Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(evases @ 2010 07 17, 01:17)
Mums kai nepatvirtino pirmos keliones, pabijojom kad negrazins pinigu, mat niekad nebuvom susidure su tokiu dalyku. Tai emem ka siule ir dar damokejom. Siandien gavau laiska is vartotoju teisiu, pasirodo jie man turejo uz mano sumoketa suma pasiulyti toki pati arba geresni varianta. Jei man pasiulyti variantai netinka tai grazinti pinigus. Ryt vaziuosiu su tuo lapu, tegu paaiskina kas kaip, nes idomu pasidare. Itariu nelabai ka pesiu, ale ateity zinosiu.

Bet aš čia manau agentūros problema, bet ne star1... Aš jau girdėjau porą tokių atvejų iš vienos agentūros - paima užsakymą ir užstatą, vėliau nepatvirtina a lia viešbučio, tada siūlo brangesnį (čia taip darė viena agentūra Kaune).
Atsakyti
blush2.gif sveikos nu prigazdinot mane jus cia
bet nieko sau tai dabar pagalvojau gerai gryztu i lietuva lapkricio ą o skrydi zadu pirkt lapkricio 8 arba9 diena nu ir ka jai man nukelia sakes man nes atgal is lietuvos iskrendu 18 tai ka tada blyn kaip neggreai butu ens vyrui staigmena darau kaip 10 metu vede smile.gif 4u.gif o sakykite jai tik hb uzsakai ten pusryciai ir vakariene bei svediskas stalas jo? o gerimai ne? o al kai uzsisakai tai gerimai alkohholiniai ieina ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 07 17, 11:19)
blush2.gif sveikos nu prigazdinot mane jus cia
bet nieko sau tai dabar pagalvojau gerai gryztu i lietuva lapkricio ą o skrydi zadu pirkt lapkricio 8 arba9 diena nu ir ka jai man nukelia sakes man nes atgal is lietuvos iskrendu 18 tai ka tada blyn kaip neggreai butu ens vyrui staigmena darau kaip 10 metu vede smile.gif  4u.gif  o sakykite jai tik hb uzsakai ten pusryciai ir vakariene bei svediskas stalas jo? o gerimai ne? o al kai uzsisakai tai gerimai alkohholiniai ieina ar ne?

Tai nebūtina užsakinėti grįžus į Lietuvą- galima užsakyti ir internetu - bus paprasčiau. Be to novaturas jau pardavinėja keliones į Egiptą rudeniui... Dėl HB - gėrimai priklauso tik pusryčių metu - visą kitą reikia pirkti . Be to, jei tai Jūsų pirma kelionė į Egiptą neimkite daugiau kaip 3 ekskursijų - jei norite daugiau pamatyti- tada imkite kruizą Nilu, aišku ši kelionė sąlyginai žymiai brangesnė, na bet čia jau reikia skaičiuoti .
Atsakyti
nu as dabar galvoju imti internetu bet novaturas skae dabar dar brangus visi kazkodel siulo starą kompanija per ja pigiau g.gif ka jus manote? as nezinau net visis ako laukti rugpjucuio bus daugiau pasiulymu g.gif ir kaip patartumt all ar hb? nezianu net koki viesbuti rinktis schmoll.gif mano vyrras mesgsta zvejoti keturacius ekstremalu sporta plaukima zodziu jam tikru hurgada as pati ten noriu skrendame be vaiku ka patartumet? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 07 17, 11:36)
nu as dabar galvoju imti internetu bet novaturas skae dabar dar brangus visi kazkodel siulo starą kompanija per ja pigiau  g.gif ka jus manote? as nezinau net visis ako laukti rugpjucuio bus daugiau pasiulymu g.gif ir kaip patartumt all ar hb? nezianu net koki viesbuti rinktis schmoll.gif  mano vyrras mesgsta zvejoti keturacius ekstremalu sporta plaukima zodziu jam tikru hurgada as pati ten noriu skrendame be vaiku ka patartumet? mirksiukas.gif

Visų pirma - žiemos keliones parduoda dabar tik Novaturas, vėliau jau pardavinės Tezturas ir Star1. Antra- jei vis tik norite 7 nakvynių, tai lapkričio pradžiai galima laukti ir paskutinių minučių. Dėl Star1 -atsargiai , pasiskaitykite apie ją internete.

Dėl kurortų - kaip jau minėjo - Šarm el Šeichas europinis kurortas, bet jei jau norite nardyti, tai visi nardytojai sako, kad čia geriausi koralai... Ir beje, ir iš ten ir iš ten yra tų vadinamų keturračių...

Dėl maitinimo - dauguma Egipto viešbučių vis tik siūlo tik AI sistemą...

Dėl kokius viešbučius rinktis, na visų pirma kai nežinai kainų, tai dar negali ir rinktis, o antra- geriausia būtų žinoti kiek pinigų galite skirti kelionei, na tada ir lengviau bus galima atsirinkti - išbrauksite per brangius viešbučius, liks gal 10 tinkamų, peržiūrėsite atsiliepimus dar atmesite ... Ir liks vienas ar du viešbučiai....
Atsakyti
sirdingai aciu uz pasiulymus bet apie staą liktai geri aticiliepimai kur skaiciau o kas jau blogai? ka siulote novatura? apie teztour blogu atciliepimu skaiciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 07 17, 12:41)
sirdingai aciu uz pasiulymus bet apie staą liktai geri aticiliepimai kur skaiciau o kas jau blogai? ka siulote novatura? apie teztour blogu atciliepimu skaiciau  g.gif

Na Jums spręsti, paieškok apie Martynas Laivys - Star1 savininkas...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 07 17, 13:01)

mes dukart keliavome su tezturu, likome labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 07 17, 13:01)

Apie daugelio firmų savininkus galima prisiskaityt visokio bieso, o jų ir laikosi rinkoje firmos puikiai toliau gyvuoja. Taigi sakyčiau bulvariniai skaitalai tai nekriterijus apsisprendimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 07 17, 15:15)
Apie daugelio firmų savininkus galima prisiskaityt visokio bieso, o jų ir laikosi rinkoje firmos puikiai toliau gyvuoja. Taigi sakyčiau bulvariniai skaitalai tai nekriterijus apsisprendimui  4u.gif

Matai, kai eina ieškiniai milijoniniai ir turto areštai... Tai...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 07 17, 14:17)
Matai, kai eina ieškiniai milijoniniai ir turto areštai... Tai...

..o dar kai internete paleidžia gandą, ir daugelis tuom šventai tiki, tai bankrotas garantuotas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu jau tikrai,kad apie kekviena firma raso ir blogo ir geri taip kad nelabai reiketu imti i smegeneles apie tai smile.gif
zodziu kaip suprantu man sakytis skrydi internetu 4u.gif tik va aviakompanija kokia vis neaisku smile.gif
Atsakyti