Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

QUOTE(angliuke @ 2007 03 13, 16:10)
Ir mano dukryte kairiaranke  doh.gif ,visada manes klausia kodel as su desine ranka rasau arba valgau,o jinai su kaire,o kai duodu piest su desine ranka,visai nemoka,net paimt normaliai nemoka  blink.gif O vyras ir su kaire piesia ir su desine  cool.gif

a mano ir lyg ir buvo kairiarankis
kol mazesnis buvo, tai viska kaire ranka

dabar jau 4.5 tai desiniarankis pasidare, bet ir su kaire viska daro kaip su desine g.gif
Atsakyti
mano dukryte desiniaranke (nors mazyte budama kamuoli sparde kaire lotuliukas.gif ), o va sunus kairiarankis. Nors zaisdamas valgo ir desine, bet sako, kad kaire jam patogiau 4u.gif ir tegu. (mano tetis kairiarankis thumbup.gif , va i ka sunus atsigime - i seneli ) 4u.gif
Atsakyti
Buti kairiarankiu visai nera blogai, koks skirtumas g.gif Skaiciau, kad kairiarankiai vaikai buna kurybiskesni tongue.gif
Atsakyti
Nors mano mazyciu dar visai mazycius.. bet jau pastebiu, kad kai ka jis daro kaire.. kai ka desine ranka.. stengiuos to perdaug nedramatizuoti..jei ir bus kairiarantis anokia cia beda.. juk dabar ne kokie viduramziai, kad vaikas BUTINAI privalo buti desiniarankis.. be to pilnai pritariu, kairiarankiai yra kurybingos asmenybes.. tongue.gif
Atsakyti
Maniskis irgi pastebejau viska geriau ir mieliau daro kaire ranyte doh.gif Pradzioj galvojau, kaip cia bus, bet veliau nusiraminau, juk nieko cia blogo nera, tiesiog tas tarybiniu laiku pallikimas matyt suveike blush2.gif Beto, jam dar nera 2, tai gal ir su desine ismoks dar. Gales ir desine ir kaire darbuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 06 11, 17:02)
a mano ir lyg ir buvo kairiarankis
kol mazesnis buvo, tai viska kaire ranka

dabar jau 4.5 tai desiniarankis pasidare, bet ir su kaire viska daro kaip su desine  g.gif

Mano mergytė irgi vienintelė šeimoje kairiarankė smile.gif užtai man labai patinka.Niekada nelaužiau jos imti į kitą ranką ir kitiems patariu.Šitie vaikai išskirtiniai- taip.Be to ji puikiai piešia ir groja pianinu tongue.gif Dabar jai jau 11 suėjo, na o mažulei ką tik 4 - tai ji kaip ir daugume dešiniarankė smile.gif Manau kairiarankiu būti puiku.Džiaukitės, kad turite išskirtinį vaikelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir labai saunu biggrin.gif
Mano dukryte irgi kairiaranke biggrin.gif dabar ne sovietiniai laikai , kai neleisdavo ir musdavo per rankas, liepdavo butinai rasyti desine.Dabar jau kitoks poziuris i vaikus.
Tik palengvinkite savo vaikuciui: nupirkite zirkles kairiarankiams ir veliau, kai eis jau i mokykla -rasykli, buten kairiarankiams. Beje per Kaziuko muge as nupirkau universalu bulviu skutekli- peiliuka, kuris labai tinka ir kairiarankiams.
Atsakyti
pas mus kairiarankiu dinastika - mociute buvo kairiaranke, mano tetis kairiarankis, as kairiaranke, vaikas irgi ziuriu piesia ir sauksta laiko su kaire. Mokykloje uz rasyma kaire ranka ne karta esu liniuote gavus per nagus, tai issiugde desines rankos rasyba smile.gif bet visa kita...vaikas tegul rasys kaire, kaip jam patogiau.
Atsakyti
o kada gi vaikai apsisprendžia: kairiarankiai jie ar dešiniarankiai?
nes mūsiškė (jau 3 metai) kol kas ir valgo, ir piešia venodai gerai abiem, kamuolį spiria kaire koja.
tai ir nesuprantu, kurią čia dabar ranką jai labiau lavinti g.gif
Atsakyti
san,2007 06 26, 14:29
tai ir nesuprantu, kurią čia dabar ranką jai labiau lavinti g.gif
Panašu, kad bus kairiarankė mirksiukas.gif . Tačiau, jei vienodai gerai sekasi daug ką veikti abiem rankom, tai reiktų lavinti abiejų rankų (ir kojų!) įgūdžius. Mergaitė bus ambidekstrė - retas reiškinys!
Atsakyti
Mano dukrytėi 7metai kai buvo visai mažutė imdavo žaisliukus su kaire,o kai paugėjo abi pagrindinėmis tapo g.gif tai nelabai suprantu ar ji kairerankė smile.gif rašo su kaire, karpo su dešine, valgydama šaukštą laiko gerai kiek su dešine tiek su kaire,bet dėl to aš nematau bėdos thumbup.gif yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis yra kairiarankis smile.gif Polinki viska daryti kairia ranka, pastebejom labai anksti. Jam dabar sesi metukai. Kartais man paciai labai sudetinga stebeti kaip jis ka nors daro kairia ranka, atrodo, paimtu i desine ir viskas greit iseitu biggrin.gif
Atsakyti