QUOTE(angelu kalva @ 2010 11 18, 02:57)
Nu ir tema
Galeciau uzvesti tokia : Mano vaikas BLONDINAS!!! Arba Mano vyras BARZDOTAS!!!!
Visiskai pritariu. pati esu kairiaranke ir mane visa gyvenima erzino klausimas 'TU KAIRARANKE??" atrodo lyg ligone kokia buciau..
QUOTE(Kapryza @ 2010 11 23, 01:46)
Noreciau jusu nuomones, mano aukletine kairiaranke ir raso skaicius veidrodiniu budu. Kada raso desine ranka-viskas gerai.....net nezinau kaip elgtis?
o del sito tai visiskai nepergyvenkit,vaikysteje rasiau isvis is kito galo, bet mokytojai apsoliuciai nekreipe demesio ir mokino mane rasyti kaip ir visus vaikus, stebejau juos, savo tevus, draugus ir ismokau rasyti normaliai. aisku raides suku is kitos puse kaip ir visi kairiarankiai, bet jums nera jokio reikalo mokinti vaika kazkaip ypatingai, ateis laikas pati ismoks.. sunkiau yra su megzimu,nerimu..ismokau megsti visai neseniai kaip mane kairiaranke pamoke, nes visos mokytojos nuleisdavo rankas ir nemokindavo is kitos puses kilputes daryti, o mama vietoj to kad pamokintu uz mane padarydavo
Papildyta:
QUOTE(uppity @ 2010 12 22, 15:29)
as taip pat esu kairiaranke ir tuo dziaugiuosi. niekada nepatyriau jokio diskomforto, dalyvavau dailyrascio konkursuose. jei jau vaikutis nori rasyti kaire ranka, tai tikrai neverta drausti
gerai, kad bent siais laikais nebeziurima taip griezta, kaip seniau. laimei mano mamyte dirba darzelyje ir kai ji lankiau nei viena aukletoja neverte manes rasyti desine ranka
nors kitus vaikus verte...pasiseke man..
mano broliui per rankas trankydavo, nes norejo buti kairiarankis ir dabar istikruju nei su ta nei su tada normaliai neraso, baisus jo rastas..