Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

anokios cia problemos irnesakyk.gif as mokinau taisiklingai rasyti rides ir skaicius na ir kas jis dabar raso ne taip kaip as taisiklingai o nuo kito galo kurio as nesugebeciau doh.gif bet ar esme ta nuo kur jis pradeda rasyti raides ar skaicius,svarbu raso be klaidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2009 03 06, 14:12)
kas cia baisaus g.gif  sako talentingi zmones bigsmile.gif  pvz.Albertas Kingas,Paul McCartney,princas Viljamas ir dar daug dailininku....tai kad nereikia cia kelt problemos kur jos nera.Ar jums patiktu jei dabar verstu rasyti kairia ranka jei jus desiniarankis g.gif  ne? tai kam versti kairiaranki rasyti desine?visi darome taip kaip mums patogiau mirksiukas.gif

Sveikutės,ir aš nematau čia nieko blogo.Turėjau kairiarankę mokinukę,stebino savo kūrybiškumu,muzikalumu ir apskritai gabi mokslams.Dabar vėl turiu kairiarankę mergytę - panaši situacija.O dėl rašymo,reikėtų suole sėdėti taip,kad draugas būtų iš dešinės. smile.gif
Atsakyti
as turiu vyresneli kairiaranky 4u.gif nieko raso gerai piesia graziai ax.gif viskas gerai jam irmum gerai tikrai neverciau jai jam patogu pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Mano mergica irgi kairiarankė. Sako, tai paveldima. Mano tėvukas kairiarankis, dukterėčia kairiarankė (dar neaišku, nes su abiem vienodai žongliruoja biggrin.gif ). Tėvukas kažkodėl pradžioje sakė skatinti prie dešiniarankių veiksmų. Nematau tame prasmės. Jo argumentai, kad daug dalykų yra pritaikyta dešiniarankiams
Atsakyti
mano sunus, jis ketvirtokas, taip pat kairiarankis. su rasymu problemu nera, 1 ir 2 klasej labai graziai rase, dabar manau apsileido doh.gif
siaip manau, kairiarankiskumas - tai budo bruozas, savybe...cia ne tik viska darai su kaire...cia daugiau...kiek man teko pazint kairiarankiu. jie tokie letesni, vangesni, prie darbo nelabai biggrin.gif bet uztai jie pasizymi astriu protu ir kitomis geromis savybemis wink.gif
Atsakyti
Na sudetinga su tais kairiarankiais yra, visur jie verziasi, viskas jiems idomu... Vaikus priziurekite idemiai. Kairiarankiams ir visas pasaulis atrodo kitaip, jie nori viska isbandyt kaip veikia ir t.t. Pirmasis bulviu skutimo irankis paimtas i rankas supjauste desine ranka. Skatinkit, o ne slopinkit kairiarankiskuma. Beja kazkas rase apie mokyklas ir darzelius, taigi mokytojai bei grupiu aukletojai ir nelabai turi metodines medziagos kaip reiktu lavinti kairiarankiu rasysena.
P.S. pats esu kairiarankis, gal todel tiek ir rasau is gyvenimiskos patirties.
Atsakyti
QUOTE(sensas @ 2009 05 09, 19:43)
Na sudetinga su tais kairiarankiais yra, visur jie verziasi, viskas jiems idomu... Vaikus priziurekite idemiai. Kairiarankiams ir visas pasaulis atrodo kitaip, jie nori viska isbandyt kaip veikia ir t.t. Pirmasis bulviu skutimo irankis paimtas i rankas supjauste desine ranka. Skatinkit, o ne slopinkit kairiarankiskuma. Beja kazkas rase apie mokyklas ir darzelius, taigi mokytojai bei grupiu aukletojai ir nelabai turi metodines medziagos kaip reiktu lavinti kairiarankiu rasysena.
  P.S. pats esu kairiarankis, gal todel tiek ir rasau is gyvenimiskos patirties.

Žinoma tikiu, kad neturėjo patirties, bet patikėk manim jau nebetie laikai, o jei su tuo nesusidūrė tikrai pakankamai literatūros. Pati esu mokytoja, turiu kairiarankę dukrytę. Turiu ir literatūros ir perku reikimas priemones. Tik va mano anyta, nors pati "atmušta" kairiarankė, vis bado ir mano dukrytę dešiniarankę padaryti... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai gal tu tarybiniu paziuru moteris, na jei man neleido tai ir as neleisiu- anyta dar:D
Na galiu pasakyt du dalykus tai tikrai- kairiarankis linksta i mena daugiau ir letesni zmones(daugiau apgalvoja).
O beja as irgi esu pedagogas.
Atsakyti
o maniske vis dar ir su desine ir su kaire darbuojasi.. o kokio amziaus vaikui jau viena ranka pradeda dominuot? ar ji jau visada mokes ir su ta ir su kita dirbti? ir is viso taip buna?
Atsakyti
Na dar pilve pradeda dominuot, bent rankos. nestuke.gif
Atsakyti
mano berniukui 2metai,viska nori daryti su kaire, valgo, piesia, paduodu i desine ,tai paima i kaire ax.gif per prievarta tikrai vaiko desinerankiu nepadarysi, reiskias taip turi buti biggrin.gif
Atsakyti
dirzu atitrankykite ranka , tada tikrai rasys desine mirksiukas.gif lotuliukas.gif Cia juokauju
Atsakyti