na, jei jums labai neramu, kad vaikas kairiarankis ir turite labai daug kantrybes, permokinti imanoma. mane pvz, perauklejo mociute, as mokejau rasyti su kaire, tai ji man aprisdavo ta kaire kokiu bintu ir sakydavo, kad sitai rankai reikia pailseti, kad dabar tegul dirba kita rankyte. ismokau rasyti su desine, is pradziu baisiai, bet ir su kaire rasiau baisiai, nes sasiuviniai pritaikyti tai desiniarankiams, o veliau buvo toks paradoksas, kad ketvirtoje klaseje laimejau mokyklos dailaus rasymo konkursa
tai vat, o siaip visa kita darau su kaire: ir piesiu, ir kerpu, ir siaip viska. valgyti viesose vietose stengiuosi su desine ir tikrai tam nereikia kazkokiu pastangu, sugebu vienodai su abiem rankom. as tai patenkinta, kad ismokino rasyti desine, bet nematau dideles bedos, jei buciau ir toliau rasius kaire, kaip mano brolis, pvz. ir klasej buvo ne vienas kairiarankis, tai nei kas juokesi, nei ka.
tai jei norit permokinti savo vaikiuka, sekmes ir kantrybes jums, bet nepradekit to daryti per anksti, nes nebus jokios naudos
ir tikrai visko jis neismoks daryti desine, mokinkit tik tai, kas jums atrodo svarbiausia.