Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

QUOTE(spylka @ 2007 03 12, 15:21)
aiškumelis  book.gif , tai vaikui jau kai tik pradeda karpyt piest, tai ir pirkt ane? nu aisku piestukai nesiskiria, o šaukštai kokie?  ar dar kokie dalykai?

zirkles taip pirk bet del parkerio tai tik kaip eis i mokykla nes seip tai brangus o piestukai nesiskiria nei plamasterei.
viena problemele yra kai sedim ir valgom viena salia kitos tai maisom ir alkunem badomes bet jau pripratom.
Atsakyti
Ir mano dukryte kairiaranke doh.gif ,visada manes klausia kodel as su desine ranka rasau arba valgau,o jinai su kaire,o kai duodu piest su desine ranka,visai nemoka,net paimt normaliai nemoka blink.gif O vyras ir su kaire piesia ir su desine cool.gif
Atsakyti
aš ir pati kairiarankė ir jokių problemų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Baikit su tais vertimais į dešiniarankius lotuliukas.gif Čia tik tarybiniais laikais turėjo būt visi vienodi. Ar žinot, kad pagal pasaulinę statistiką dešiniarankų yra 52%, o kairiarankių 48%? Maniškis irgi kairiarankis - nedarau iš to jokios problemos 4u.gif
Atsakyti
Pamparam,2007 03 14, 13:28
Baikit su tais vertimais į dešiniarankius  lotuliukas.gif
O kas čia bando tai daryti blink.gif ? Aptarėm tik tai, kokiais atvejais galima bandyti truputį pakoreguoti. Aš kategoriškai prieš bet kokį "atvertimą", jei vaikui nesiseka. Tačiau, jei vaikas nesipriešina ir lengvai įvaldo naujus įgūdžius, kodėl to nedaryti? Versti negalima, galima skatinti mirksiukas.gif .

Kažkada pažinojau tokį aukštaūgį vaikinuką, kuris atsistodavo prie mokyklinės lentos ir iki vidurio rašydavo kaire ranka, o nuo vidurio - dešine. Vaizdelis!.. thumbup.gif Braižas labai mažai skyrėsi.
Atsakyti
as rasau kaire,o tik kdabar pastebejau kad kerpu ir pele valdau su desine biggrin.gif
problemu del kaires buvo minimaliu ty buvo nepatogu rasyt su paprastu parkeriu,nusipirkus skirta kairiarankiams viskas buvo tvarkoj
ir sunkiai sekesi vaseliu,bei mezgimai visokie mokykloj,todel viska man padarydavo mociute lotuliukas.gif
na dar visi pastebi kad keistai ranka mano uzluzus rasant,o lapa vertikalu rasydama pasidedu kone horizontaliai
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 03 13, 17:27)
aš ir pati kairiarankė ir jokių problemų neturiu  biggrin.gif

Aš irgi kairiarankė drinks_cheers.gif
Beje, man mokykloj duodavo su liniuote per rankas, bet kai mama pašnekėjo su auklėtoja, leido rašyti kaire.
O šiaip yra visokių mitų apie kairiarankius, Manau, kad jie visi neteisingi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 03 15, 10:40)

na dar visi pastebi kad keistai ranka mano uzluzus rasant,o lapa vertikalu rasydama pasidedu kone horizontaliai

Mano vyresnėlis irgi kairiarankis, per apsirikimą nieko nėra paėmęs dešine nuo pat gimimo. Niekada ir neverčiau. Tik va rašant ranka irgi užlaužta. Manau, čia mokytojų problema- kai nustojo drausti rašyti dešine, jos neturėjo jokios metodikos, kaip mokyti kairiarankius, tai ir rašė, kaip kas išmanė. Juk dešniarankiams šimtus kartų aiškina, kaip laikyti parkerį, kaip vedžioti ranką. Gaila, kad pati nepasidomėjau, kaip vyksta mokymas. Dabar matau vaikus, labai gražiai rašančius iš apačios.
Atsakyti
As pati esu kaireranke,tai tarybiniais laikais mokykloje rasyt man su kaire neleido.Buvau priversta mokintis su desnia.Tikra nesamone.Mano vaikas irgi kairerankis, delto problemos nedarau.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 03 14, 18:41)
Kažkada pažinojau tokį aukštaūgį vaikinuką, kuris atsistodavo prie mokyklinės lentos ir iki vidurio rašydavo kaire ranka, o nuo vidurio - dešine. Vaizdelis!..  thumbup.gif Braižas labai mažai skyrėsi.

mano giminaitis šitaip moka rašyt biggrin.gif dar jis moka iš karto abiem rankom vienu metu į skirtingas puses, gaunasi veidrodinis vaizdas biggrin.gif .
Nežinojau, kad kairiarankiams yra atskira metodika rašymui g.gif , įdomu. Pas mus vienas vaikas irgi kairiarankis. Piešia tik kaire, o valgo - abiem smile.gif
Atsakyti
Na mes nusipirkome žirkles skirtas kairiarankiams, nors nesiskundė, kai karpydavo su paprastomis, dirbdamas darbelius susideda visas kiek turi ir pakerpa su keliomis kol išsikerpa.Rašinėti bando su paprastais tušinukais, kai mokykloj bus tai gal ir reiks spec. parkerio, čia sako kaip mokytoja pasakys, taip ir bus. Kol kas sunkokai sekasi mokytis valgyti su šakute ir peiliu, o šiaip viskas gerai.
Atsakyti
Mes su sese irgi esame kairiarankes. biggrin.gif
Mokykloje visi stebedavosi kaip as laikau sasiuvini biggrin.gif pasukdavau 90 laipsniu kampu lotuliukas.gif
Beda tik budavo,kad parkeriai kliudavo uz poprieriaus,nes buvo pritaikyti tik desniarankiams biggrin.gif Bet kai jau mokiausi paskutinese klasese ,radom pirkti parkeriu kairiarankiams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amity: 11 birželio 2007 - 12:31