Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

Studijuodama pedagogika suzinojau, kad toks kairiarankiu vaiku spaudimas rasyti desine ranka gali issaukti net mikciojima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2010 10 18, 15:55)
As asmeniskai visiskai del to nesijaudinu, tik vienintelis dalykas - sieksiu, kad ir vaiko aukletojos, ir logopede mokintu ji rasyti tinkama kryptim (kaire ranka aisku, bet nuo  desines i kaire).

tikrai iš dešinės į kairę??? Tuomet turėsite rimtų problemų...Aš neįsivaizduoju, kaip galėčiau tekstą perskaityti iš dešinės pusės.ž blush2.gif
Mano sesuo kairiarankė, tai jai labai megzti gerai sekėsi: vieną eilę iš kairės į dešinę, kitą eilę iš dešinės į kairę lotuliukas.gif nereikėdavo mezginio apsukti ax.gif to tai aš jai labai pavydėjau... o kai aš ėjau į mokyklą (buvo 1992 metai), tai suolo draugę prievarta vertė rašyti dešine ranka.
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2010 10 19, 12:30)
tikrai iš dešinės į kairę??? Tuomet turėsite rimtų problemų...Aš neįsivaizduoju, kaip galėčiau tekstą perskaityti iš dešinės pusės.ž  blush2.gif
Mano sesuo kairiarankė, tai jai labai megzti gerai sekėsi: vieną eilę iš kairės į dešinę, kitą eilę iš dešinės į kairę  lotuliukas.gif nereikėdavo mezginio apsukti  ax.gif to tai aš jai labai pavydėjau... o kai aš ėjau į mokyklą (buvo 1992 metai), tai suolo draugę prievarta vertė rašyti dešine ranka.

As kaireranke ir mezgu lygiai taip pat,kaip tamstos sesuo, nesukineju mezginio thumbup.gif
Kas del vaikystes, ir mane bande atpratint,kad imciau i desne parkeri...nepavyko lotuliukas.gif
Desne ar kaire, na ir koks gi skirtumas, sito as nesuprantu,nereik del nieko pusti burbula 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2010 10 19, 16:28)
Desne ar kaire, na ir koks gi skirtumas, sito as nesuprantu,nereik del nieko pusti burbula 4u.gif

As ir nesuprantu, kodel taip pergyvenama, kad kairiarankis. Mano brolis kairiarankis ir nieko, gyvena biggrin.gif Ir rastas jo grazenis nei mano, nors as desiniaranke... ax.gif
Atsakyti
as irgi esu kariaranke ir niekad del to nejauciau jokiu problemu. ir nerti ir mezti pati ismokau kuo puikiausiai ax.gif ir esu labai dekinga kad niekas manes perraukleti nesieme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renesanse @ 2010 10 19, 12:28)
Studijuodama pedagogika suzinojau, kad toks kairiarankiu vaiku spaudimas rasyti desine ranka gali issaukti net mikciojima  doh.gif

ta ir as esu girdejusi g.gif tikrai manau neverta drausti ir tegul raso bile jam patogu g.gif as tikrai nedrausciau schmoll.gif man cia tolygu tai kad dabar man kas uzdraustu rasyti desnia sakytu rasyk su kaire blink.gif turbut netik mikcioti pradeciau bet ir visai kalba prarasciau doh.gif
Atsakyti
Nu ir tema doh.gif Galeciau uzvesti tokia : Mano vaikas BLONDINAS!!! Arba Mano vyras BARZDOTAS!!!!
Atsakyti
Tema labai normali, bet esmė, kad mūsų visuomenė- neisprususi, tebegyvena tarybiniais laikais. Va cia ir problema.O be to yra pastabių vaikų, kurie yra kairiarankiai, bet akivaizdziai pastebi, kad tu viska darai ne su ta ranka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau jusu nuomones, mano aukletine kairiaranke ir raso skaicius veidrodiniu budu. Kada raso desine ranka-viskas gerai.....net nezinau kaip elgtis?
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2010 11 18, 02:57)
Nu ir tema  doh.gif  Galeciau uzvesti tokia : Mano vaikas BLONDINAS!!! Arba Mano vyras BARZDOTAS!!!!

Be eikalo juokiatės iš tokios temos.Tai labai aktualu, kai tavo vaikas kairiarankis.Jie yra žymiai jautresni,dauguma iš jų linkę į menus,gerai besimokantys.Tai galiu sakyti iš savo šeimos patirties ir vaiko "perauklėjimas" į dešniarankį, tai vaiko psichologinis žlugdymas.Jis pasidaro irzlus,priešinasi verčiamas tapti dešniarankiu.
Atsakyti
4u.gif O jus man pasakykit,kam reikia kairiaranki vaika, versti tapti desiniarankiu g.gif
I
Atsakyti
QUOTE(vejune @ 2010 11 23, 15:12)
4u.gif O jus man pasakykit,kam reikia kairiaranki vaika, versti tapti desiniarankiu g.gif
I

Aš tai sakydama, turėjau mintyje, kad dar vis pasitaiko vaiko auklėjimo kelyje ir auklėtojų ir pedagogų,kurie pradžioje dar pabando tai padaryti.Tai tik tiek.O mano nuomonė,ką gamta davė ,tas turi ir likti.
Atsakyti