Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas KAIRIARANKIS!!!

manasis irgi kairiarankis, nuo mazens neverciau nieko daryti desine ranka, ir raso kaire, ir valgo, viska daro, nemanau, kad tai blogai, o parkeriu visada raso tik kairiarankiu, nors rastas nera grazus, bet iskaitomas, raso be klaidu
Atsakyti
mano sunus taip pat kairiarankis.ir nematau tame nieko blogo.valgo,piesia,ima viska kaire ranka.nesistengiu jo peraukleti buti desinrankiu jei jam tai patogu,lai daro viska kaire ranka 4u.gif
Atsakyti
Maniskiui 2m. "keverzoja" daznai valgo, ir ka kita kartais daro kaire, daro ir desine, bet buna griebiu is kaires ka nors ir duodu i desine, praeina min. jis vel kairej laiko...tai va ka noriu suzinot...ar jis jau tikras kairiarankis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(andrius23 @ 2005 12 08, 22:56)
Mano vaikas kairiarankis! Ką daryti?

Myleti, dziaugtis ir palaikyti!!!
Atsakyti
chikita,2006 08 31, 10:30
Maniskiui 2m. "keverzoja" daznai valgo, ir ka kita kartais daro kaire, daro ir desine, bet buna griebiu is kaires ka nors ir duodu i desine, praeina min. jis vel kairej laiko...  g.gif

rolleyes.gif Jei norite, kad rašytų dešine, pratinkit pieštuką laikyti dešinėje, kitus veiksmus gali atlikti taip, kaip jam patogiau. Taip ir vaikas nejaus prievartos, ir ateityje išvengsite nepatogumų ir rūpesčių mokykloje.

ar jis jau tikras kairiarankis?

Nereikia dėl to būgštauti, paaugs - sužinosite mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mano brolis rašo kaire,o visa kita daro dešine. Nematau nieko blogo bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad desnerankis ar kairerankis = sviesiaplaukis ar tamsiaplaukis = melynakis ar rudaakis. Nera cia jokios problemos.
Atsakyti
Redi,2006 09 02, 21:51
Man tai atrodo, kad desnerankis ar kairerankis (...) Nera cia jokios problemos.

Šeimai tai gali neatrodyti problema, tačiau, vaikui išėjus į darželį, mokyklą, prasideda... Gerai, jei auklėtoja ar mokytoja supratinga ir tolerantiška, linkusi tenkinti vaiko poreikius. Deja, nevisos tokios.
Namuose kairys dažnokai kenčia nepatogumus dėl nepritaikytos buities, ypač jei jis toks vienintelis.
Atsakyti
Aš kairiarankė. Šeimoje ir mokykloje daugiau tokių nebuvo. Šeimoj – jokių problemų praktiškai neturėjau. Pradinių klasių mokytoją turėjau supratingą, o klasiokų ir kitų mokytojų nusistebėjimus nuleisdavau juokais. Tik kai muzikos mokykloje man jau paauglei Jautakienė griežtai pareiškė, kad per JOS pamokas su kaire nerašysiu, kitą dieną atsinešiau straipsnį iš "Mokslo ir gyvenimo" ir su šypsena išaiškinau jai, "iš kur kojos dygsta" biggrin.gif . Išvadino akiplėša, bet prie kairės rankos daugiau nesikabino tongue.gif

4u.gif
Atsakyti
Visų kairiarankių tėveliai, būtinai užeikite į ps. www.left.lt Čia rasite įvairiausių daiktų, skirtų kairiarankučiams ax.gif Aš turiu dukrytę kairiarankę, mes ja labai didžiuojamės wub.gif Mūsų su vyru abiejų senelės kairiarankės, ir dukrytė sutartinai perėmė šį geną iš abiejų thumbup.gif Tai yra šaunu, nes mūsų vaikas, ką beturėtų, nesvarbu, kokios spalvos akys, plaukai, kuria ranka rašo - tai mūsų nuostabus vaikutis. Mylėkite kairiukus, ir kad jiems būtų patogiau, nupirkite spe. parkerius, žirkles, net liniuotes mirksiukas.gif Aišku, jei manot, kad reikia ax.gif
Atsakyti
String,2006 09 04, 10:47
Visų kairiarankių tėveliai, būtinai užeikite į ps. www.left.lt

Labai gaila, www.left.lt neveikia schmoll.gif , gal nesusimokėjo už tinklapį...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 09 04, 12:56)
Labai gaila, www.left.lt  neveikia  schmoll.gif , gal nesusimokėjo už tinklapį...

Iš tiesų, nebeveikia blush2.gif Kad pareklamavau, o pasirodo, jo nebėra blush2.gif Na, bet manau tikrai yra parduotuvių (kad ir internetinių), kur galima įsigyti spec. prekių.
Atsakyti