus) pasodinama kaireje ssuolo puseje, nes sedint desineje dauzydavomes rankom rasydami su desiniarankiu klasioku:D
Atsakyti
QUOTE(mažulka @ 2003 10 17, 09:14)
Dabar nėra jokio ribojimo, vaikas renkasi pats. Tačiau reikės būtinai pirkti priemones pritaikytas kairiarankiams:parkeriai, žirklės ir t.t.

atsiprašau,cituoju seną pranešimą, bet galiu pasakyti tik tiek, kad tai yra nesąmonė.

Pati esu kairiarankė ir niekada gyvenime nerašydavau, nepiešdavau ir nekirpdavau priemonėmis "kairiarankiams". Ir žinau, kad būtų nepatogu persipratinti.

O ir kompiuteriu dirbdama, rašydama niekada nepakeičiu pelės į "kairiarankių" poziciją... Negalėčiau taip dirbti, tad viskas nuo įpratimo ir išpindėjimo (atsiprašau už tokį žodį) lygio priklauso.
Atsakyti
Kairiarankiai tegu dirba kaire, o dešiniarankiai - dešine.Permokyti nereikia,spec priemonių pirkti taip pat.
rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vaikui tik 2 metai,todel negaliu tvirtinti ,kad jis kairiarankis,taciau daug ka daro kaire ranka. Del to visai nepergyvenu ir net gi džiaugiuosi, nes sako, kad kairiarankiai-genijai !!! biggrin.gif
Atsakyti
KA TU SAKAI! ZINOK AS IR KAIRIARANKIS TJ MAN GAL NUSIZUDYT? O AS DAR IR BRUNETAS !
Atsakyti
Niekaip nesuprantu koks skirtumas vaikas kairiarankis ar ne - aš "perdaryta" kairiarankė vyras taip pat (sovietinis darželis). mes abu tik rašome su dešine ranka, viską kitą darome tik su kaire - vyras pastoviai ir kaip užeina darau aš ax.gif bendradarbiai kartais pastebi, kad ne ta ranka dirbu, bet jei man patogu, tai kitiems tai neturi rūpėti schmoll.gif Kai dukra pradėjo eiti į darželį iškart įspėjau, kad net nebandytu kažko koreguoti, jei ji pradės viską daryti su kaire ranka schmoll.gif Mes kairiarankiai, ji ne, nuo to jokio diskomforto ar dar kažko nejaučiame blush2.gif
Atsakyti
Manoji mergina kairiarankė, na ir valio biggrin.gif visa į mane bigsmile.gif mažėlis tai dar neaišku, laiptais lipti pradeda kaire kojyte. ax.gif
Atsakyti
mano vyresnėlis irgi kairiarankis, nematau jokio skirtumo kokia ranka vaikas rašo, mes abu su vyru dešinrakiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 13, 09:36)
mano vyresnėlis irgi kairiarankis, nematau jokio skirtumo kokia ranka vaikas rašo, mes abu su vyru dešinrakiai  smile.gif

Pas mus ta pati situacija. Tik sunkiau buvo, kai pradėjo rašyt, nes nemokėjom parodyt
Atsakyti
Aš ir mama - "perdirbtos" kairiarankės (aš dar ir kairę vaikystėje buvau susilaužiusi). Vienas iš mano sūnų - irgi kairiarankis, bet jo, ačiū Dievui, niekas "perlaužti" nebandė.

Sykį, kai paaugo mano pirmasis anūkas, sūnus labai rimtai pareikšė, kad su anūko rankomis - "nieko gero", buvau beišsigąstnti, bet pasirodo, sūnus norėjo pasakyti, kad anūkas - neabejotinai DEŠINIARANKIS lotuliukas.gif
Atsakyti