Mano dukra irgi kairiaranke, jokiu problemu nera. Tik va paprase. kad pamokinciau megzti su virbalais. Tai nelabai man iseina parodyti. Tai ji dabar mezga su desine ranka
Mano dukryte irgi labiau linkusi darbuotis su kairia ranka.kai pasakau pasiima ir i desine,bet po kiek laiko vel atsiduria kaireje.Del to labai nepergyvenu
Mano vyras kairiaranki, jauciu ir vaikas bus kairiarankis nes vis darbuojasi ta rankyte as tikrai nematau tame problemos, o kaip tik man atrodo kad savotiskai ne toks kaip dauguma
Beje kad mano busimas tuo metu vyras yra kairiarankis pamaciau vos ne po metu draugystes, taigi nemanau kad esme yra tame kuria ranka tu rasai
Beje kad mano busimas tuo metu vyras yra kairiarankis pamaciau vos ne po metu draugystes, taigi nemanau kad esme yra tame kuria ranka tu rasai
liseklis,2007 02 23, 15:00
nemanau kad esme yra tame kuria ranka tu rasai
Remdamasi visais pasisakymais ir savo kuklia nuomone sprendžiu, kad esmė - mūsų pačių požiūris į kairiarankystę : jei manome, kad tai - blogai, kyla problema, jei manome, kad normalu - jokių problemų! nemanau kad esme yra tame kuria ranka tu rasai
Dabar yra visokių rašiklių, skutiklių, žirklių kairiarankiams.
Beje, stomatologo kabineto įranga pritaikyta dešiniarankiams...
Musu vyresnelis kairiarankis,pastebiu,kad ir mazylis labiau kairia ranka darbuojasi,idomiausia,kad nei mes su vyru,nei tarp giminaiciu kairiarankiu nera ir is kur jie tokie ,bet tame nematau nieko bloga,vyresnelis raso labai graziai,zaidzia krepsini ir yra vienas is taikliausiu komandoj
QUOTE(Elizabeht @ 2007 02 17, 16:14)
Mano dukra irgi kairiaranke, jokiu problemu nera. Tik va paprase. kad pamokinciau megzti su virbalais. Tai nelabai man iseina parodyti. Tai ji dabar mezga su desine ranka
Kažkur skaičiau, kad kairiarankį megzti ar nerti reikia mokyti veidrodiniu būdu- tai yra pasisodinus prieš save megzti, o ji tegul ir gi žiūri ir mezga. Žinoma, čia nuo vaiko priklauso. Vieni ir greičiau išmoksta, kiti lėčiau. Kaip ir dešiniarankiai- ne visi mezgėjais tampa...
Mano sūnus kairerankis. O jaunesnė dukra dešnerankė. Nei vieno specialai neverčiau labiau naudotis viena ar kita ranka. Jokių problemu dėl sūnaus kairianrankiškumo nemačiau ir nemata- tiesa aš net nepastebiu dabar
nieko blogo nematau kad kairiarankis, čia anksciau vaikus per pirstus musdavo, kad su desne rasytu, idiotizmas kazkoks .
o pas mus buvo toks etapas, kai dar neapsisprendes buvo, kuri rankyte jam geresne . pasirinko desne, kol kas
O dar sako, kad kairiarankiai talentingi
o pas mus buvo toks etapas, kai dar neapsisprendes buvo, kuri rankyte jam geresne . pasirinko desne, kol kas
O dar sako, kad kairiarankiai talentingi
klausykit, o ar kairiarnkiams kitokie sakirti daiktai? nes mačiau parkeriai yra, bet ar tikrai jų reikia? ką galit pasakyti iš savo patirties?
QUOTE(spylka @ 2007 03 09, 18:27)
klausykit, o ar kairiarnkiams kitokie sakirti daiktai? nes mačiau parkeriai yra, bet ar tikrai jų reikia? ką galit pasakyti iš savo patirties?
su parkeliu smagiau rasyt pelikano firmo 30 kainuoja.zirkles nepamainomas dalykas kai maniske 5 metu neranda savo kairiarankiam skirtu tai buna pilni namai piktumo.
tas kad patogiau visi tie daiktai
spylka,2007 03 09, 17:27
bet ar tikrai jų reikia?
Reikia reikia . Jei Tu dešiniarankė, nusipirk kairiarankių žirkles ir pabandyk kirpti, parašyk kairiarankių parkeriu. Jausmas... Sužinosi, ką reiškia kairiui naudotis dešiniarankių įrankiais .
bet ar tikrai jų reikia?
aiškumelis , tai vaikui jau kai tik pradeda karpyt piest, tai ir pirkt ane? nu aisku piestukai nesiskiria, o šaukštai kokie? ar dar kokie dalykai?