Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 07 16, 08:19)
klausimas gal ne i tema bet paklausiu temoj apie egipta  unsure.gif  kaip siu saliu oro uostose praleidzia tabaka? ta prasme ar nera kliuciu parsivesti didesnio kiekio o ne poros dezuciu? kiek kas daugiausia esat vezesi? planuoju vaziuot,tai galvoju uzsipirkciau  g.gif  bet jei atims pinigai bus i bala.. doh.gif

Aš šiemet balandžio mėn. iš Šarmo parsivežiau 50 tabako ir 50 anglies (po 5 dideles dėžes).
Tabaka į bagažą pasidalinom su drauge. Kadangi ji dar ir sau vežėsi, tai normas šiek tiek viršijom, bet nedaug biggrin.gif
Su anglimi kitas reikalas tongue.gif Anglį visą vežiau aš pati doh.gif
Ją vežti iš viso draudžiama, tai nenorėjau užtraukti nemalonumų draugei.
Planavau pirkti tik tabaką, bet arabas pardavėjas pribūrė, kad moterų bagažas paprastai netikrinamas, tai surizikavau.

Manes nepatikrino, tačiau jokiu būdu Jūsų neskatinu rizikuoti. Manau, kad gali ne tik atimti prekes, bet ir baudą uždėti.
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 07 16, 08:19)
klausimas gal ne i tema bet paklausiu temoj apie egipta   unsure.gif  kaip siu saliu oro uostose praleidzia tabaka? ta prasme ar nera kliuciu parsivesti didesnio kiekio o ne poros dezuciu? kiek kas daugiausia esat vezesi? planuoju vaziuot,tai galvoju uzsipirkciau  g.gif  bet jei atims pinigai bus i bala.. doh.gif

Ten, aš manyčiau, lengvai praeisit su tabaku, cigaretėm(ten pas juos pigiau), bet, kad atskridus dabar jau dažnokai tikrina. Mes ne kartą vežėm ir tabako nemažai, ir cigarečių. Mums pasisekė - netikrino bigsmile.gif O mano keliems draugams darė patikrą. Čia, Lietuvoj, kai parskrendi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 16 liepos 2010 - 17:07
Vežiau iš Šarmo ir tabako po 5-6 blokus ir angliukų tiek pat, viską dėjau į registruojama bagažą. Nieks ne pypt nesakė. Tabakas normalus ten, bet angliukai didelis š... Išmečiau, man plaučiai brangesni nei keli doleriai. Dabar vežuosi tik tabaka iš ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evases @ 2010 07 16, 00:45)
kokia diena skrendant?

antradieni, liepos 20
Papildyta:
gal kas nors buvote apsistoje viesbutyje Regina Resort Hurgadoje http://www.hotels4u....ina-resort.aspx? butu idomus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 07 16, 15:01)
o angliskai cia neina padaryt turbut? rusiskai nesuprantu  verysad.gif

o vertejo neturit kompiuteryje???
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2010 07 16, 11:22)
Laukine_Feja --> ačiū už atsakymą.
Dar domina viešbučiai. Daug lietuvių važiuoja į Bela Vista.
Kokios dar būtų rekomendacijos?

jei zadat daug keliauti viesbutis tiks,bet pasyviam poilsiui nesirinkciau.Ir siaip paskutines minutes pagaudant galima rasti geru(ne 3 zv visbuciu)muz gera kaina mirksiukas.gif.Nas nebent iuz laaabai gera kaina butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 16 liepos 2010 - 20:50
Mes pirmadieni isskrendam. smile.gif Apsistosim Bella Vista viesbutyje. Daug atsiliepimu prisiskaitem, ir teigiamu ir neigiamu, bet matysim kaip bus. Manau su vaikais bus gerai. Siaip neisranki esu, bele tarakonai per galva neliptu, skaniai valgyt duotu ir vandens duse butu. Pasiemem viskas iskaiciuota, truputi padrybsosim ir pakeliausim. Vis nuo kasdienybes pabegi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evases @ 2010 07 16, 20:49)
Mes pirmadieni isskrendam.  smile.gif  Apsistosim Bella Vista viesbutyje. Daug atsiliepimu prisiskaitem, ir teigiamu ir neigiamu, bet matysim kaip bus. Manau su vaikais bus gerai. Siaip neisranki esu, bele tarakonai per galva neliptu, skaniai valgyt duotu ir vandens duse butu. Pasiemem viskas iskaiciuota, truputi padrybsosim ir pakeliausim. Vis nuo kasdienybes pabegi.  ax.gif

