Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

niemanau kad kaire ranke tai problema 4u.gif viskas bus gerai
Atsakyti
labai sureagavau i temos pavadinima, akis net isprogdinau, pati esu kairiaranke, kaip ir mano a.a. mociute, na ir nemaciau cia jokiu kompleksu ar kokiu kitu keistu dalyku, o koks skirtumas, kaip tik jauciuosi isskirtinesne, kitokia, smagu, aisku sovietine mokykla padare savo su draudimu rasyti kairiaja, bet dabar galiu rasyt abiem (na ne kartu aisku), bet jei susilauzyciau sakykim desinia ranka, visiskai viska daryt mokeciau su kairia, zodziu platesnes galimybes biggrin.gif o dabar juolab visokiu dalyku specialiai kairiarankiam yra, ir rasikliai ir zirkles, tik va bulviu skustukai visada desiniesims pritaikyti, sakiau reiks koki judejim suburt, uz kairiuju bulviu skustukus, nes netgi jei jau ir buna asmenys kairiarankiu pusej, jei buna visiskai buki, tai pykstu baisiausiai biggrin.gif o siaip tai dziaukites, smagu, jusu vaikutis isskirtinis ir valio, ner cia jokiu bedu, daug zymiu zmoniu kairerankiai drinks_cheers.gif va tik kas ne ypac dziugina, tai kad ne is karto gali pasakyt kuri kaire kuri desine puse, na sakykim rodant kelia, cia kaip su tuo juoku, jei moteris rodo posuki i kaire, tai visai nebutinai ji suks i desine biggrin.gif taigi jei sutikot zmogu kuris neiskart gali pasakyt kuri puse kaire, paklauskit ar jis ne kariarankis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2008 12 14, 19:54)
labai sureagavau i temos pavadinima, akis net isprogdinau, pati esu kairiaranke, kaip ir mano a.a. mociute, na ir nemaciau cia jokiu kompleksu ar kokiu kitu keistu dalyku, o koks skirtumas, kaip tik jauciuosi isskirtinesne, kitokia, smagu, aisku sovietine mokykla padare savo su draudimu rasyti kairiaja, bet dabar galiu rasyt abiem (na ne kartu aisku), bet jei susilauzyciau sakykim desinia ranka, visiskai viska daryt mokeciau su kairia, zodziu platesnes galimybes  biggrin.gif o dabar juolab visokiu dalyku specialiai kairiarankiam yra, ir rasikliai ir zirkles, tik va bulviu skustukai visada desiniesims pritaikyti, sakiau reiks koki judejim suburt, uz kairiuju bulviu skustukus, nes netgi jei jau ir buna asmenys kairiarankiu pusej, jei buna visiskai buki, tai pykstu baisiausiai  biggrin.gif o siaip tai dziaukites, smagu, jusu vaikutis isskirtinis ir valio, ner cia jokiu bedu, daug zymiu zmoniu kairerankiai  drinks_cheers.gif va tik kas ne ypac dziugina, tai kad ne is karto gali pasakyt kuri kaire kuri desine puse, na sakykim rodant kelia, cia kaip su tuo juoku, jei moteris rodo posuki i kaire, tai visai nebutinai ji suks i desine  biggrin.gif taigi jei sutikot zmogu kuris neiskart gali pasakyt kuri puse kaire, paklauskit ar jis ne kariarankis  cool.gif

as irgi kaireranke ir nei problemos nei kokiu bedu neturejau ir neturiu schmoll.gif mociute gudrumu paeme mane ir priverte ismokt rasyt desine(uz tai gavau 3kg saldainiu ir riesutu+3 rublius)desine rasyti moku,bet vistiek visa laik rasiau kaire,man lengviau,patogiau,greiciau.nei karto neteko gailetis jog esu kaireranke rolleyes.gif va cia tai geras bigsmile.gif as visa laik maniau,kad pas mane si problemele is raidos,visa laik reik mintyse pasvarstyt.ranka kuria rasau-vadinasi kaire,kita-desine biggrin.gif
Atsakyti
Kairerankis tai nereiškia kreivarankis biggrin.gif aš pats esu pusiau kairiarankis, dukra taip pat, nematau problemų nes jų nėra ten kur jų ir nebūna. Čia Bobų plepalai ir nieko daugiau.

Tas pats kad klaust žmogaus su kuria ranka jis šikna valo....
pamąsto žmogelis ir sako:- naaa su kaire ....
kitas atsako, o aš maniau, kad su popierium. ...

čia lygiai tas pats, neįžvelkim ir nedarykim sudetingo gyvenimo ir sau ir vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WodaLaznik: 28 gruodžio 2008 - 18:42
Nu ir kas . Dar idomiau , kad kairiarankis thumbup.gif . Dievas dave , reiskias taip turi buti. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dukra kairerankė. Jokių didesnių problemų nėra. Rašo šiek tiek lėčiau, bet gal visai ne dėl to. Tik per fizinio lavinimo pamokas nemoka mėtyti kamuoliou. Tačiau manau, kad netai yra svarbiausia.
Atsakyti
Mano abi dukros kairiarankes, ir jokiu problemu neiskyla. Tik mamai, nes nezino, kaip padeti raides rasyti ax.gif
Atsakyti
NIEKO NEMATAU BLOGO, AS PATI ESU KAIRIARANKE, TIK MANE PER ASARAS ISMOKINO RASYTI DESINE verysad.gif
O DABAR VAIKAM YRA IR RASIKLIAI thumbup.gif
Atsakyti
kas cia baisaus g.gif sako talentingi zmones bigsmile.gif pvz.Albertas Kingas,Paul McCartney,princas Viljamas ir dar daug dailininku....tai kad nereikia cia kelt problemos kur jos nera.Ar jums patiktu jei dabar verstu rasyti kairia ranka jei jus desiniarankis g.gif ne? tai kam versti kairiaranki rasyti desine?visi darome taip kaip mums patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi savo suneli itariu esant kairiarankiu smile.gif Nors jam dar tik metukai, idomu, kada is tiesu isryskeja kairiarankyste, nes pvz dabar jis beveik viska daro kaire ranka t.y grindis valo biggrin.gif , piestuka laiko ir t.t, o gal dar jis isaugs?
Atsakyti
nu argi taip jau labai svarbu kokia rankis bus vaikas g.gif bus tai bus negi keicia ka nors kairiarankis ar desiniarankis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jomantukass @ 2009 02 03, 21:27)
Mano abi dukros kairiarankes, ir jokiu problemu neiskyla. Tik mamai, nes nezino, kaip padeti raides rasyti  ax.gif

Mano sunus kairiarankis,tai irgi iskyla problemu tikdel rasymoi.As tai nemoku rasyti kaire ranka,bet manau tai mano trukumas smile.gif
Atsakyti