Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas VIII tema

QUOTE(still_magic @ 2010 07 01, 09:48)
sveikos mamytes,
gal netycia kas nesenai grizote is Hurgados ir galit pakomentuoti kaip ten su ta issiliejusia nafta?niekur inete nerandu normalios info,kaip ten yra siuo metu blush2.gif

Buvome praeitą savaitę, grįžome šį pirmadienį. Anos savaitės pirmoje pusėje pasitaikė pora "kleckiukų". Vyrui ir mažajai ant blauzdų po mažą (mažojo pirštelio nago dydžio) tašką. Nuvalėm. Šiaip kvapo nesijuto.
O mes, tundros, apie avariją sužinojom tik po to, kai prie kojų prisikleckavo smile.gif
Atsakyti
sirdingai aciu visom uz atcakymus man dabar novaturas siulo kelione 2 su pusryciais ir vakariene uz 3540 lt smile.gif tai sakem dar palauksime sake ruugpjuti atciras kitu pasiulymai smile.gif o sakykite per kokias firmmas jus saketes esu girdejus apie sta1 kibo gerai su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Judita Lukosiene @ 2010 07 01, 10:55)
sirdingai aciu visom uz atcakymus man dabar novaturas siulo kelione 2 su pusryciais ir vakariene uz 3540 lt smile.gif tai sakem dar palauksime sake ruugpjuti atciras kitu pasiulymai smile.gif o sakykite per kokias firmmas jus saketes esu girdejus apie sta1 kibo gerai su jais g.gif

Mes vykom per Star1. Patiko. Neturiu nusiskundimu smile.gif
Ten pasitiko lietuvaites, suteike informacija, rupinosi ar visiems viskas gerai...
Man visai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(In-U @ 2010 07 01, 08:10)
Mes vykom per Star1. Patiko. Neturiu nusiskundimu  smile.gif
Ten pasitiko lietuvaites, suteike informacija, rupinosi ar visiems viskas gerai...
Man visai patiko  mirksiukas.gif

vat vat as ir galvoju star1 nes kai paskaiciau tai atsiliepimai geri ju smile.gif
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus del naftos 4u.gif turime vaziuoti jau uz savaites tai pradejau nerimauti ar neverta keisti keliones planu smile.gif
Atsakyti
Musu draugai siuo metu atostogauja Hurgadoje, isskrido pirmadieni. Rase, kad jura svari, oras superinis. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti koks skirtumas važiuojant į Kairą iš Hurgados ir iš Šarm el Šeicho? Esam nugirdę, kad iš Šarmos labiau rekomenduojma?
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 07 03, 10:00)
Gal kas galėtų paaiškinti koks skirtumas važiuojant į Kairą iš Hurgados ir iš Šarm el Šeicho? Esam nugirdę, kad iš Šarmos labiau rekomenduojma?

Beveik jokio skirtumo, tik keletos km skirtumas ir važiuojant iš Šarm El Šeiho pravažiuotumet įžymūjį Sueco kanalą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kazin kaip su oru db Egipte? norim skristi ten, bet abejojam ar neperkarsta? gal ziot kas?
Atsakyti
QUOTE(Kamileeja @ 2010 07 07, 10:42)
Sveiki, kazin kaip su oru db Egipte? norim skristi ten, bet abejojam ar neperkarsta? gal ziot kas?

accuweather.com rasit detalią orų prognozę.
Atsakyti
sveikos keliautojos, ruosiames pirma karta keliauti ir galvojame apie Egipta. taciau mes norime ne kiek ilsetis, t.y. maudytis ir pan., o pamatyti pati egipta - piramides, dykuma, senamiesti koki ir pan. ar kelioniu organizatoriai siulo kokias ekskursijas ar pan? gal zinote ar tai kainuoja papildomai ir kiek?

Dekinga smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
norėčiau ir aš truputį informacijos apie keliones į Egiptą. Važiuosim ten pirmą kartą.
Planuojam spalio pabaigoje, lapkričio pradžioje. kaip suprantu, bus dar gana šilta.
Tačiau paskaičius šią temą iškilo keletas klausimų. Visų pirma, dėl paskutinės minutės pasiūlymų. Esu nusiteikusi būtent tokį pasiūlymą ir gaudyti. bet ar nebus taip, kad kainos dar labiau pakils, kaip čia kažkas rašė. gal esate konkrečiai susidurę su tuo?
Visų antra, skaitau prie viešbučių aprašymų, ten būna paminėtas šildomas baseinas. va šito niekaip nesuprantu. jei temperatūrą 30 laipsnių, kam tas šildomas baseinas? Negi vanduo neįšyla?
galvoju apie viešbutį 3*-4* su AI. Viešbučiams nesame išrankūs. Koks galėtų būti kokybės ir kainos santykis. Ar įmanoma tokiu laiku (spalio pab.), gauti kelionę vidutiniškai 1 žmogui už 1500Lt? Važiuojam 2 suaugę ir du vaikai (17m ir 11m.). kaip su kambariais? Kaip supratau, dauguma kambarių dviviečiai arba triviečiai, tai mums jau tektų imti 2 kambarius.
Atsakyti