jei ne paslaptis kiek sumokejote i si viesbuti siuo metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 16, 22:11)
jei ne paslaptis kiek sumokejote i si viesbuti siuo metu mirksiukas.gif

berods 6200. cia keturiems asmenims
Atsakyti
QUOTE(evases @ 2010 07 16, 21:38)
berods 6200. cia keturiems asmenims

savaitei kaip suprantu?..tiesa pasakius man kaina neatitinka kokybes blush2.gif uz tiek drasiai galima pasigaudyti 5 zv. ax.gif aisku nepykit uz komentara mirksiukas.gif
tik issakiau savo nuomone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 16 liepos 2010 - 22:58
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 07 16, 22:51)
savaitei kaip suprantu?..tiesa pasakius man kaina neatitinka kokybes blush2.gif uz tiek drasiai galima pasigaudyti 5 zv. ax.gif aisku nepykit uz komentara mirksiukas.gif
tik issakiau savo nuomone blush2.gif

Mums kai nepatvirtino pirmos keliones, pabijojom kad negrazins pinigu, mat niekad nebuvom susidure su tokiu dalyku. Tai emem ka siule ir dar damokejom. Siandien gavau laiska is vartotoju teisiu, pasirodo jie man turejo uz mano sumoketa suma pasiulyti toki pati arba geresni varianta. Jei man pasiulyti variantai netinka tai grazinti pinigus. Ryt vaziuosiu su tuo lapu, tegu paaiskina kas kaip, nes idomu pasidare. Itariu nelabai ka pesiu, ale ateity zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(evases @ 2010 07 16, 22:17)
Mums kai nepatvirtino pirmos keliones, pabijojom kad negrazins pinigu, mat niekad nebuvom susidure su tokiu dalyku. Tai emem ka siule ir dar damokejom. Siandien gavau laiska is vartotoju teisiu, pasirodo jie man turejo uz mano sumoketa suma pasiulyti toki pati arba geresni varianta. Jei man pasiulyti variantai netinka tai grazinti pinigus. Ryt vaziuosiu su tuo lapu, tegu paaiskina kas kaip, nes idomu pasidare. Itariu nelabai ka pesiu, ale ateity zinosiu.

na visko buna unsure.gif svarbu nenusiminti ir optimistiskai nusiteikti,bet ateiciai siulyciau pasekti dazniau kainas blush2.gif
geru atostogu,o jos bet kokiu atveju bus puikios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evases @ 2010 07 17, 00:17)

Mums taip nutiko šių metų pradžioj. Užsisakėm internetu prieš mėnesį kelionę, gavom patvirtinimą ir sėdėjom ramūs. Jau galvoju reikia bilietus parsisiūst. Pažiūriu, ogi data visai ne ta. Gerai, kad atsidarius atkreipiau dėmesį į datą bigsmile.gif Pasiskambinau, pradėjo aiškintis, kad gavos netyčia. Tuo metu į kitą viešbutį laisvų vietų nebuvo (o užsisakinėjau prieš mėn, kai dar buvo pilna visur vietų). Sutikau pakeist datą tik tuo atveju, jei sumažins kaina 300lt. Labai jau jie spyriojos, skambino ir pats direktorius, bet galop sutiko. Buvo daug įtampos ir nervų, bet atostogos buvo puikios ir viską užmiršau.
Atsakyti